Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
2.10.06 16:24

Štiko nejhorší je ty mimča vydět to pak v člověku hlodá,ale já si taky myslím že jsi udělala dobře.Kromě věku nemáš žádný důvod na amnoi jít a i starším maminkám se rodí zdravé děti.Takhle by ses jen nervovala než bys tam šla ,pak čekání na výsledky a určitě sama cítíš že by to bylo všechno zbytečné ,protože tvoje mimi je zdravé a v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.10.06 16:31

Clovek chvilku pracuje a pak nestiha docitat :)

Jeje ja jsem 9.12, to jsme od sebe kousicek co?

Matessa ten muj je typicky lev. Moje mamca je taky lev ale mamca je v pohode. Zato broucek si mysli ze je pan tvorstva a protoze ja jsem peknej palicak tak to doma obcas trosku vybuchne :lol:
A protoze ditko bude pravdepodobne rybicka tak mam trosicku strach jak to bude takova citliva dusicka zvladat. No snad se otrka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 16:55

já se nejprve chtěl azdržet, ale přeci jen budu reagovat. Mně 2% příjdou jako stejné riziko že nepřejdu ulici, je to dle mne běžné riziko na vše. A věř svojí nádherný holčině :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.10.06 17:24

Ahoj holky, tak jsem tady celý víkend nebyla, fakt vůbec nebyl čas a přiznám se, že jsem vše ani nedočetla, jen letmo. Dnes jsem byla ve škole ( studuji Chorvatský jazyk a dálkově ještě Sociální pedagogiku) a pak jsem až do teď spala. Celé noci nemůžu spávat asi tisíckrát se vzbudím a dělá mě to už tak měsíc a půl. Máte také takové problémy? Snažím se pít před spaním meduňku, ale pak jsem zase ospalá i přes den a tak je to takovej koloběh, hrůza!
Zanet četla jsem tu něco o tom, že máš staršího manžela. Já také a to o 12 let a je Chorvat, ale myslím, že líp jsem si vybrat nemohlaa.

Je mi líto, že spousta z vás má nemocné děti. Asi jsem taky něco chytla, protože dnes jsem se vzbudila s bolestgi v krku a rýmou.

Ještě mám jeden dotaz: Sem tam mě píchá v podbřišku a dnes je to fakt dost horší, třeba mě bolí když ležím a natáhnu nohy a celkově tam mám takoví nepříjemný tlak. Chtěla jsem se zeptat jestli myslíte že je to normální? Asi zítra zavolám doktorce. Také mám podezžení jestli mě nechytá močák, ale fakt nevím a jsem z toho dnes nervózní. Hlavně to píchá na pravé straně (ale slepák už nemám) a jde to až od …jak to napsat :oops: od spodku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
2.10.06 18:12

Ahoj holky ,
mě se dneska nějak nechtělo psát a koukám,že jsem prošvihla i „oslavu“ 200-té stránky… 8O
Já se vždycky u dočítání nadlábnu,takže mě to osobně vůbec neva… :wink:
Lenyo ,
koukám,že jsme stejné znamení…už jsem si říkala,že tady není žádná račice :cry: Takže já jsem rak a mužíček štír - ideální kombinace a první dítko máme rybičku - takže samí vodáci :! Druhé dítko taky vychází na rybičku,takže to bude dobré..rybičky jsou krásné znamení - moc hodné děti,kdo už je má,tak ví :wink:
Sono ,
je to pár dní,co jsem tady nervačila,že pořád necítím pohyby (někdo si řekne,že je čas,ale když je necítíš,tak jsou to fakt nervíky…navíc já jsem druhorodička a nejsem bůhví jak tlustá,takže už bylo načase :! ),ale nakonec se mimi během jednoho dne tak výrazně rozkopalo a je to den ode dne silnější…takže nezoufej,ono to bude!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 18:17

mujka tak pokud nemáš slepák je to normální, trhají se srůsty, po zákroku tam vždy něco je a teď to ta děloha natahuje, jelikož já mněla spoustu srůstů (prasklej slepák) vím co to je. Neboj postupně to zeslábne, až budeš mít buben, budou bolet kopance do žeber a né tohle :wink:
Jinak ty budeš mít hodně chytré dítě, je prý prokázáno že maminy, které se v době těhu učí mají chytřejší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.10.06 18:41

Děkuji heliku, jsem trochu klidnější. Nervózní jsem byla i z toho, že mi mamka říkala, že ji břicho nikdy nebolelo.
Jinak doufám, že chlapečk bude chytrej, ale zároveň se bojím, že bude z toho všeho co musí semnou prožívát (zkoušky, nepříjemní lidi atd.) trochu nervák :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
2.10.06 18:50

Mujko ,
já měla jednu dobu taky silné bolesti břicha,ale cítila jsem,že to není gynekologického původu,bolelo to „odjinud“ prostě.Ptala jsem se na to dr.,nějak moc se k tomu nevyjadřoval - jen typickým,že je to běžné a součástí těhu 8O ,tak jsem se rozhodla ještě vyčkat a nakonec to samovolně přestalo,takže měl možná pravdu,ikdyž jsem si tenkrát myslela,že mě odbyl.. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 18:57

Holky a znovu zmíním co už jsem kdysi psala a někdo párkrát citoval
Děloha je veliký a těžký balón, který je přichicen lany a jak ten balón roste a občes se mele (vy nebo dítě) lana se napínají a škube to v nich. Tak a to je ta bolest :wink:

Jo a mimochodem je to z té krásné knížka Zdravé těhotenství Přirozený porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.10.06 20:26

Teda holky teď jsem se chtěla kouknout co nového v galerce a vidím že nic.To focení jsme dodržely jak tak koukam jen já a Žanet.Některé jste poslaly fotky minulý týden -ty jsou omluveny,pak je ještě omluvena Nane -tuším že psala že nemají digifoťák,ale zbytek no co to je?Petiso,Lilik,Ruza,Helik,Matessa,Oren,Štika a další já chci taky vidět vaše bříška tak už se konečně pochlubte!!!!!!!

Mimochodem Nane koukala jsem do seznámku že jsi z Brna a máš termín stejný jako já.Už máš vybranou porodnici?Já jdu k milosrdným kam ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.10.06 20:32

Holky já jsem taky z Brna. Termín mám 15. 2. Chtěla bych na Obilňák. Byly jste se už mrknout v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.10.06 20:52

J8 jsem poprvé rodila u milosrdných a byla jsem moc spokojená.I ostatní známé co tam byly vychvalovaly-samozdřejmě až na nějaké drobnosti.Jsou tam pokoje po 2 pokud je plno tak po 3.Vždycky dva pokoje mají společnou místnost pro miminka sprchu a záchod.
Na obilnáku byla švagrová,říkala porodní sály super,šestinedělí hrůza.Záchody a sprchy na chodbě na pokojích po3-4.Bohužel si dokonce dovezla blechu.Ale zase personál chválila.Než obilňák tak bych radši doporučila ty milosrdný nebo Bohunice ty jsou taky hodně chválený.

Ale obrázek si radši udělej sama ,já jsem hodně ovlivněná protože jsem u milosrdných byla několikrát-potrat,porod léčení a teď jsem tam taky týden pobyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
2.10.06 21:00

Ahoj ,ja jsem sice z Hodonina, ale do Brna jezdím skoro každý týden do školy… tak si taky pohrávám s myšlenkou jít rodit do Brna. Navíc můj nastávající v Brně pracuje. A tady stejně porodnice není… Ale kdo ví, třeba budem rádi, když stihneme dojet do Kyjova nebo do Břeclavi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.10.06 21:06

Clovek hodinu telefonuje tak nemuze natahovat fotky do galerky :))
jenom tu fotku zmensim a jdu to natahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.10.06 21:12

Holky mrkněte se na www.rodina.cz je tam spousta všelijakých informací,mimo jiné o porodnicích z celé ČR.je tam vždy rozhovor s primářem odpovědi na ty základní otázky,ale hlavně názory maminek co tam rodily.Všude se najdou dobré i špatné zkušenosti,ale kdyz si přečtete ten Obilňák tak to mluví samo o sobě-snad jedna jediná maminka není spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí