Poradna duly
Jana Čurdová
Lucci - mooooc ti to slušelo, těším se na další fotečky.
Chůvičky ani kupovat nebudeme jsme v bytě, tak to bude slyšet i bez nich.
Ale včera jsme se neudrželi a koupili jednu supr deku (taťka už jí chtěl vyzkoušet - stejně ji prý budu prát, tak co) a dupajdy s nátělníčkem a dvě bodíčka. Je to k sežrání ![]()
Už mě to nakupování bere. Teda na mimčo, ty vánoce nějak vůbec.
Zůzo ,
je to možné - jak pro koho,ale když si představíš,že ty staré typy kočárků takhle nadzvedáváš při každé změně směru jízdy,tak je to i tak neporovnatelné…Já ale nepsala o 3 a 4 kolkách,ale o tom,že ty přední kolečka musí být otočné…pak už je fuk,jestli to bude 3-4 kolka..
A dost k tématu kočárky…tedy z mé strany
Fakt mě ten výběr začíná strašit - bububu ![]()
Tak už teda končíme.
Mě fakt začíná strašit ta výbavička. Někde toho píšou moc, někde málo
asi mě z toho trefí. Manža by nakupoval, jenomže ten bere jenom podle toho, co se mu líbí. Nad funkčnoustí a tím jesli je to vůbec potřeba už tak neuvažuje. No uvidíme.
Tak jsem koukla do galerky, teda dámy takhle vychrtlá jsem byla naposledy v 9týdnu s aničkou
Já mám velkej špek a pod ním mimíska, ale co bude lucince teplo ![]()
Luci krááásná nevěstinka. Já bych se vlezla do těhu. svatebních
Na mně by poznali že jsem skoro mamina ![]()
Ahoj holky,
rano mi nesel internet, tak jsem vyzehlila
Ted buhuzel funguje, takze toho moc neudelam ![]()
Fotecky moc hezke, taky se pokusim vyfotit bricho a speky a pridat, to bude rana
![]()
Vsem co maji kontrolu drzim palce.
![]()
Zůzi ,
buď ráda,že manža chce nakupovat,vždyť je to roztomilé…
Ten můj docela taky - tedy spíše mi vše (zatím) odkýve
Jsem zvědavá co u těch kočárků…to bude ![]()
Jeje ,
už jenom 2,5 hodiny!!! ![]()
Krásné dopoledne
tak vám řeknu, že jsem ted vstala, nějak se mi z tý postele ani nechtělo.
Jo a v diskuzi o kočárkách tam jedna skoromamina objevila tenhle kočárek
http://shop.internetshopping.cz/index.php?…
mě se líbí tenhle. psala jsem tam dotaz a tenhle bude za měsíc, jinak je mají na skladě. a hluboká korba má 80×33 cm vnitřní rozměr a je za asi 8500 se všim takhle
http://adana.cz/…veny-set.jpg
ahoj holky,hlasim prichod z poradny a jsem jeste ted nejaka vyklëpana,ale krasne
jeste jse musela k nasim,sdelit tu novinu,taky byli napjaty to se vi!!
takze uz vas nebudu napinat......bude to ADAMEK jsem stastna uplne silene nejvic,je nadhernej uz ted
mam to na dvd ani jsem to neplanovala,sice 2D,ale 3D by bylo na objednani a pry je tady mimi videt cely,kdezto tam vzdy jen casti a platila jsem 400kc,coz jde ne? A je tam fakt videt vse i pindik a je krasnej a zdravej,vse v poradku ,kluk jako buk
co vam budu povidat,tekly mi slzy dojetim,jako hrachy
Preju vsem a dnes hlavne budu myslet na JEJE at to vyjde!
Je to zazrak a dekuju detem ze nas ukecali jeste do toho jit!Doted jsem mela strach aby vse bylo v pohode,ale ted se tak mocccc tesim ze to ani neumim rict,vsak vy to znate
zas mi tecou slzy, Jeje moc ti drzim palce ![]()
HLAVICKY: TAK TO JE SUPER ZPRAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEJIZ MOC GRATULUJU A MOC TI TO PREJI! JEJIZ JA JSEM RADA, ZE TI TO VYSLO!
SUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!! MAM RADOST! ![]()
Dekuju moc vsem ,musit si oplachnout slzy a jit neco taky uvarit,bude cina,to se vi - svatecni
holky budou koukat,jo a tatka je z toho na vetvi,je to krasnej den a zivot je bezva la la la ![]()
hlav gratulujíííííííííííííííííííííííí, to je úžasný, doma bude veselo co. Holky mají bráchu, jééé to bude mazel.
Hlavi: Taky moc gratulujuuuuu! Uplne z tebe citim tu radost a taky se tady usmivam jak jelimanek ![]()
Lilik: Vsechno nejlepsi k narozeninam!!!
Pekne si to oslavte ![]()
Matesso - díííík! ![]()
Hlavicky - tak to je super, moc gratujuju a hezky to oslavte
![]()
Hlavicka… taky moc moc gratuluju , tak vam to nakonec vyslo, vid?
Adamek je krasny jmeno, me se moc libi, jen me odrazuje svatek na vanoce. Tak preju dobrou chut na cinu a pekne oslavujte. ![]()