Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám zatím v plánu Mutsy,na tom je jediná nevýhoda(pro mě) právě ta teleskopická rukojeť
.
Ale ta cena je teda nechutná
Jenže když si vezmu,že ho budu používat celkem dlouho a vlastně denně,tak už prostě nechci po pár měsících naříkat,co jsem to proboha koupila za krám ![]()
Takže Liliku,pro mě je důležitý:hluboká korba,nechci jen vložnou tašku,spíš 4 kola kvůli nájezdu do domu,otočná sportovní sedačka,velká kola(nejlíp nafukovací),nastavitelná rukojeť(ale to mají snad všechny),nastavitelná opěrka nohou,odnímatelné madlo u sporťáku,otočná přední kola,abych se s ním nikde nemusela rvát a nějaká ucházející váha(často jezdím MHD),snadné složení-abych s ním nemusela před autem kdovíjak dlouho zápasit,než se mi podaří na:,–(it korbu na podvozek.Jo,a měl by jít houpat a mít nějaký snadno udržovatelný potah
bez čeho se obejdu-přehazovací rukojeť,všelijaká větrání ve stříšce,ty jsem využívala fakt minimálně,velký nákupní koš(většinou s sebou nosím batoh) .A nemusí na něj jít autosedačka(mám po Týnce Quinny Zapp).
Takže nejspíš Mutsy a doufám,že se mi ho po odježdění podaří nějak dobře prodat ![]()
To jen pro představu,ale je to hrozně individuální ![]()
MaK no tak, vždyť ty máš vybráno
Víš přesně co chceš a má to tedy jen jedno mínus, ta rukojeť, Ale to s Týnkou zvládnete ![]()
Jo a peníze, musí rozdejchat táta ![]()
Já mám jasno v tom, že hlubokej využiji tady a pak malou strčím do toho sporťáčku co mám a ten co koupím šupem k našim na barák. Tak to je má vize, ale co bude nevím
![]()
Ahoj, dnes jsem se nemohla dockat tech zpravicek o pindikach, je to drama
Jsem zvedava na Jeje.
Hlavicky3, Ali, gratuluju k chlapeckovi, taky mi az hrkly slzy do oci, kdyz jsem to cetla. Krasne vam to vyslo.
A s tim jidlem neblazni, dyt ted je prece jedine obdobi, kdy se omezovat nemusis a ani bys nemela. Tak si to uzij a papkej, po porodu budes mit takove fofry, ze vaha pujde dolu sama (teda ja v to aspon pevne verim) ![]()
Liliku, vsechno nej k narozeninam
Jak to oslavite a cos dostala?
Heliku, dik za info o masazi hraze. S tema spekama neprehanej, soupni fotku do alba, at se samy presvedcime, jak to vlastne je ![]()
Ruzo, takze prekvapko nebude? Ja vim, je to napinave, ani se ti nedivim. Takze pristi tyden?
![]()
Lenyo, tak to je super vyraz „nadprdelove bucky“
Ty madla lasky jsou z anglictiny (love handles - doslova drzaky)
Teda vidim, ze u vas budou vanoce zajistene. Prozrad, co kupujes pro manzela. Ja obcas mivam desive sny, ze je stedry den a ja nemam pro nikoho zadny darek… to se pak budim hruzou ![]()
Monco, neboj, s prekvapenim nebudes sama, krome me jeste Mahony, Lucci, Nane a Kacka. Tak tobe ho do seznamku napisu taky, jo? Uz mate vybrane jmena?
Pajko, takze ty vis, ze budes mit holcicku, ale manzel to vedet nechce, tak proto budes muset kupovat univerzalni barvy?
Zajimave…
Mah, jezero Garda trosicku znam, moc krasne, tak to se vam povedlo, i kdyz vsechno nevyslo. A ty lanovky ti schvaluju ![]()
A na zaver zdravim naseho „podvyziveneho krtecka Majdu“ ![]()
já jsem na mimibazaru prodávala kamarádce nánožník a bylo to v pohodě, a kupovala jsem tam dva plyšáky a taky to bylo v pohodě.
jinak je fakt, že třeba ten kočárek galaxy má nad zadníma kolečkama takové ty perka, (ted jde o to jak to péruje) nevíte jestli se dá někde vidět ve skutečnosti, nejlépe asi v Praze, to mám nejblíž. ![]()
Jak uz jsem psala,Mutsik byl jednicka,jen dve nevyhody : kdo je mensiho vzrustu,ta teleskopicka rukojet je i v ty nejnizsi poloze dost vysoko. Tchyne meri asi 157 cm a docela si na to stezovala. A pak uz nam vubec nebrzdila ta nozni brzda.Nevsimla jsem si,jak jsou udelane ty novejsi kocarky… Proste ty „pacicky“ uz nezapadaly do toho ozubeneho kola. Zvykla jsem si malyho „oprit“ o schod a jiny prekazky. Ale jinak chvalim,chvalim chvalim. ![]()
Petiso mám tenhle http://www.e-broucek.cz/…robnosti.php?… (snad jsem to vložila dobře) a je to ten červený úplně na spodním řádku (barva Sport 02)
Pajko já mám 175 cm a mnažel 185 cm, takže rukojeť v pohodě. Ale s tou brzdou jsi mě moc nepotěšila, no uvidíme… ozubené kolečko je pořád
Heliku 100% souhlas. Určitě se dá koupit velice slušný kočárek za mnohem rozumnější cenu než je 20 tis. To je vážně úlet (budu muset ušetřit na něčem jiném
). Já to myslela spíš tak, že šetřit za každou cenu se nevyplácí (viz. tank za 3 tisíce
)
Žanet ahoooooj
. Garda je vážně nádherná, jezdíme tam každý rok a jestli to jen trošku půjde, příští rok vyrazíme taky. Je tam super sportovní vyžití.
Ahoj Žanet zdravím na Floridu,člověče vždycky když se ty přihlásíš tak úplně cítím ten letní teplej vzduch.A to se mám bavit o vánocích???
Tak jo ,táta má dárky vyřešený.Já jsem prodala zděděný pozemek a tatínek si za ty peníze-teda část-kupuje nový VW Transporter je to celkem pálka tak jsem řekla že na víc dárků k vánocům nemá nárok.Ale samozdřejmě nějaký mikyny a strojek na holení dostane.A celorodinně si chceme koupit novou kameru máme takový starý křáp,takže to je taky část pro něho.
No,vidím,že průvan v hlavě z kočárků má většina z nás..A já myslela,že jsem v tom sama..uff,tak trošku škodolibě se mi ulevilo…
![]()
Tak nám všem přeju pevné nervy… ![]()
Ale pro mě je teda ,jak psala i Helik, moc důležitá ta rukojeť nastavitelná - kvůli malé,ať může vozit!!
Pajko ,
já koukala jak péro - že jsi brzdila o překážky
Možná jsem vyhukaná z toho,že mi jednou odbrzdili cikáni kočárek z prudkého kopce - já byla v obchodě a když jsem přišla ke kočárku,tak byl o několik metrů níž zastavený o popelnici..Představa,co se jí (tenkrát 3 měsíční) tenkrát mohlo stát,ani nedomýšlet.. ![]()
Já mám v merku X-lander, trojkolky, ale potřebuji zjistit, zda se dají v případě nutnosti táhnout - jako že silnej vítr, nebo slunce. To netuším, vím že ty 4kolky s pohyblivou přední nápravou né a ten můj i když se zaaretují přední kolečka, tak vlastně taky né
No v nejhorším to oželim ![]()
Docela mne bere X4, má i brzdu a sporťák je cca za 5tisíc + korba 2tis. Jo a taky jsem našla tenhle kočárek http://expert-wheel.babyexpert.cz/…nik+dp22070/
taky je už na bazaru.
Jááááá nevííím
![]()
helik píše:
Já mám v merku X-lander, trojkolky, ale potřebuji zjistit, zda se dají v případě nutnosti táhnout - jako že silnej vítr, nebo slunce. To netuším, vím že ty 4kolky s pohyblivou přední nápravou né a ten můj i když se zaaretují přední kolečka, tak vlastně taky néNo v nejhorším to oželim
Docela mne bere X4, má i brzdu a sporťák je cca za 5tisíc + korba 2tis. Jo a taky jsem našla tenhle kočárek http://expert-wheel.babyexpert.cz/…nik+dp22070/
taky je už na bazaru.
Jááááá nevííím![]()
tak ten jogger jsem taky měla ve výběru, ale zase se mi zdál moc tmavý, ale já myslela spíš čtyřkolku
http://expert-wheel.babyexpert.cz/…nik+dp22541/
Hlaviičky moc vám gratuluji k chlapečkovi! Já čekám taky chlapečka, ikdyž jsem si vysnila holčičku, ale už jsem se s tím smířila a těším se! ![]()
Co se týče galerky, také nemám odvahu tam dát svojí fotku, ikdyž jsem ztloustla zatím jen 2 kila tak břicho mě narostlo a jak už tu někdo psal tak mám přez něj ještě velkou vrstvu špeku
Nikdy jsem nebyla hubená a co jsem se vdala tak spíš naopak jsem ještě nakynula, malej si asi bere zásoby ze mě
Také se bojím zimi, protože mám zas opačný problém už teď nosím těhu kalhoty, ale největší číslo a to jsem ráda, že jsem je sehnala (ikdyž zatím jsou ještě volné) ale hlavně se bojím toho, že neobleču žádnou bundu, nevím včem budu chodit ![]()
Kolik jste doposud přibraly?
Tak mě se víc líbí ta tříkolka,co poslala Helik..Je moc hezký,ale je fakt příšerně tmavý…teda ten sporťáček se oživí tou podložkou,ale co ta hluboká korbička???To je jak malá rakvička..takový černočerný…Nemají ho v jiné barvě,nevíte??Jinak se mi moc líbí…právě hlavně ty kolečka.. ![]()
Soni ta by mohla být v pohodě, já jen nevěřím tomu X-landeru XA. Už několikrát jsem si všimla že se kolečka vzpříčí a maminka je nohou narovnává, je pravda že jsem to viděla jen v obchodech… Ale u tohodle jsou větší a jinej materiál… Tak to by mohlo být v pohodě. Jsem rozhodnuta jet na čerňák a prolést ho, pokud se zalíbí, budu jej shánět na bazarech.
mujka píše:
Hlaviičky moc vám gratuluji k chlapečkovi! Já čekám taky chlapečka, ikdyž jsem si vysnila holčičku, ale už jsem se s tím smířila a těším se!
Co se týče galerky, také nemám odvahu tam dát svojí fotku, ikdyž jsem ztloustla zatím jen 2 kila tak břicho mě narostlo a jak už tu někdo psal tak mám přez něj ještě velkou vrstvu špekuNikdy jsem nebyla hubená a co jsem se vdala tak spíš naopak jsem ještě nakynula, malej si asi bere zásoby ze mě
Také se bojím zimi, protože mám zas opačný problém už teď nosím těhu kalhoty, ale největší číslo a to jsem ráda, že jsem je sehnala (ikdyž zatím jsou ještě volné) ale hlavně se bojím toho, že neobleču žádnou bundu, nevím včem budu chodit
Kolik jste doposud přibraly?
Netuším jakou máš velikost, ale já mám přes boky 115
a v Toptrendu jsem si koupila volné natahovací kalhoty a mám velikost 44
Já zatím přibrala 1kg, taky doufám že mne Lucinka vyžere špeky
![]()
Petisa píše:
Tak mě se víc líbí ta tříkolka,co poslala Helik..Je moc hezký,ale je fakt příšerně tmavý…teda ten sporťáček se oživí tou podložkou,ale co ta hluboká korbička???To je jak malá rakvička..takový černočerný…Nemají ho v jiné barvě,nevíte??Jinak se mi moc líbí…právě hlavně ty kolečka..
to je ten problém
ono je to teď moderní a rakvičky jezdí. Kdybych do toho šla, koupím veselou deku a něco asi žlutého dám na boudičku
šlo by?