Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
9.10.06 14:37

Já tedy na UTZ chodím jinam, protože můj Dr. ho nemá (to zní zajímavě), ale je tam vždycky stejná a moooooooc příjemná paní Dr. :lol: Tak se tam vždycky těším.
Hlaviiicky3 - děkuji za nabídku, ale já myslela, že to není žádná genetika, ale normální jako je v tý Praze (nebo tam je to taky genetika), já nevím :oops:
Uvidím, ještě se pokusím něco zjistit a kdyžtak se ozvu. Děkuji moc za nabídku.
Zítra jedu ke kámošce ta byla v tý Praze, tak se optám co a jak, ale byla nadšená.
Ahoj začínají mi vycházky, tak vyrážím někam ven. Je tady nádherně. Opravdu se vrátilo to babí léto, tak si ho jdu užít. Čau Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.10.06 14:46

Tak me fotka normalne u myho Dr. stoji 50,– a je 100× lepsi nez to „nic“ z Podoli. :roll: No… zkousela sem volat do Kolina na ten 3D, ale nikdo to nebere, tak uvidime pozdeji.
Jo… o vikendu jsme taky nakupovali, rychlozavinovacku za 280,– a jedny dupacky. Oboji v Tescu v Letnanech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.10.06 14:59

A ted sem nastudovala jaxem davate ty fotecky, takze to zkousim a zacinam fotkou myho gynekologa. :D Davno jiz tomu, co jsme se o nem bavili a vy jste chteli videt fotku. Konecne sem nejakou nasla, ale je na ni trochu neoholenej. Ve skutecnosti vypada lip. :)

http://www.adc-sanatorium.cz/foto11_sm.jpg

Je ale takovej malinkej,cooo??? :D Tak co líbí??? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
9.10.06 15:03

Lucci,
to je jak gymekolog z ordinace v růžové zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.10.06 15:15

Radko … tak tos me pobavila, ale kdyz se nad tim zamyslim… :D :D … neco na tom bude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.10.06 15:20

Ahoj holky,
jsem doma a naprosto šťastná,mimi je ok,váží 370g.Požitek z UZV měl teda akorát manžel,já ani Týnka jsme se v tom nevyznaly :lol: .Dr. povídá:„tady máme hlavičku“,tak si říkám,ok,ok,to je jasný a za chviličku:„A tady nosní dírky ".A ukazovala na opačnou stranu monitoru 8O .Tak pak ještě manželovi ukázala rtíky,ledviny…a já jsem se jen bezvýsledně snažila zorientovat :lol: .A Týnka se do toho ptala:“Mami,CO to je??" a já měla chuť jí říct:"Jo,zlato,to kdybych věděla :lol: :lol: "
Ale jinak bezva,jsem šťastná,že je miminko v pořádku :D :D :D .Jupí jupí :lol:

Mah ,antracit mi nějaká mamina vyfoukla,ale víš co?Sehnala jsem ICE BLUE :) .To byla zase moje favoritka.Tak snad to vyjde.

Holky,jdu dát Kristýnce těžce opožděný oběd a pak vás dočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
9.10.06 15:46

Ahoj holky, ja jsem se sem vcera ani nedostala, takze vam dluzim seznamek. Ale pockam si, az prijde Pet s novinkama :-) abych je tam hned doplnila.
Jo, Pet, Chiara se mi taky moc libi (aspon myslim, ze se to takto pise, ale mozna pro ty Amiky, bych to opravdu radsi dala jako Kiara, oni jsou s tim vyslovovanim uplne nemozni) ;-)
Drzim pesti na pindika!

Tehu gate - taky porad potahuju, navic mi sundavaji kalhotky :-D Ale za to pohodli to stoji.

Lucci, tak jo, melas pravdu, tvuj dokturek je opravdu smrncovni :oops: :-)

Ajko, pekne se vylez a v sobotu uz budes jak rybicka! Neboj, vsechno bude v pohode.

Stiko a Pipi, holky, nemate to lehke, kdyz musite byt porad doma, ale jste sikulky, je potreba si vzdycky udelat radost, byt jen prochazkou. A kdyz bude nejhur, tak mate nas, my jsme tu vzdycky pro vas :-)

Nane, Vitek je borec! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.10.06 16:17

pro Žanet do seznámku: jsem ročník 1975, když to vydržíme, bude to překvápko, jména Jonáš/Barborka
19.10. jdu na genetiku a 23.10. na normální kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
9.10.06 16:22

Emajko, diky, vycerpavajici informace :-)

MaK, kdy jdes ty priste na KO?

Jeste nekdo chce doplnit nebo poopravit info? Ja jsem zas nedockava na tu Petisu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.10.06 16:34

Žanet ,KO mám 23.10.,jména nejasná,stejně jako pohlaví :lol:
Heliku ,já mám v merku Mutsy,koncem týdne ho chci objednat,korbu snad budu mít z druhé ruky světlounce modrou a v létě si dokoupím červený sporťák.Takže Mah ,dokonale sladěný budem až se sedícíma mimčama :lol:

Lucci ,100,– za fotku je fakt drsný,já platím u Apolináře taky tolik :roll: .Musí fakt vydělávat,na čem se dá,co :?
Ale teda nenapadlo by mě,že ti nenatočí tu kazetu :?
Mmch,ten tvůj doktor je kus :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.10.06 17:11

Ahojky holky, dnes jsem byla na běžné TP, vše v pořádku. Za fotku platím 50, ale za video 4 min jsem platila 300.
Chtěla jsem se zeptat lenye a ostatních co jste z Brna, kam bych měla zajít mrknout na kočárky? Kde mají větší výběr? Já se v tom zatím moc neorientuju a závidím všem :oops: co už mají kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.10.06 17:30

Ahoj holky ,
tak miminko je v pořádku,alespoň prozatím a doufám,že to tak vydrží i nadále.. :cry: Má všechny končetinky,žaludek mělo zrovna plný - napapaný :wink: ,cucalo si paleček a mlelo sebou jak vodníček - krásné..
ALE… :cry:
Doktor mi před UZ dělal vyšetření a nevypadá to dobře…Mám zkrácený čípek na 30. týden,což je špatné.Já jsem teprve v 21 tt.Hrozí předčasný porod - teda teď potrat,mimi by ještě nepřežilo.. :cry: Zas tu bulím a nevím,co mám dělat.Teď o něj nemůžu přijít..už jsme tak daleko.Jsem z toho fakt zoufalá,chvílemi si to nepřipouštím a říkám si,že to není pravda,že vše bude ok,ale v tom mě to přepadne a bulím a bulím… :cry:
Potřebuju klid,nesmím nic zvedat,jen ležet a pomalu chodit..pokud bude na další kontrole stejný nález,budu muset do špitálu (asi na zašití).Což bych klidně vydržela,jen aby bylo vše ok.
Tak se omlouvám za takový výlev,potřebovala jsem to ze sebe dostat!!
JO a vysněný pindík tam … JE !!!!!!
Já ho viděla - dr. říkal,že na 90% je to kluk!Mužíček byl nadšený,ovšem po mé další zprávě se mi rozbrečel..je to peklo tohleto..ta nejistota.Ať už je únor za námi.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.10.06 17:39

Petiso neboj. Dneska mají takové metody, že Ti to udrží. Já jak jsem zběhlá nemocnicema, tak jsem tam takových viděla hodně. U nás to všechno hned honí do nemocnice. Upřímně Ti řeknu, že tam ty holky leží do 36. týdne, ale pak to přenášení. Oni mají celou dobu strach, že porodí a ono se pak miminku nechce ven. :lol:
To zvládneš. Držim Ti palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 17:51

Petisko neboj se,urcite to zvladnete,musis byt opatrna a davat na sebe pozor.Taky jsem v nemocnici byla se spoustou holek a slysela o ruznych pripadech a doktori fakt dnes dokazou strasne moc :D urcite to bude dobry,musis tomu verit kvuli malymu a ani na chvilku si nepripustit ze by se neco stalo!!Drzime palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.10.06 18:00

Peto, neboj dobre to dopadne, nase mamka mela podobny problem, kdyz cekala segru a uz v te dobe (pred 20ti lety) doktori vsechno zvladli :!
Myslim, ze vypravela, ze ji taky zjistili zkraceny cipek uz v 5. mesici a dali ji jenom krouzek…
Moc moc drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital