Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
5.10.06 14:40

http://cam-neonato.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…
našla jsem zatim tyto pásy a stojí asi 850,–
a jsou na korby neonato a cam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
5.10.06 14:44

Soni ono je FAKT nejlepší dát večer sedačku do dveří, tak aby se taťka o ní přerazyl a dal ji do auta :lol: A stejně bude potřebovat nácvik, jelikož až budete mít větší autosedačku, tak to jinak nepůjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
5.10.06 14:47

Ještě k tomu přibírání.Já jsem s Týnkou nabrala 9 kg a asi týden po porodu jsem byla na původní váze.A čím dýl jsem kojila,tím jsem byla hubenější.Když jsem malou odstavovala (v 9.měsících),říkala jsem si,jak mi to sekne,jak jsem jak proutek a nedávno mi švagr řekl,že jsem byla jak vychrtlá troska 8O :lol: .

Ale už teď mi je jasný,že teď to bude úplně jinak :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.10.06 14:50

holky díky za rady. máme to k rodičům (naštěstí oboje bydlí ve stejném městě :D ) asi 10 km možná ani ne.
tak tu sedačku mu radši dám do auta ten den předtim.
My máme tranzita, jenže miláček ho má rovněž jako pracovní auto a dělá elektrikáře a většinou na stavbách, tak kdyby ji nechával v autě, tak by za chvíli vypada asi hodně špinavá.

Jinak ten kočár asi opravdu vemem červený, ten béžový byl byl asi každou chvíli jak prasátko :lol: :lol:
ještě že víme, že budeme mít tu Lucinku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
5.10.06 14:51
MaK píše:
Ještě k tomu přibírání.Já jsem s Týnkou nabrala 9 kg a asi týden po porodu jsem byla na původní váze.A čím dýl jsem kojila,tím jsem byla hubenější.Když jsem malou odstavovala (v 9.měsících),říkala jsem si,jak mi to sekne,jak jsem jak proutek a nedávno mi švagr řekl,že jsem byla jak vychrtlá troska 8O :lol: .

Ale už teď mi je jasný,že teď to bude úplně jinak :lol:

M.

:twisted: :twisted: závist :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
5.10.06 15:02

Heliku, Xsonah - tak to se omlouvám - pro jednoho prcka ten Herqules fakt asi nemá otočná kolečka :oops: Já koukala na dvojčatový a ten je má otočná (dá se zafixovat) a manipulace je s ním úplně lehoučká (narozdíl od jiných). Jo a pro Jeje - vychází kolem 12 tis + tašky… cca nějakých 17 tis. :roll: Ale co se dá dělat :oops:
Lucci , máte moc pěkné fotky… a bříško fakt vůbec není vidět 8O
Petis , buď v klidu :D Já jsem na ten pupík co tady dala Zanet taky koukala docela nechápavě. Mě přijde v celku normální když to srovnám se svým :oops: :D Já se snad o víkendu nechám v té Ostravě někým vyfotit ať už vám tady dám nějaké foto :wink: :P

Holky a s těma kilama si nelamte hlavu :wink: :D Já mám teď cca 3 kg nahoru, ale všichni mi říkají jak už jsem krásně přibrala :evil: - to bych je fakt zabila. Včera začal už i manža - říkal mi „tlusťochu“. Tak jsem ho upozornila, že jsem teď psychicky labilní, ať to radši neříká - tak mi řekl, že teda jo, že mi bude radši říkat „špekáčku“, že to je lepší :evil: Ví, že mě tyhle řeči vytáčí :evil: (Ale ať to nevyzní, že je nějaký hrubián :wink: :P , prostě mě škádlil… ale ti ostatní mě fakt štvou :D ).
Jo a když jsem hlásila minulý týden u doktora váhu, tak mi říkal, že mě ty dvojčata „sežerou“ :D . No já bych se zase tak nebála… dlouhá cesta před námi :wink: :D

Tak a teď už jdu vážně balit, nebo mě manžel zastřelí až přijde z práce a bude chtít odjíždět :wink: :D
Mějte se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.10.06 15:03

MaK: USG je ultrazvuk, ta skratka sa používala, ked som čakala Kamču. A díky za prianie šťastia, budem to potrebovat. Pri jazde po Prahe a po Vinohradoch určite :)

Dnes ma ešte čaká večer divadlo (hurá) ale neviem či nezaspím. Som dost utahaná, asi je to tým počasím… Nemáte nejaký tip, ako zváldnut únavu??? :)

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.10.06 15:07

Soni, u nas je to take tak. Je to firemni auto a zase v tom prevazi ruzne parapety a okna.. no des. Takze u nas to bude tak, ze ji bude muset nalozit den predem anebo proste ten den, nez pro mne pojede.. Tohle vazne moc neresim…

Mončo, co to mas covece s tim metrikem? Ono ti to vyhazuje pod metrikem jeste nejake divne kody..

Zuzi, tak to asi tak nejak je.. Ja za nej dam 15..teda ted uz 14.
Jejiz pupicky.. ja vam asi vyfotim ten svuj špunt vystouplej, abyste vedeli co je hrozny pupik :-D
Zuzi, krasnou dovcu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.10.06 15:09

Petisko, mozna by to s tim chatem slo dneska vecer po ordinaci.. asi si zitra vezmu po dnesnim narocnem dnu (pokud to do vecera neprestane) dovcu. No jeste se ozvu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.10.06 15:14

jeje, u nás taky, i když to je velké auto, tak je většinou plný různých kabelů a nářadí. mě tohle nějak napadlo. ale našla jsem na těhle stránkách http://motozurnal.centrum.cz/clanek.phtml?…

tenhle dotaz

Mohu vozit malého (půl roku) v korbě kočárku, když ji připoutám pásem?

Tak to v žádném případě ne. Ačkoli to někteří výrobci kočárků doporučují, je to absolutní nesmysl. Dítě by totiž muselo být v korbičce připoutáno. Při nehodě by pak došlo k něčemu podobnému jako kdybyste kočárek poslali co největší rychlosti proti zdi. A myslím si, že každý si umí představit co by se v takovém případě s dítětem dělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.10.06 15:15

Jeje, černý čaj, a černé ulí to určitě spraví. Pak si dej dietu, jeden den jen suchary, nebo den staré rohlíky. Pak třetí den vývar bez koření a zeleniny z kuřete, apka rýži s mrkví, to taky hodně staví, rýžový odvar se dává i kojencům na průjem. Jo tak takhle budeme naše prcky léčit až námbudou kajdit jako Jeje. Myslím, že miminko nekope, protože máš tak krásně prázdná střeva, že tam má místa jek nikdy!
Lucii byla jsi fakt jak princezna, skoro jsem zamáčkla slzu. Na dort dostala chuť a kytka byla moc krásná.
Už jsem zapomněla kdo chce ten kočárek s mimbazaru, ale je na páskových pérech, myslím, že vržou, je to takový satrší typ odpérování.....ale asi se tak rychle nerozbijí jako plastové levné díly. Všimla jsem si, že když jsou různé kočárky v různých cenových relacícha aod různých výrobců, tak mají mnohdy společné ty plastové díly, brzdy, nápravy kol. Asi je to jako s autama, taky se skládají z různých dílů, co dělá jen pár velkcýh firem, většinou v číně, pak je smontují v Itaálie (Fiat), v ČR (Škoda), Německo (Mercedes) a dají tam Made in ta země montáže. To je moje závistivá poznámka, my máme nasyslené čtyři kočárky a už nový kupovat nebudu, i když někteří favoriti od Vás jsou úžasní!
Skouknu Vaše pupíky, mě ten míč roste každým dnem. Už jsemjak před porodem s Vítkem ! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.10.06 15:32

Holky co víc přibíráte vůbec si s tím hlavu nedělejte,možná pak na tom budete líp než my hubené.Já jsem na tom s Lenkou byla stejně jako MaK přibrala jsem 10kg a porodem šlo dolů 6kg.Než jsem šla z nemocnice tak jsem měla jen 2kg nadváhu,ale pak teprve začaly problémy.Unava kojení a vůbec všechny ty hormonální změny mě obraly o další kila takže nakonec bylo léto já při výšce 170cm vážila 53kg.Byla jsem jak z koncentáku a styděla se v plavkách,aby to nebylo všechno tak mě začaly padat vlasy,lámat se nehty,kolena mě bolely tak že jsem skoro nemohla chodit a k tomu ta šílená únava.Doktorka mě udělala všechna vyšetření a řekla že je to hubnutím atím že mě Leňa doslova vysává život.Tak mě na:,–(ila podpůrný vitamíny sladit jsem musela jen hroznovým cukrem a pomalu jsem se dávala dohromady.Po téhle zkušenosti bych radši brala nadváhu,fakt to byla hrůza.
Takže teď bych chtěla přibrat alespon 15kg-bohužel zatím mám jen 3,na mě to nějak nechce zůstávat.Jestli na tom budu jak poprvé tak si ráda od vás nějaká kila navíc odkoupim-opravdu po mé zkušenosti bych je platila i zlatem.

Tak to jenom aby jste věděly že není špatné být silnější.Každý vždycky říká tvoje problémy bych chtěla mít ,ale vážně když vám jde skoro o život a vy s tím nemůžete hnout tak to není taky žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
5.10.06 15:58

Leni tak bacha ať se to nezvrhne! Já ve 20 letech mněla taky málo 51kg/164cm a vše bolelo a chlípní chlapi se mohli ukroutit :twisted: Fuj, ani džíny jsem nosit nemohla. Je pravda že je to víc nepříjemné zdravotně ta podváha, ale ve 30 letech řešit 25kg nad normál tomu říkám kotrmelec :lol: Já doufám že mne toto těhu a kojení hodí do normálu a budu na svých 58-60kg. To je váha, kterou mám ráda, maximálně klesnout na 55, ale už to není ono. Každá máme váhu která je pro tělo optimální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
5.10.06 16:18

Holky já jdu, mám sraz s kámoškou, kvůli porodu :wink: Snad by mi u nich v porodnici zařídila PA, která mne odrodí, kdykoli jen za 2tisíce :lol: Tak jsem zvědava co se dovím o Neratovicích.
PA PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.10.06 16:20

Nane : diky mockrat. S tema kopaneckama mas recht. To je pravda, ze toliko mista uz tam dlouho prcek nemel. Snedla jsem celou tabulku hořke cokolady, tak to snad uz to bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí