Poradna duly
Jana Čurdová
Holky moc díky za rady. Ale tohle vím a používám. Ale ono když se člověk budí dvakrát třikrát za noc a musí si sednout a protáhnout nohu.. obvzlášt v takovym osmým, devátým měsíci… vcelku nic moc. Já spíš myslela, jestli se tomu nedá úplně předcházet nějak kromě toho magnézka.. ale asi nedá, možná ty nohy protahovat preventivně,co?
Jo a poslala jsem taky fotku břicha do galerky. Tak se pobavte a srovnávejte. Mě se to líbí, že můžeme takhle srovnávat naše rostoucí pupky.
a holky, taky budte v klidu. ja sice na váhu přibrala asi 4 kg, ale do kalhot se nevejdu už ani náhodou dávno
Ahoj Holčiny,
tak jsem strávila opět týden v nemocnici
. Myslela jsem si, že mám zaražené prdy, ale mela jsem žlučníkovou anémii (což nevim co je) a mám nějak podělaný játra. Tak jsem si v nemocnici užívala hnusnou dietu. Teď se cpu práškama jak zběsilá.
Pepa je naštěstí úplně v pohodě. Dokonce kope jak šílenej
.
Ta nemocnice je docela dobrá při sbírání zkušeností. Tam bylo těhulek a každá s jiným problémem. Každou chvíli nosili nová miminka z porodnice a každá z nás ležících při tom zabědovala, že to neni právě to její. Ta děťátka byla kouzelná. Tak strašně zmuchlaná. Najednou v tobě hrozně vyroste ochranitelský pud. Ona jsou tak strašně bezbranná. Bože já těm maminkám tak strašně závidím, že už to mají zasebou.
Jo a nejoblíbenější věta zní: ACH JO!!!!!! Takže jsem docela zapadla
.
ruza píše:
Holky pomoc, tehotenska demence opet zapracovala. Valim si to k doktorce a pred ordinaci mi doslo ze dneska je tretiho a ne ctvrtyho, takze jsem se zase otocila a zitra bude repete
No aspon jsem se prosla
Tak ted jsem se ruzo opravdu ze srdce zasmala,jestli takhle budes pokracovat tak alespon moc nepriberes(budes mit hodne pohybu)
![]()
Zdravim nove tehu teda pro me nove
Karco jsi peknej hubenour, Pipino taky jsem si uzila mesic v nemocnici
tak snad uz to mame vybrany
Jinak preji Any[/b od Nane hodne moc stesti a zdravi a lasky a vse nejjjjjjj k narozkam
![]()
Akojky, tak jsem vás konečně dočetla.
Nane2 já budu chtít taky rodit na Obilňáku, ale nevěděla jsem, že když budou mít plno, že tě nemusí vzít?! O nadstandartním pokoji také uvažuji. A kdy bych tam tak měla zajít?
Petiso nic si z toho nedělej, že nevíš jakéj kočárek ja taky jen koukám co už všichni mají. Ještě nemám představu, říkala jsem si, že je dost času ještě po Vánocich, tak teď nevím
A jméno tak to je další oříšek ![]()
Koukla jsem do galerky děkuji za bříška moc pěkný.A hubený jsme všechny jen některé mají ty břiška víc kulaťoučký a Petis ty tam snad ani nic nemáš.Jinak Petis já jsem taky chtěla s kočárkem počkat až po novým roce,ale když jsem se šla jn tak náhodou podívat tak mě prodavačka řekla,že po vánocích je to vždycky krizovka.Ani ne že by nebyly kočárky,ale objednací lhúty jsou delší a je horší výběr barev než v listopadu a pak se to rozjede zase až v březnu.Taky si říkám že je lepší vybrat to teď než pak při vánočním shonu nebo s pupkem ve sněhu a navlečená v bundě.
Ahoj vsem,i starym „navratelkynim“,
hlasim navrat z Plzne z UTZ,Zanet,do seznamku -holcicka je potvrzena,takze jsme v prevaze
Jsem docela rada,protoze se nam snizuje genet.riziko 4×… Jinak Hlavicko,Slovany jsou teda pekne stara nemocnice a ten personal na recepci taky enonuno,asi staly inventar.
Ale porodnice je snad lepsi,co! I ty katakomby,kde je UTZ,to je jak jit do krytu… Ale Dr.byl mooc fajn,mimiska mam na kazete ![]()
Nane,ty kocarky maji u nas na www.ekocarky.cz,ale v Nemecku vyjdou snad o 2000,– levnej,tak uvidim. Mahony,ja jsem mela na Danka taky Mutsynu a siilene jsem ji milovala. Taky cervenou,i kdyz jsem tusila,ze budu mit kluka. Ale trikolku Urbanridera,to byl model 2002,nebyly vepredu dve kolecka,jen jedno a byl docela o dost lehci,nez letosni model. Taky jsem ho videla v Babyparku,ale nemeli tam zrovna hezky barvy
Ted chci neco trochu jinyho,ten Gesslein se mi libi proto,ze ma nataceci rukojet a muze ho vozit i Danek a ty vymenitelny kolecka do mesta.
A k tem bolestem zad,ty uz mam asi 2 mesice…
Uz jsem se objednala i na ortopedii,protoze mi ve zdrav. potrebach doporucili podpurny tehot.pas www.zdravotnipotreby.cz/good.php?… ,tak snad mi ho napise.Ale videla jsem,ze na bazarcich se taky prodava…Nesmim si totiz lehnout na zada,to jsem pak jak zelva na krunyri
nemuzu se ani pohnout,jak mi bolesti vystrelujou az do stehen… Mam asi slaby zadovy svalstvo / a to fakt docela sportuju/,ted se k tomu nak nemuzu dokopat,jen jednou tydne na tehu cviceni.
Jo jeste hlasim,dalsi kontrola 3.11.
Mejte se fajn,hlavne pozitivni mysleni v tomto „necase“
Pajka
Doprcic,podarilo se mi dat do odkazu " ale". Takze www.ekocarky.cz Snad uz je to spravne… ![]()
Zdravim Te Pajko a moc gratuluju k holcicce
Ty Slovany jsou presne jak si rikala - Katakomby,je to tam stary a bude z toho duchudak a novou porodnici stavi na Lochotine,ale nevim nevim zda to stihnou jak planovali do noveho roku
a ta porodnice prave taky nic moc
ted tam alespon udelali nove sprchy - byla to hruza a na novoroz.vymalovali.Stejne asi zalezi kdo bude zrovna mit sluzbu a jakou bude mit naladu
,takze uvidime ![]()
Lucci, divala jsem se, ze si beres pastilky na boleni v krku. Ja kdyz jsem nedavno lezela doma na nemocenske s chripkou, tak mi je lekar nedoporucil a je fakt, ze i v tom pribalovych letaccich je napsano, az po konzultaci s lekarem, ze nedoporucuji tehotnym a kojicim. Na krk mi dal Vincentku, ale ta je tak hnusna, ze jsem to radeji resila jablkama, pomerancema, a take cibuli s medem.. Proste takove babske rady.
Zuzi: Jojo, to sezeni v praci je hrozne. A bude hur..
Majda: No ja to s tou barvou vidim na bordo barvicku (jenze ta bude na toho meho vysneneho klucika - nevim no) a take se mi libi ta khaki zelena, hneda, a jeste jedna, to si tedka nemuzu vzpomenout…
Mahony: tak mame k dnesku zase o tyden starsi miminko ![]()
Lenya: S tema kocarkama mas pravdu. Ale je to dobra informace s tim, ze po vanocich byva prd vyber. Ja treba spis to chtela vybrat a objednat tedka, hlavne kvuli tomu, ze bydlime na malem meste a tady ten tip ani nemaji a hlavne take, ze se mi s pupikem nikde nebude chtit behat. A take se jeste bojim, abych nekde v namrazach nespadla a neublizila si.. takze moc vychazet uz nechci v zime z domu…
Leny ,
máš s těmi kočárky recht - právě proto jsem psala,že Vám upřímně závidím,kdo už máte vybráno nebo aspoň jasno,jaký koupit…Já se v tom topím jak blázen..
Jediný kočárek,co se mi tak líbí a vyhovuje je Cortina X3 Tris kombi Evolution! Jenže netuším,kde ho prodávají na živo a tak to musím pozjišťovat.Navíc čekáme na velký UZ - ten už se blíží příští pondělí
,kde se snad dozvíme,co ve mně bydlí za tvorečka…Podle toho budeme vybírat barvu…A pokud se neukáže,tak pak spoléhám na ten 4D UZ,tam jedeme 19.10.,tak SNAD tam už se ukáže!!!!Musí
.
Jedete taky někdo na ten 3D nebo 4D UZ??Tedy kromě Jeje ??
Petis, ja uz zitra, ja se tak strasne tesim na ten velky UZ!
Ja uz fakt odskravam hodinky
Covece, normalne mi nejak chybi ty chaty ![]()
Tak jsem konecne zpatky z te nemocnice. Dr. mi miminko pochvalil
Sakris, kdo se to tady ptal na ten UZ srdicka? Ja tam byla prave ted, bylo to bozi! A fotku ti urcite udelaji, i video (nebo DVD).
Oren: taky mam poradny kopance,az mi z nich litaji hvezdicky pred ocima
Treba dneska v autobuse to bylo sileny, zacala jsem se hrozne pochychtavat-sedela jsem sama,takze jsem vypadala jak blazen
Ale 5× denne? Myslis jako 5 kopancu za den,nebo 5 serii kopancu? Ja mam tak 20 serii kopancu…to je divny,mam fakt nejaky divoky ditko ![]()
Vy jste toho tolik nakecaly, ze uz fakt nevim,na co jsem chtela reagovat. Jo, Petis: sama z Moravy nejsi, jsem kousek od Sumperka, ale to uz ti nekod odpovedel.
Tak a fakt uz nevim…Jdu mrknout do galerky.
Jejiku ,
Ty už zítra
Teda…Ty se tak moc máš…já se Ti vůbec nedivím,že se nemůžeš dočkat!!!Mi vykládej!!Já už do toho pondělka snad nebudu spát
No,jsem na Tebe teda šíleně zvědavá!!!Fakt jo,musíš se hned ozvat,jak budeš moct!!!Samo,že Ti přeju,ať je to ten pindík a pořádnej,ať jde vidět už z dálky ![]()
Petis, zkus mrknout na toto: http://www.e-broucek.cz/…robnosti.php?… (je to v Olmiku)