Poradna duly
Jana Čurdová
Lucci - když jsem ten kočárek uviděla naživo, tak mi taky připadal malý, ale zkoušeli jsme tam po:,–(it synovce. Má 2 roky pryč a v pohodě. Tak doufám, že to bude ok. A ta hluboká vanička je jedna z větších u kombinací. No uvidíme ![]()
Kačka
Lucci: Maminku teda neznam, ale mam predplacenou Betynku (vcera prisli ruzne letacky, tak jsem si schovala i to) a take jsem ted objevila jeste casopis „MIMINKO“ (ted vysel special „Nejkrasnejsi cekani“ a muzu jen a jen doporucit) ![]()
JInak co se tyce srustu, tak se nedes. Ja s tim napr take byla na operaci. NEvim, jak to maji jine holky, ale mne to vysvetlovali tak, ze v podstate ty srusty vznikaji tim, ze krev pri menstruaci neodchazela z tela, ale zustavala v tele, srazela se, az se zacali nektere organy srustat. To mi delali laparoskopii, kdy mne vycistili a v te dobe mi i radili, abych otehotnela (tedy rekli to primo slovy, bud otehotnite ted, nebo uz nikdy), ze je potreba proste „nemit“ menstruaci. No na to jsem tehda nebyla pripravena, rok jsem brala bez ustani antikoncepci a nejakym zazracnym zpusobem se to zlepsilo. A po peti letech straseni od doktorky, ze nam to nepujde to vyslo na temer prvni pokus.
To, ze bych pocitovala po 5 letech, ze by mi nove srusty praskali, nepocituji, protoze to boli opravdu dost..takze opravdu se tohoto neboj!
Kacko, tak vitej do klubiku Bébé! ![]()
ahoj holky, krásný den.
kačko kočárek je krásný, taky jsem na něj koukala. budeme totiž mít pujčenou autosedačku bebecar. ale nakonec jsme se rozhodli pro ten X-LANDER XA nebo BABYPOINT GALAXY, ještě uvidíme ale vidim to spíš na ten x-lander
taky tam máte tak ošklivo
Ahoj těhulky!
Tak jsme včera koukali do noci na film,spát jsme šli až bůhvíkdy a ráno se mi taaak nechtělo.Dneska jdu brzo,fakt.Ale když ono je to tak lákavý,užívat si večerní pohodu,jen se tak povalovat,zvlášť po několika týdnech bourání a malování ![]()
Štiko ,buď v klidu,Karolínka bude naprosto v pořádku.Určitě!
Majdo ,teda,ty jsi se dostala do formy!Paráda!
Co se týče kočárku,po pondělním UZV,až nám řeknou,že je vše ok
,to vypukne a začnem vybírat a nakupovat.Dneska se mi zdál praštěnej sen,že mi manžel chtěl udělat radost a koupil mi Mutsy
,ale v úplně jiné barvě než se mi líbila a nešlo to vyměnit.Já byla taaak nešťastná
.Už fakt začínám magořit
![]()
Holky,kde jde vidět bébecar naživo ![]()
Heliku ,tak to je bezva,nemoc ustupuje ![]()
Pajko ,já si taky říkám,že většina holek měla druhý porod snažší,já jsem měla úžasný i ten první,tak abych teď nebyla ta výjimka,co si to tam podruhý pěkně „vyžere“ ![]()
Žanet ,já se chystám na angličtinu,ale protože jsem hrozná,tak nevim,jestli nezůstane jen u chystání.Noo,ale něco pro inteligenci Překvápka bych teda udělat mohla ![]()
Majko ,mě taky občas píchá v břiše a myslim,že když to není nějaká vyloženě hrozná bolest,tak je to ok.
Lucci ,já jsem taky zaregistrovaná v Podolí.Třeba se tam budem potkávat ![]()
Kačko ,jdu omrknout vaše vozítko ![]()
Monča
Holčiny, nějak mi to nešlape uf. Takže dnes Vás nebudu stíhat.
lenya díky za odkaz na nábytek ![]()
Lucci já psala o srůstech po operaci a taky o děloze a lanech! Takže bolesti normálka! V dalším těhu už je to pohoda, tělo už je zvyklé ![]()
No Vrchlabí a Podolí tomu říkám kotrmelce
Já tam taky nechci jet, jelikož je to fakt v blbou dobu, ale neříkám že mi nekřupne v kouli, tam můžeš jen tak přijet, nemusíš se hlásit. Našla jsem si porodnici Slaný, mimo jiné mají porody do vody. Bacha na té rodině mají opravdu děsně staré údaje!! http://www.nemocniceslany.cz/nadace.htm
A další možnost jsou Neratovice, tam mám kámošku, ale jinak je to normální porodnice, akorát malá a prý je tam úúúžasný personál.
MaK: psala jsem do Vispy, kde maj velkoobchod a ptala jsem se ho na prodejni mista v Brne a Praze. Divala jsem se, ze si z Prahy, mam to napsane doma, kde vsude, ale pokud si vzpominam dobre, tak na ulici Hornomecholupska (ale nejsem z prahy, takze to ber s rezervou - doufam, ze sem ten nazev nejak nezkomolila).
Jeje … ten special Miminka nemuzu sehnat. Uz jsi tu i nem mluvila, tak sem zacla patrat a v zadny trafice ho nemaji.
Ani Miminko, natoz nejaky jeho special. ![]()
Ted sem koukala na Missorku, ma to pekny, dost podobny jako emimčo, ale my zustanem tady,ne? Bylo by divny mit dve diskuze, tady i tam. ![]()
Lucci, mrkni semka a zkus jim na email napsat, at ti ho poslou. Ja ho sehnala nahodne v Brne, tady u nas v Trebici ho take nemaji, proto jsem si ho i predplatila, abych ho nemusela shanet. http://www.casopis-miminko.cz/ (o tom specialu je to napravo na boku)
MaK nevím kde bydlíš, ale Bebecary mají třeba i ve Špuntíku, určitě to přes net najdeš, kde je to tobě nejblíž
Kočárek není vůbec malej, a ta vana je opravdu snad největší. Mně odrazuje ta váha
Jelikož jsem v 1patře bez výtahu a nechávám kočárek v kočárkárně, potřebuji odepnout vanu a jít se spícím mimčem… U Any jsem mněla tašku, ale ten tip kočárku už nechci kupovat
No já jsem omezana, budu kupovat v bazaru, tak uvidíme co bude ![]()
Holk, ja jsem si Betynku predplatila, prze na jednom cisle usetrite 10,–Kc!
Maminka vyjde jen o asi 2,–Kc levneji,takze tu si budu kupovat. A ted uz fakt nevim,kdo se me na to ptal,ale me se vic libi Maminka, ma o hodne vic stranek a vic povidani a clanecku a obrazju
, v Betynce bylo moc reklam a jen takovych kratoulinkych zpravicek, i kdyz proste Betynka je taky super! A nove cislo ma taky hodne stranek. Takze taky kupuju oboje:o)
Ahooooooj těhulky,
doba moc moc pokročila a já se k vám všem hlásim víc jak po měsíci. Psala jsem sem na konci srpna. Potom jsem jela na dovolenou a vzhledem k tomu, že jsem to trochu přepískla s aktivitou, tak se mímo zbouřilo a začlo dělat trochu problémy (totálně tvrdé břicho, špinění). Hned po dovolené jsem teda musela zůstat čtrnáct dní doma. Prozatim nemáme doma internet, tak jsem ani nemohla sledovat dění tady u vás a tedy ani posílat příspěvky. Teď už jsem konečně zpět v práci a pevně doufám, že už na nějakou dobu se tu ještě zdržim. takže se vracím do diskuze. přečetla jsem pár posledních stránek, protože 110 stránek už se vážně zvládnout nedá.. ![]()
Já mezitím absolvovala krevní testy, prozatím vše v pořádku. Pohyby už taky cítím (asi tři dni..... chi, chi.. je to sranda). Takže jsme synkovi už konečně pověděli o mimču a docela se těší. Dokonce mu přes bříško i zpíval.
Takže holky. ještě jednou všechny zdravim a už se doufam aktivně budu zapojovat do diskuze..
Karča
Heliku,Jeje ,díky,mrknu na to.Jsem zvědavá,s čím nakonec budem jezdit ![]()
Karčo ,vítej zpátky a ať už mimičo nedělá žádnou neplechu ![]()
Monča
Petiso, Lenyo - já jsem taky račice a doma mám rybu a teď to budou snad taky rybičky… takže taky samá voda a myslím, že to je fajn. Do jisté míry budu radši, když budou prckové po tátovi než po mě
, je to mnohem klidnější znamení a já jsem hlavně v pubertě byla docela rapl, a ty nálady… ![]()
Stiko , uvidíš že to bude všechno v pořádku. Nemyslím, že to je nějaké riziko 2% (řeknou ho všem nad 35 let!). A velmi dobře to napsala Petis s otočením těch procent
. Hlavně buď v pohodě a hlaď bříško
… a taky mu zpívej
![]()
K focení… já se určitě vyfotím až nám vrátí z reklamace ten prokletý foťák - což už snad bude příští týden
A to budete koukat
Včera mi totiž naše uklízečka řekla, že už jsem faaaaakt hodně ztloustla
(baba jedna
). Když jsem jí řekla, že už jsem taky v pátém měsíci, tak trošku koukala a říkala, že myslela, že ve třetím nebo max. ve čtvrtém
Ale stejně mě naštvala, protože komentovat můj zadek… to fakt nemusela ![]()
Jeje , myslím, že nejhorší je opravdu to sezení v práci. Odpoledne mě tak šíleně vždycky bolí břicho, že si myslím, že mě musí prckové proklínat. Já doufám, že v prosinci už budu doma
![]()
Lucci a MaK , já jsem se zaregistrovala nakonec přece jen u Apolináře, ale pořád přemýšlím, jestli se nezaregistrovat i v Podolí a do těch vánoc se rozmyslet kam půjdu na tu vstupní prohlídku
Napište prosím něco o tom Podolí. Já jsem tam v životě nebyla. Díky.
Teď jdu kouknout do galerky.
![]()
Jeje … dekuju, kouknu na to a snad to nejak sezenu.
Prcek se ma dnes cile k svetu, porad citim „vzudchove bublinky“ v brise, jak do me dlouba. ![]()
Taky me dnes boli v krku, cucam nejaky pastilky, to mimisovi nevadi, ze ne? ![]()