Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
4.10.06 10:04

Lucci - mooooc ti to slušelo, těším se na další fotečky.
Chůvičky ani kupovat nebudeme jsme v bytě, tak to bude slyšet i bez nich.
Ale včera jsme se neudrželi a koupili jednu supr deku (taťka už jí chtěl vyzkoušet - stejně ji prý budu prát, tak co) a dupajdy s nátělníčkem a dvě bodíčka. Je to k sežrání :wink:
Už mě to nakupování bere. Teda na mimčo, ty vánoce nějak vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 10:06

Zůzo ,
je to možné - jak pro koho,ale když si představíš,že ty staré typy kočárků takhle nadzvedáváš při každé změně směru jízdy,tak je to i tak neporovnatelné…Já ale nepsala o 3 a 4 kolkách,ale o tom,že ty přední kolečka musí být otočné…pak už je fuk,jestli to bude 3-4 kolka..
A dost k tématu kočárky…tedy z mé strany :! :! Fakt mě ten výběr začíná strašit - bububu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.10.06 10:17

Tak už teda končíme.
Mě fakt začíná strašit ta výbavička. Někde toho píšou moc, někde málo :roll: asi mě z toho trefí. Manža by nakupoval, jenomže ten bere jenom podle toho, co se mu líbí. Nad funkčnoustí a tím jesli je to vůbec potřeba už tak neuvažuje. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 10:19

Tak jsem koukla do galerky, teda dámy takhle vychrtlá jsem byla naposledy v 9týdnu s aničkou :! 8O :twisted: Já mám velkej špek a pod ním mimíska, ale co bude lucince teplo :lol:
Luci krááásná nevěstinka. Já bych se vlezla do těhu. svatebních :lol: :lol: Na mně by poznali že jsem skoro mamina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.10.06 10:30

Ahoj holky,

rano mi nesel internet, tak jsem vyzehlila :wink: :lol: Ted buhuzel funguje, takze toho moc neudelam :twisted:

Fotecky moc hezke, taky se pokusim vyfotit bricho a speky a pridat, to bude rana :twisted: :oops:

Vsem co maji kontrolu drzim palce. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 10:33

Zůzi ,
buď ráda,že manža chce nakupovat,vždyť je to roztomilé… :lol: Ten můj docela taky - tedy spíše mi vše (zatím) odkýve :lol: Jsem zvědavá co u těch kočárků…to bude :!
Jeje ,
už jenom 2,5 hodiny!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.10.06 10:47

Krásné dopoledne
tak vám řeknu, že jsem ted vstala, nějak se mi z tý postele ani nechtělo.
Jo a v diskuzi o kočárkách tam jedna skoromamina objevila tenhle kočárek
http://shop.internetshopping.cz/index.php?…
mě se líbí tenhle. psala jsem tam dotaz a tenhle bude za měsíc, jinak je mají na skladě. a hluboká korba má 80×33 cm vnitřní rozměr a je za asi 8500 se všim takhle
 http://adana.cz/…veny-set.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.10.06 10:48

ahoj holky,hlasim prichod z poradny a jsem jeste ted nejaka vyklëpana,ale krasne :D :D jeste jse musela k nasim,sdelit tu novinu,taky byli napjaty to se vi!! 8O takze uz vas nebudu napinat......bude to ADAMEK jsem stastna uplne silene nejvic,je nadhernej uz ted :D mam to na dvd ani jsem to neplanovala,sice 2D,ale 3D by bylo na objednani a pry je tady mimi videt cely,kdezto tam vzdy jen casti a platila jsem 400kc,coz jde ne? A je tam fakt videt vse i pindik a je krasnej a zdravej,vse v poradku ,kluk jako buk :o co vam budu povidat,tekly mi slzy dojetim,jako hrachy :D Preju vsem a dnes hlavne budu myslet na JEJE at to vyjde! :D Je to zazrak a dekuju detem ze nas ukecali jeste do toho jit!Doted jsem mela strach aby vse bylo v pohode,ale ted se tak mocccc tesim ze to ani neumim rict,vsak vy to znate :D zas mi tecou slzy, Jeje moc ti drzim palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.10.06 10:52

HLAVICKY: TAK TO JE SUPER ZPRAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEJIZ MOC GRATULUJU A MOC TI TO PREJI! JEJIZ JA JSEM RADA, ZE TI TO VYSLO! :) SUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!! MAM RADOST! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.10.06 10:57

Dekuju moc vsem ,musit si oplachnout slzy a jit neco taky uvarit,bude cina,to se vi - svatecni :D holky budou koukat,jo a tatka je z toho na vetvi,je to krasnej den a zivot je bezva la la la :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.10.06 11:05

hlaviiicky3 taky moooc gratuluju k Adámkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 11:08

hlav gratulujíííííííííííííííííííííííí, to je úžasný, doma bude veselo co. Holky mají bráchu, jééé to bude mazel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
4.10.06 11:15

Hlavi: Taky moc gratulujuuuuu! Uplne z tebe citim tu radost a taky se tady usmivam jak jelimanek :lol:

Lilik: Vsechno nejlepsi k narozeninam!!! :D Pekne si to oslavte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.10.06 11:18

Matesso - díííík! :wink:

Hlavicky - tak to je super, moc gratujuju a hezky to oslavte :! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
4.10.06 11:18

Hlavicka… taky moc moc gratuluju , tak vam to nakonec vyslo, vid? :D Adamek je krasny jmeno, me se moc libi, jen me odrazuje svatek na vanoce. Tak preju dobrou chut na cinu a pekne oslavujte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí