Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
2.10.06 09:59

Soni, ja bych rekla ze spise ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 10:01

xsonah né dají se tam X-lander, Maxi Cosi, Safety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.10.06 10:06

díky já si to myslela, my totiž budeme mít pujčenou tu bebecar, tak se ptám, ale zase to tak nutně nepotřebujem, máme velké auto, tak tam ten kočár dáme celý. máme ford tranzit. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 10:12
xsonah píše:
díky já si to myslela, my totiž budeme mít pujčenou tu bebecar, tak se ptám, ale zase to tak nutně nepotřebujem, máme velké auto, tak tam ten kočár dáme celý. máme ford tranzit. :lol: :lol:

Tak tanm se vejdete :wink: Ono jde spíš o výhodu v tom, že když mimi spinká tak ho i se sedačkou píchneš na podvozek a frčíš, o nic jiného nejde, ani o to místo v autě :D Ale kolikrát se stane že jedeš a mimčo spí a ty musíš pokračovat s kočárem.............. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.10.06 10:19

tak mě napadlo, jestli ta autosedačka nejde dát do toho sportáku, kamarádka co má sporták tak tam autosedačku do toho vloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.10.06 10:24

Jo tak mimise jsme rekli vazne az na svatbe, rodina a asi pet kamaradu to ale vedeli. Zbytek ovsem svorne tvrdil, ze to „taky vedel“ takze sem je vsechny u:,–(ila, ze vedeli prd, maximalne si to mohli myslet, a ze stejne nemel nikdo z nich odvahu se me primo zeptat. :D Ale ohlas byl vesmes pozitivni, meli radost. :D
Vy furt resite kocarky, ja ho podedim a hotovka, tak nemam co resit. :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 10:27
xsonah píše:
tak mě napadlo, jestli ta autosedačka nejde dát do toho sportáku, kamarádka co má sporták tak tam autosedačku do toho vloží

Jo to většinou jde, musíš to, ale zkusit. Je to pro případ až budeš vozit sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
2.10.06 10:32

Ahoj holky spisovatelky,

to byl skoro nadlidský výkon vás dočíst :D
Vítám nové spolutěhulky a nemocným přeji brzké uzdravení.

Hlavičko - z váhy si nic nedělej. Já už jsem podle váhy doma přibrala asi 8 kg a to mám dojem, že jím skoro jak před otěhotněním. Dokonce teď možná menší porce, protože se hned cítím nacpaná. Asi tam má mimčo bazén :lol:

Ještě k diskuzi o porodu. Včera mi švagrová říkala, že jestli to nebude nutné tak ať si porod nenechám vyvolávat. Ona to může srovnat protože první dítě se narodilo normálně a říkala, že ten vyvolávaný byl sice kratší, ale zato o dost bolestivější. Že kdyby si mohla vybrat, tak by určitě volila dýl a menší bolesti. Tak to jenom pro zajímavost. Co se týká epidurálu, tak si říkám, že radšine,ale člověk nikdy neví dopředu jakto bude probíhat, takže tourčitě úplně nezavrhuju.

Joa musím se pochlubit. Už máme kočárek. jeli jsme v pátek do Prostějova se na něj podívat a oni ho měli přímo na prodejně. Počítala jsem s tím, že se bude muset objednat a oni ho měli. Tak jsem hned zkoušela všechny varianty hluboký a sporťák a sporťák opačně ......
Zato jsem myslela, že nebudu muset řešit fusak, měla jsem mít půjčený od kamarádky. Jenomže ho má teď půjčený jiná kamarádka a říkala, že už je hooooooodně odřený, že na mimčo už to není. Tak se budu muset po něčem taky podívat.

Ještě odkazy na hračky na postýlkuý a už končím.
http://elinka.mimishop.cz/detail.php?…
 http://elinka.mimishop.cz/detail.php?…

Hezký den.
kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.10.06 10:42

Kacko, ta spiralka je naaaaaaaaadherna! :) No pekne si mne zase s necim navrtala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 11:17

Kačko tak šup šup fotečku kočárku :D Ať víme jaké máte fáro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.10.06 11:33

Krásné pondělí,
marodům přeji ať se brzy uzdraví.
Tak jsem Vás pro změnu dočítala a dostala taky šílenou chuť na pikao. Naštěstí taky máme zásobu. Není to to pravé pikao, ale něco podobného, ta já jsem si dala karamelové. Také mooooc dobré :D Ale pálí po tom žáha ja ďas.
Jinak jesli mám věřit tomu, že když manža přibere, bude to kluk. Tak u nás je na 100%. Já jsem přibrala tak 4-5 kg a manža 8. To jde ne :?: :! :?:
XSonah - ten X-lander - korbička blue, sporťák myslím že je to ten lemon (tmavě modrá se zelenou - na tom netu jsou ty barvy zkreslený), a autosedačka bude šedá. To tady lidi na vsi budou čumět - budou myslet, že máme různý kočáry. CHaCHaCHa 8O
Tak zatím ahoj - musím jít žehlit fůůůůůůůůůůůůj :evil:
 Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.10.06 11:42

Holky, jsem doma z vyšetření na cukrovku, fuj, v půl osmé mě vzali trochu krve, pak jsem musle vypít glukozu - brrrrrr, byla jsem do desíti nalačno a bez pití, v deset byl další odběr. Měl ajsem dvě hodinky volna, byla ve středu města, ale obchody byli ještě zavřenéa já nemohla jít ani na kafíčko, tak jsempřečetla celý týden a vymýšlela vánoční dárky. Asi začnu nakupovat, protože s břichem se mi nebude chtít nikam cpát.
Michaela je moc hezké jméno, nosím ho už 31 let. Na ptáčky mám chuť tedy snědla bych po tom ranímhladovění cokoliv, jen asi né to pikao!
Přeji Aničce ať ji brzy opustí teplota, dělali jí odběry i na Mononukleozu, Vítek byl cca před rokem a půl taky týden v horečkách, už ho chtěli hospitalizovat, ale byla to opravdová chřipka, u nás v okolí řádí ta mononukleoza, manžel ji měl v 19 a dost ho to vzalo.....jaké máte atb?
Lucii to kopání před velkým dnem je krásné znamení, přeji hodně štastných dnů!
K znamením Vítek je štír, Anny váha, já panna a muž i miminko budou vodnáři. Taky pěkný gulášek.
Petis jak jsem dneska byla v porodnici na tom vyšetření tak jsem měla takovou povznesenou náladu, šla jsem kkolem oken porodních sálů a vzpomínala.....Plačka jsem dokonalá! Krásný podzimní mlžení! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 11:53

Nan vypadá to na tu chřipku, všechny Dr. jsou klidné a hlavně ta horečka kolísá, takže občes nic a pak děs, což by u mono… nebylo né? Tam je to stálá horečka né? Na odběry půjdem po at. takže cca v pondělí, játra a tak… Já si vzpomínám že jsem na přelomu roku mněla tak děsnou chřipku, kdy jsem byla 3dny bez teplot a pak zase horečky a tak se to táhlo 3týdnz :! Takže to bude asi ono, a ta rýma to taky potvrzuje. Dostali jsme samo sebou širokospektrální a je to Cefaclor. Voní to jako jahody se šlehačkou :D Ty co vyblinkaly byly naprosto hnusný a hořký :cry:
Jinak to vyšetření na cukrovku bych asi zkolabovala. Vy máte riziko v rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.10.06 12:03

Helíku, tak to je dobře chřipka i s Vítke loni pěkně zamávala, taky zvracel jakési léky, myslím že ibalgin v sirupu, já jen že na mono neraději dělají dr. testy jsou moc drahé…zanáš to kdyby jsem vše platili a nemuseli dr. čekat na platby od pojištovny asi by to bylo jiné, četla jsem zajímavý článek o veterinárních lékařích, je to pravda, že oni se k zákazníkům, tedy pacientům chovají jinak, ale jejich majitleé taky platí na dřevoo, že?Na cukrovku se chodí plošně od 25 let, po 20 tt, takže se těš, pokud nejsi mladice!
Musím zbudit ANny, jdeme pro Vítka do školky, manžel ji dal spát v deset a aona ještě chrupká! Vstáva v pět ráno, takže v 10 už má poledne to já pak můžu brouzdat. Bacilům zmar! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.10.06 12:07

Helik me se zda ze je ted to vysetreni povinne pro kazdou tehuli ne? Ja se toho bojim, mam strach ze se tam poblinkam :oops: :cry:
Co ten tvuj marod, uz aspon pije?

Lucci moc se tesim na fotecky, tak nas nenapinej :wink:

Ja vam ty pohyby zavidim, ja zatim kopance necitim. Ale jeste je casu dost, v knizkach pisou od 20 do 22 tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí