Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1818
9.10.06 20:41

Jeje a jak jsou staří ti ježečci? Ukážu to V. tak abych nebyla za blbou! Díky N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
9.10.06 20:45

Petis, s tou teplotou je to fakt, já byls za sestrou v porodnici, ležela tam čásek a holky na pokoji se zrovna měřily měli všechny 37°c, a byli plné obav, tak jsem si půjčia teploměra a já měla 37,2°C, žádná z nich mě nechtěla pustit na svou postel! Hlavu vzlhůru, bude to dobré, už jsem skoro ve finiši! Ale úplně cítím to mrazení v zádech s Tebou! Hezky si poplačte u suoerstar, já jdu v klidu číst do postýlky! Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
9.10.06 20:49

Ja jsem jako snazilka urcovala ovulaci podle teplot. A tehotenstvi se mimo jine pozna tim, ze teplota neklesne (vetsinou tesne pred MS). Takze pokud je jen zvysena, kolem 37, tak je to v pohode. Priroda to vymyslela dobre, ze si mamca to miminko pekne v brisku ohriva, protoze mimi potrebuje vyssi teplotu.

Nane, ty jezecky uz jsem taky videla, ale jak jsou stari, to ti nereknu. Jsou moc miloucci, to je jedine, co vim. A ten navod na panenku bych docela uvitala :-) Teda jestli ja se nekdy budu tak nudit, ze bych mela cas sit… Ale uz jsem si koupila latku na satek, hura! Ted uz jen vytahnout stroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.10.06 20:55

Jeje ,
já dostala mailem supr video - něco podobného z UZ,jak to mám sem dát odkaz na přehrátí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.10.06 21:02

Nane, tak to fakt nevim. Ale myslim, ze kdyz reknes Vitkovi, ti prvni bych rekla, ze jsou hnedka po narozeni a ten posledni obr tak par dnu. Tim myslim, ze nic nezkazis.
Petis, ja si ulozila ten soubor na svoje stranky a pak vam sem dala odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
9.10.06 21:03

Pet tak já se taky přidám ke gratulaci. A co se týče čípku mám pro tebe jen toto, moji mámu již před 32 lety sešily a nakonec jsem taky lezla později, držím palečky. A pravda je že dnes v nemocnicích umí ledacos, ale rozhodně ti budu přát, abys tam nemusela. Takže lehni a domluv čípkovi.
A teď jsem z toho úplně vedle, jelikož to není tak dlouho co tu některé psaly že je Dr. nevyšetřuje vnitřně......... takže u nich by na to vlastně nikdo nepřišel… Raději nedomýšlet.
Holky přeji Všem jen a jen dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
9.10.06 21:11

Petisko, moc ti gratuluju k suldaskovi!!! To je tak hezky, kdyz si to nekdo skoro vymodli :D A s tim problemem-jak psaly uz vsechny holky, ja se nebudu opakovat a pripominat to porad dokola. Proste vsechno je o.k. :wink:

A k chlapeckum gratuluji vsem, dneska je to fakt panska jizda :D

Ti jezecci jsou krasnoucci :P Jako buchta z vesnice soudim, ze opravdu budou mit tak 2-3 dny, tyden uz je moc 8) 8) 8)

Holky, me taky zacalo tect to mlezivo,nebo co to je. To je jako normalka? V tomhle jsem fakt nezkusena a nikdo mi o tom nerikal :oops: Proc to tece? To je tak zvlastni… :lol:

A ja za fotky ani za video taky neplatim. A vnitrne me vysetruje skoro pokazde.
A ted uz nevim, o cem jste jeste klabosily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
9.10.06 21:21

Matesso ,
to mlezivo se vytvoří před tím, než se začne tvořit mléko. I kojíš své dítě nejdříve mlezivem. Takže prostě - když to teče, je to normální, prostě hormony.

Zuziko ,
tak jsem přelouskala, že i ty budeš mít kluky a dva k tomu. Super. Já budu mít taky tři chlapy v chalupě akorát že ty dva nejmladší nebudu mít stejně staré. Ovšem na přesile mužů to nic nemění, ale velmi se obávám té puberty v baráku.

Žanet,
teda ten tvůj muž je fakt srandista. Měla bys to břicho zase vyfotit, ať víme, co je na tom pravdy. Jo a chudinko, to jsem na tom dobře, když mi padají jen gatě, kdybych ještě ztrácela i kalhotky, jako ty, to by byl fakt pech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 21:23

Jo holky ted mi tak napadlo,kdyz tu porad litaji ty pindici a ted ty jezci - moc roztomily :D ,ze bych mela nekdy vyfotit naseho zelvaka,je mu sice rok a trctvte,ale kdyz ho vytahne,tak to je pero,to by jste fakt koukali 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
9.10.06 21:24

Jo a v pátek u nás bude taková burza mamin, budou prodávat věci po dětech, tak tam snad na něco pěkného natrefím.

Omlouvám se všem, na které jsem zapomněla. A myslím MaK (jsem trapná s tou sklerózou-ale když tady je toho tolik nakecáno) gratuluji ke zdravému mimču, i když neukázalo.

Tak dobrou, jdu si našít do gatí tu těhu gumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.10.06 21:28

Ahoj holky,
Nejdřív musím pogratulovat MaK ke zdravému miminku,Petise aZuzikovi k jejím chlapečkům.

Petiso odpočívej ,lež a poslouchej doktory.Já jsem byla otevřená v 31tt to už nejde zašít už je pozdě.Poradily mě že si mám podložit nohy postele tak na dvě cihly nic netahat a odpočívat a nakonec jsem 5 dní přenášela.A to jsem poslední dva týdny dělala všechno abych už porodila a nic.Jestli ti doporučí zašití ber ho a vůbec nad tím nepřemýšlej budeš pak klidnější a o žádný velký zákrok nejde.

Žanet to bude romantika až ti Dany oznámí :Miláčku je to holka!Ještě ve středu Jeje potvrdí kluka a je to vyrovnaný pak už přijdou na řadu ty naše holky.

Mujko já moc obchodů zatím neprošla já brouzdám jen po netu.Ale už jsem tady vychvalovala obchod s kočárky na Lidické naproti Slovanu.Jsou tam moc fajn prodavačky hodně poradí.Pak jsem se byla dívat v Růžovým panterovi na Křenové ,v Babystar v Komárově naproti Baumaxu a v Olympii je tam nový hračkářství a v patře mají kočárky.Víc ti zatím neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 21:30

Ahoj Radko dej pak vedet jak se ti povedly kalhoty a kde jsi koupila ten naplet? Mozna uz si to psala ale nestiham to cist,nekde v galanterce? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
9.10.06 21:31

Ahoj holky,
od vcerejska nam nechungoval(slovnik naseho Dady-uspesne pouzivame) internet,takze jsem nebyla v obraze.. :?
Pet,to je bezva s tim pindikem! Taky bude parecek… :) I kdyz dnes nam prisel katalog z Tesca uz s vanocnima hrackama,tak jsem si uvedomila,ze budem casem porizovat holcici i klucici a ze jich je a ja bych brala vsecky! Dnesni deti fakt maji vyber… :wink:
K tomu cipku,holky uz tu napsaly dost,i moje kamaradka s nim lezela mesic v nemocnici a pak jeste tyden prenasela a u druhyho mela to samy a do nemocnice vubec nesla a rodila v terminu! Me zase na posledni kontrole Dr.rekl,ze mam „neco“ s placentou a ze mi ji ma muj gynekolog na kazde kontrole UTZ prohlidnout… :? Taky na to myslim,kudy chodim,nejak to nemuzu vypustit z hlavy. Uz jsem prestala malyho nadzvedavat a snazim se setrit. S Dankem jsem lezela od 32 tydne v nemocnici a v 37 tt rodila,ale to kvuli castemu tvrdnuti briska. Tenkrat mi bylo jedno,ze tam jsem,ale nevim,jak by to tu beze me chlapi zvladli… :? Samo,museli by,hlavni je ted zdravi mimiska… Tak se musime fakt setrit! Byla jsem parkrat na tehu cviceni,ale radsi to necham.
Heli,taky me uz 2 mesice silene boli zada,tak jsme zitra s Dadou,on s plochejma nozickama,objednany k ortopedovi,zkusim na nem vydyndat ten tehu pas. Snad pomuze… :? A uvazuju o tom malym polovyfouknutym balonku- je to ten overball,jak pisete?
Zuzo,to je krasny,ze jste vsichni tri v poradku,supeeer…
Ajko,ryma vzdy trva jen tejden,takze v sobotu budes jako rybycka,hlavne si porid nejaky jemny „smrkatko“,abys nemela odrenej nosik na fotkach :) Me se to stava!
MaK,taky gratulace k uspesnemu UTZ.
Jeje ta postylka je naaadherna,skoda,ze mam po Dadovi,taky se hlasim do klubu tech,co uz maji skoro vsechno… :wink: Krome kocarku a drobnosti,jako kosmetiky, teplomeru do ouska a par baliku plen uz mame asi vsechno.Chudak Karca,ze zacatku vsechno „podedi“ po Dankovi,ale az povyroste,ruzovka ji nemine. Nejak jsem ji nemusela,ale kdyz tem holcickam tak slusi… :D
No,ted jsem to tu asi zahltila,tak snad jste to docetly,jdu koukat na Superstar, dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.10.06 21:40

Ahojky,
holky,díky moc za gratulace.
Musím letět dovařit oběd na zítra,dopo jdeme do divadélka,tak abysme se vrátily a bylo uvařeno.Dobrou :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.10.06 21:43

Tak no nic holčiny, popřeju vám dobrou…
A bohuzel nevim, kdy se sem zase dostanu, už se u nás zase rozjíždí mohutné předsvatební přípravy.
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital