Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a k tomu „mamánkovství“. Malý je závislák na mně od mimina a to ho normálně beru ke kámoškám, chodíme do mateřského centra… Ale teď musím zaklepat, že se už ho může okoupat i uspat taťka, nevolá pořád, že „počebuje maminku“. Dokonce mi onehdá říkal, že „už počebuje k sobě do postýlky to miminko“. Ale myslím, že ještě chudák neví, co to pro něj bude mít za důsledky, to mimčo-každopádně se těší a my vysvětlujem a vysvětlujem…
Ale kdo ví, jaký bude v lednu, je fakt pravda, že se to mění každou chvíli.
Ahoj po obidku,
Zůzo,u nas se taky bastilo zelicko s vypeckama a knedlikem,mnammnam
Jime docela dietne nejvic kureci a ryby,ale obcas neco"ceskeho" chutna bajecne…
Petis, taky bych urcite malyho vzala s sebou,ale u nas cekam treba i hodku,tak si to s nim v cekarne nedokazu predstavit…
Ale mimco mam na VHS a Danek chce to „osklivy " miminko - ukazovala jsem mu obrazky 3D UTZ na netu,videt kazdy den!
Jinak taky budu dnes bez maliho "odpocivat“. Potrebuju nutne prehazet skrine a kouknout na detsky,co se bude hodit po Dadovi…
![]()
Krasny den, u nas na zapade neni,fouka tu a prsi a je 9°C
Ahoj holky,tak už jsem se sem taky dostala.Ráno přijela babička s dědem na návštěvu.Užasně se to hodilo ,zrovna jsme dosnídaly všude binec ,chystala jsem se s malou na nákup a táta zrovna odjížděl.Tak poseděly jen hodinu a odjely,ale mě ta hodina chyběla tak jsem trochu nestíhala.Na oběd jsme měly špenát a bramboráky-mňam,mňam.
Petiso určitě běž sama s malou alespoň to bude holčičí záležitost,ale chápu že tě to mrzí,komu by to nebylo líto když jste to měly tak pěkně naplánovaný.Přeju ať to teda není až zas tak moc holčičí,ale ať je tam vidět i ten tvůj vysněnej kluk.
Ještě k té Lence.Ona je sice na mě teď víc fiksovaná ,ale zase se tím miminkem úplně chlubí.Jak k nám někdo přijde nebo my někde jsme tak mě hned vyhrne tričko,začne pusinkovat břicho a mazlit se s ním.Hrozně mě to těší,protože pak počítám s žárlením tak si musím užít ty chvilky kdy se s tím chlubí.
Pajko nehroz s tím počasím.Tady na Moravě je zatím pěkně sem tam vykoukne sluníčko a je i celkem teplo.Tak asi jak se Leňa vyspí tak půjdem ven i když jsem to neplánovala,Protože mám strach že by to zítra mohlo přijít sem a zas by jsme seděly celý víkend doma.
Vidím, že dnes všichni uklízeli…já jsem byla nějka moc akční, dokonce nám tu voní bábovka! Asi je to díky tomu, že děti usli manželovi v autě když jeli z bazénu, po obědě už se jim nechtělo spát, tak jsem se povalovali po posteli a pak jeli do
u na ořechy, bylo tam krásně. Sluníčko už svítí podle meterologů z posledních sil, takže to bylo asi jeho rozloučení!
Zítra jede Vítek své první závody, je to sice 350 m, ale myslím, že to pro něj bude cenná zkušenost! Držte mu palce! Když dojede, budeme to považovat za úspěch. Kdyby stratil síly, asi by byl dost smutný, neumí prohrávat stejně jako jeho máma. Žanet posílám přes moře vůni bábovky Bětky, asi budeme mít holky, čím dál víc mě láká sladké! Už se těším až vychladne!
Ahoj holky ,
nemám tušení,jestli tady někdo je a co jste řešily,tak Vás musím dočíst…
Teď jsme přijeli z výletu - bylo skvěle!!!!Mám potvrzeno,že kočárek 100% kupuju ten,který jsme si vybrala z netu - je krásný,praktický no prostě bomba…
Mám strašně dobrou náladu
Ikdyž jsem totálně unavená..řídit v téhle tmě,v dešti..no nic moc,do toho celý den courání..
Jo a holky,koupila jsem si překrásné těhu rifle
Byla to náhoda jak blázen (ani jsem je kupovat nešla - pořád jsou mi v poho moje),ale teda cena odpovídá…ale co naděláme… ![]()
Tak já se jen tak trochu pochlubila
,půjdu si udělat rychlou česnečku se sýrem (kupou sýra -ňam) a dočtu si Vás… ![]()
Petis
,
tak to je fajn, že sis konečně vybrala ten kočár a ještě si udělala radost kalhotama. Ale jsi trapná, oblíct ještě normální kalhoty, které mi už od konce srpna nejsou.
No, jdu vybírat malému dárek k Ježíšku, nějaké mašinky, takže pro dnešek ahoj.
Radu ,
ale já to taky nechápu,že se vlezu pořád do svých normálů..
Už jsem přibrala i břicho narostlo,během tohoto týdne to vyskočilo a pořád v pohodě..Asi je to fakt jen těma bokovkama,do pasu kalhot už bych neměla sebemenší šanci!!!
Holky ,děkuju moc za útěchu,jste hodné..
Já z toho fakt byla špatná - zklamaná,ale nedá se nic dělat,no..Navíc v po má Sára svátek,tak jsme si toho tolik naplánovali…no co už..
Tak půjdem samy - jako vždy,však Vy,co máte chlapy věčně v práci mi rozumíte ![]()
Jste se tady dnes moc neukázaly,až se stydím,jak jste pracovaly…no mě to čeká zítra.. ![]()
Nane ,
stopro budem držet palce Vítkovi!!Budeš mít nervy za něj??Já jsem vždycky před nějakým výkonem malé v nervech jak kdybych měla jít k matuře
A brečím - na každé besídce,u každého výkonu - no děs ![]()
Pet, dik za ten link, moc jsem se pobavila. Nejlepsi bylo jmeno pro kluka Maxmilian Soustala (s hackem nad S) a pro holku Teakanne ![]()
Vis co? My jsme byli vcera v knihkupectvi a maji tam furu knizek o jmenech, ale byla tam taky jedna „Jak NEpojmenovat sve dite“ - no a samozrejme tam byla i Anna
Vysvetleni bylo tezkopadne, ani uz si to poradne nepamatuju. Ale byl tam treba i takovy Adam (pry jako nedobre ditko). Takze si vyber. Fakt zavidim tem, co maji jasno ve jmenech.
Jakou barvu kocarku jste vybrali?
Nane, diky za babovku, hned bych si dala do nosu. I kdyz priznavam, ze na sladke moc chut nemam, mam pocit, ze me po nem pali zaha. Takze ja budu mit nejspis kluka ![]()
Holky, vcera jsem jeste byla nahlednout v obchode s tehu oblecenim. Docela dobry vyber a ceny taky prijatelne. Vybrala jsem si halenku, ve ktere vypadam super tehotna
Oni ty tehotenske veci snad maji cloveka delat tehotneho (teda tehotnou). Vsak se v ni jednou vyfotim, abyste videly, ze nekecam
A pokladni se ptala, kdy mam termin, jestli budu kojit a jestli je to moje prvni. A pak jsem dostala darek. Tasticku s ruznyma kuponama na slevu a taky tam byl dudlik, tubicka kremu proti strijim a lahvicka pro mimi. ![]()
Dnes jsem byla taky aktivni a uklizela, ale uz me to nebavi, asi budu chvili vybirat jmena ![]()
Zani ,
no však já se tam na té diskuzi taky občas zasmála - co ti lidi nevymyslí ![]()
Na Adámka mě rodinka přemlouvá - je to hezoučké jméno,ale já nad ním nikdy nepřemýšlela..tak nevím,ale zamlouvá se mi čím dál tímvíc…
Mi vykládej o těch těhu věcech - Vy tam máte určo větší výběr ,tady jak narazíš si myslím,ale ty rifle jsou super!!Vyfotím,pošlu ![]()
Cena těch riflí - 1800,–,ale dostala jsem slevu,takže nakonec 1630,–Kč.
Barvu kočárku ještě nevím,podle pohlaví - to už objednáme co nevidět po domluvě s mužíčkem přes internet!Na všechno jsem se poptala - perfektní obsluha,paní byla skvělá!!!A kočárek se řídí jedna báseň - jsem prostě zamilovaná!!
Jo, ty dziny jsou drahe, ale zase ti vydrzi. A budes se v nich za chvilku citit lip nez v tech tesnych bokovkach ![]()
Tak jsem se divala na jmena pro kluky… ach jo, je to boj. Ja porad tihnu k tem italskym, takze na seznamu mam jmena jako Guido, Gino, Lucas, Giovanni, Filippo… cetla jsem nektera Dannymu a on mi rika, stejne budes mit holku..a ja na neho „jak to vis, zdal se ti sen?“ a on ze ne, ze ma proste takove tuseni
Tak to bych brala
Ale ja myslim, ze to spis bude ten kluk, hlavne proto, ze pro kluka zadne jmeno vybrane nemame (vlastne ani tou holkou si nejsem jista) Takze jsem zas tam, kde jsem byla.
![]()
Zani ,
ono si s těmi cenami moc nevybereš…mám si radši koupit nějaké,co by se mi nelíbíly a nenosit je …no takhle vím,že je vynosím a klíďo si je můžu nechat (díky úpletu) i na zimu po těhu…vypadají fakt jako normál džíny..
Jsem ráda,že jsem tady na našem konci republiky vůbec natrefila na něco pěkného ![]()
Ty jména…mi ani nemluv,sotva vyřeším kočárek (hip hip),tak zase další dilema…
Adrien můžeš ze sneznámku škrtnout - doma neprošel a fakt nevím,jestli se nám potvrdí v pondělí (už jen dva dny
)ten vysněný chlapeček,jaké mu nakonec dáme jméno…
Jak tady kdosi psal,snad nám jméno nakonec nepřidělí úřady.. ![]()
Tak já se loučím,jsem strašně unavená a bříško potřebuje natáhnout,tak dobrou noc všem (kdo sem ještě zavítá) a krásné sny…úplně se mi točí hlava,jak se mi chce spát ![]()
Jo a Zanet,ty italské jména se mi taky moc líbí
Perfektní!!!Mě se strašně moc líbí Marko a Kiara (nebo Ciara-čte se Kjara).nevím,jak přesně se to píše…ale ta Kiara byla mým snem dát holčičce odjakživa…miluju to jméno ![]()
Ahoj holky,
preji krasnou nedeli! Teda vcera jsem docitala od patku…a uz nestihla reagovat, vy jste tady mely zase mejdan
Takze opet ani nevim,co mam komu napsat…
Jen k tem jmenum, moje kamaradka taky nemela jmeno vybrane predem, holcicku pojmenovala az po porodu,tak teda nevim, jak je to s tim predem vyplnenym formularem…
A s oblecenim jsem na tom jako Petisa, do bokovek se taky vejdu, takze jeste tehu obleceni nemam. Brisko uz mam kvalitni, ale vcera jsem byla po delsi dobe mezi lidma a jedna maminka se me ptala: „Ty ted jdes do tretiho mesice?“
![]()
Jo a Nane, drzim Vitkovi pesti ![]()
Jak jsem tady psala o tech chutich na hlinu nebo saze, tak je pravda, ze mam docela chut na omitku, ta mi proste voni a jako mala jsem ji olizovala. Kdyz jsem to psala Martinovi do Prahy, tak rikal, ze by si taky dal, ze mam naskrabat par pytliku k televizi
A ze by si dal bilou ![]()