Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje a jak jsou staří ti ježečci? Ukážu to V. tak abych nebyla za blbou! Díky N.
Petis, s tou teplotou je to fakt, já byls za sestrou v porodnici, ležela tam čásek a holky na pokoji se zrovna měřily měli všechny 37°c, a byli plné obav, tak jsem si půjčia teploměra a já měla 37,2°C, žádná z nich mě nechtěla pustit na svou postel! Hlavu vzlhůru, bude to dobré, už jsem skoro ve finiši! Ale úplně cítím to mrazení v zádech s Tebou! Hezky si poplačte u suoerstar, já jdu v klidu číst do postýlky! Dobrou noc!
Ja jsem jako snazilka urcovala ovulaci podle teplot. A tehotenstvi se mimo jine pozna tim, ze teplota neklesne (vetsinou tesne pred MS). Takze pokud je jen zvysena, kolem 37, tak je to v pohode. Priroda to vymyslela dobre, ze si mamca to miminko pekne v brisku ohriva, protoze mimi potrebuje vyssi teplotu.
Nane, ty jezecky uz jsem taky videla, ale jak jsou stari, to ti nereknu. Jsou moc miloucci, to je jedine, co vim. A ten navod na panenku bych docela uvitala
Teda jestli ja se nekdy budu tak nudit, ze bych mela cas sit… Ale uz jsem si koupila latku na satek, hura! Ted uz jen vytahnout stroj.
Jeje ,
já dostala mailem supr video - něco podobného z UZ,jak to mám sem dát odkaz na přehrátí??
Nane, tak to fakt nevim. Ale myslim, ze kdyz reknes Vitkovi, ti prvni bych rekla, ze jsou hnedka po narozeni a ten posledni obr tak par dnu. Tim myslim, ze nic nezkazis.
Petis, ja si ulozila ten soubor na svoje stranky a pak vam sem dala odkaz.
Pet tak já se taky přidám ke gratulaci. A co se týče čípku mám pro tebe jen toto, moji mámu již před 32 lety sešily a nakonec jsem taky lezla později, držím palečky. A pravda je že dnes v nemocnicích umí ledacos, ale rozhodně ti budu přát, abys tam nemusela. Takže lehni a domluv čípkovi.
A teď jsem z toho úplně vedle, jelikož to není tak dlouho co tu některé psaly že je Dr. nevyšetřuje vnitřně......... takže u nich by na to vlastně nikdo nepřišel… Raději nedomýšlet.
Holky přeji Všem jen a jen dobré zprávy.
Petisko, moc ti gratuluju k suldaskovi!!! To je tak hezky, kdyz si to nekdo skoro vymodli
A s tim problemem-jak psaly uz vsechny holky, ja se nebudu opakovat a pripominat to porad dokola. Proste vsechno je o.k. ![]()
A k chlapeckum gratuluji vsem, dneska je to fakt panska jizda ![]()
Ti jezecci jsou krasnoucci
Jako buchta z vesnice soudim, ze opravdu budou mit tak 2-3 dny, tyden uz je moc
![]()
Holky, me taky zacalo tect to mlezivo,nebo co to je. To je jako normalka? V tomhle jsem fakt nezkusena a nikdo mi o tom nerikal
Proc to tece? To je tak zvlastni… ![]()
A ja za fotky ani za video taky neplatim. A vnitrne me vysetruje skoro pokazde.
A ted uz nevim, o cem jste jeste klabosily…
Matesso ,
to mlezivo se vytvoří před tím, než se začne tvořit mléko. I kojíš své dítě nejdříve mlezivem. Takže prostě - když to teče, je to normální, prostě hormony.
Zuziko ,
tak jsem přelouskala, že i ty budeš mít kluky a dva k tomu. Super. Já budu mít taky tři chlapy v chalupě akorát že ty dva nejmladší nebudu mít stejně staré. Ovšem na přesile mužů to nic nemění, ale velmi se obávám té puberty v baráku.
Žanet,
teda ten tvůj muž je fakt srandista. Měla bys to břicho zase vyfotit, ať víme, co je na tom pravdy. Jo a chudinko, to jsem na tom dobře, když mi padají jen gatě, kdybych ještě ztrácela i kalhotky, jako ty, to by byl fakt pech.
Jo holky ted mi tak napadlo,kdyz tu porad litaji ty pindici a ted ty jezci - moc roztomily
,ze bych mela nekdy vyfotit naseho zelvaka,je mu sice rok a trctvte,ale kdyz ho vytahne,tak to je pero,to by jste fakt koukali ![]()
Jo a v pátek u nás bude taková burza mamin, budou prodávat věci po dětech, tak tam snad na něco pěkného natrefím.
Omlouvám se všem, na které jsem zapomněla. A myslím MaK (jsem trapná s tou sklerózou-ale když tady je toho tolik nakecáno) gratuluji ke zdravému mimču, i když neukázalo.
Tak dobrou, jdu si našít do gatí tu těhu gumu.
Ahoj holky,
Nejdřív musím pogratulovat MaK ke zdravému miminku,Petise aZuzikovi k jejím chlapečkům.
Petiso odpočívej ,lež a poslouchej doktory.Já jsem byla otevřená v 31tt to už nejde zašít už je pozdě.Poradily mě že si mám podložit nohy postele tak na dvě cihly nic netahat a odpočívat a nakonec jsem 5 dní přenášela.A to jsem poslední dva týdny dělala všechno abych už porodila a nic.Jestli ti doporučí zašití ber ho a vůbec nad tím nepřemýšlej budeš pak klidnější a o žádný velký zákrok nejde.
Žanet to bude romantika až ti Dany oznámí :Miláčku je to holka!Ještě ve středu Jeje potvrdí kluka a je to vyrovnaný pak už přijdou na řadu ty naše holky.
Mujko já moc obchodů zatím neprošla já brouzdám jen po netu.Ale už jsem tady vychvalovala obchod s kočárky na Lidické naproti Slovanu.Jsou tam moc fajn prodavačky hodně poradí.Pak jsem se byla dívat v Růžovým panterovi na Křenové ,v Babystar v Komárově naproti Baumaxu a v Olympii je tam nový hračkářství a v patře mají kočárky.Víc ti zatím neporadím.
Ahoj Radko dej pak vedet jak se ti povedly kalhoty a kde jsi koupila ten naplet? Mozna uz si to psala ale nestiham to cist,nekde v galanterce? ![]()
Ahoj holky,
od vcerejska nam nechungoval(slovnik naseho Dady-uspesne pouzivame) internet,takze jsem nebyla v obraze.. ![]()
Pet,to je bezva s tim pindikem! Taky bude parecek…
I kdyz dnes nam prisel katalog z Tesca uz s vanocnima hrackama,tak jsem si uvedomila,ze budem casem porizovat holcici i klucici a ze jich je a ja bych brala vsecky! Dnesni deti fakt maji vyber… ![]()
K tomu cipku,holky uz tu napsaly dost,i moje kamaradka s nim lezela mesic v nemocnici a pak jeste tyden prenasela a u druhyho mela to samy a do nemocnice vubec nesla a rodila v terminu! Me zase na posledni kontrole Dr.rekl,ze mam „neco“ s placentou a ze mi ji ma muj gynekolog na kazde kontrole UTZ prohlidnout…
Taky na to myslim,kudy chodim,nejak to nemuzu vypustit z hlavy. Uz jsem prestala malyho nadzvedavat a snazim se setrit. S Dankem jsem lezela od 32 tydne v nemocnici a v 37 tt rodila,ale to kvuli castemu tvrdnuti briska. Tenkrat mi bylo jedno,ze tam jsem,ale nevim,jak by to tu beze me chlapi zvladli…
Samo,museli by,hlavni je ted zdravi mimiska… Tak se musime fakt setrit! Byla jsem parkrat na tehu cviceni,ale radsi to necham.
Heli,taky me uz 2 mesice silene boli zada,tak jsme zitra s Dadou,on s plochejma nozickama,objednany k ortopedovi,zkusim na nem vydyndat ten tehu pas. Snad pomuze…
A uvazuju o tom malym polovyfouknutym balonku- je to ten overball,jak pisete?
Zuzo,to je krasny,ze jste vsichni tri v poradku,supeeer…
Ajko,ryma vzdy trva jen tejden,takze v sobotu budes jako rybycka,hlavne si porid nejaky jemny „smrkatko“,abys nemela odrenej nosik na fotkach
Me se to stava!
MaK,taky gratulace k uspesnemu UTZ.
Jeje ta postylka je naaadherna,skoda,ze mam po Dadovi,taky se hlasim do klubu tech,co uz maji skoro vsechno…
Krome kocarku a drobnosti,jako kosmetiky, teplomeru do ouska a par baliku plen uz mame asi vsechno.Chudak Karca,ze zacatku vsechno „podedi“ po Dankovi,ale az povyroste,ruzovka ji nemine. Nejak jsem ji nemusela,ale kdyz tem holcickam tak slusi… ![]()
No,ted jsem to tu asi zahltila,tak snad jste to docetly,jdu koukat na Superstar, dobrou noc
Ahojky,
holky,díky moc za gratulace.
Musím letět dovařit oběd na zítra,dopo jdeme do divadélka,tak abysme se vrátily a bylo uvařeno.Dobrou ![]()
M.
Tak no nic holčiny, popřeju vám dobrou…
A bohuzel nevim, kdy se sem zase dostanu, už se u nás zase rozjíždí mohutné předsvatební přípravy.
Pa pa