Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
30.9.06 21:36

Teda holky, docitala jsem vas prubezne cely den 8O :) A ted mam gulage a vubec nevim,co jsem chtela komu napsat…
Ale vim, na co jsem se chtela zeptat vicerodicek. A bude to znit strasne blbe, jako ze jsem hnusna nevdecna matka… :cry: Ale je normalni, ze me ty kopance nekdy uz fakt boli? Neni to primo bolest,ale kolikrat vykriknu,jak je to hrozne neprijemny a budim se v noci a musim delsi dobu sedet skrcena… A mimi snad vubec nespi 8O Samo,ze kdyby nekopalo, tak jsem z toho vic hotova, ale co ja budu delat, az bude vetsi?To mi bude odkopavat perinu apod.? :D 8O Jsem hnusna,co. Jeste nedavno jsme tady fnukaly a ja si ted stezuju,ze to boli :oops:

Tak kdo se vam libil v Superstar? Jeje, ja bych si dala pikao!!! Aaah,tys me udelala chute!Ja to primo miluju,zvlast ted,kdy bych se po sladkym utloukla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.9.06 21:37

Hurá,hurá,hurá…já poprvé nebrečela u Supr…to jsem ale statečná :wink: :lol:
No, Jeje ,já se nacpala tou polívkou,mléčnou čokoládou,kyselýma bonbónama a nazávěr slanýma brambůrkama… :oops: Takže kdo říká,že podle sladkého to vypadá na holku a na kyselé zase na kluka,tak já buď čekám dvojičky nebo nějakého prazvláštního mutanta…protože „jím“ vše :wink: Jo a to jablko jsem měla taky… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.9.06 21:44

Matessa: Mne to take sem tam boli (rekla bych ze jsme proste jen citlivejsi) anebo se hrozne leknu kdyz vykopne moc. V noci se snazim spat jen na jedne strane, protoze je fakt, ze jak jsem psala, ze miminko hleda vhodnou polohu, tak ja kdyz se pretocim na zada, zacne se vrtet, jenze na nich nevydrzim dlouho a tak se zase zpatky presunu na levy bok a mimco se zacne hemzit take, protoze zase se zrejme prevaluje zpet. Takze to moje v noci - pokud se vrtim ja - se vrti take.. Zkus najit vhodnou polohu na delsi dobu (ja mam celou jednu perinu podtocenou pod sebou a mam pres ni prehozenou nohu a druhou sem zakryta-tak vydrzim dlouho) a treba se miminko i ty v noci zase jednou vyspis…Ale zas na druhou stranu, za kazdy kopanecek, i kdyz je nekdy bolestivy jsem prestastna… Sem rada, ze se mimisek vrti.
Pikao je vyborne, ale uz tam ma jenom manzilek .. na to uz nesmim sahnout :)

Petis: No tak to jsem rada, ze ty chute takove silene nemam sama :-D Kazdopadne take jim vsechno, takze tim, ze u toho a toho by to mel byt kluk a u toho a toho holka se nejak moc neridim… :) PETIS, PROSTE TO BUDE KLUK! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.9.06 21:45

Matesko ,
já pikao taky miluju,ale to čokoládové,jen to mlíčko nee… :P
A ty kopance,no tak se připrav,že to bude silnější a silnější…jak bude mít mimi míň místa :!
A nerozčiluj mě pořád s těmi kopanci…všimla jsem si,že máme termín stejně na den a to moje mrně je neuvěřitelně líné :cry: …fakt buď ráda,že se takhle projevuje,než ty nervy,že se nic neděje… :( :!
Já teda nevím,ale to naše mimi asi pořád chrňouskuje nebo mě prostě šetří na horší časy…asi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
30.9.06 21:51

Jak tak koukám tak je dneska přežírací a paplací den.Já tím že celý odpoledne poposedávám okolo malé tak se taky pořád něčím cpu.Nejdřív mám chuť na sladký a sotva to dojím tak si musím dát něco slanýho,co uvidím to musím ochutnat,už jsem si říkala že jsem pěkný čuně ale jak vidím chutě nejsou jen moje slabost.
Mimochodem malé spíš hůř než líp.Celý den měla přes 38 horečku a teď večer asi ještě vyšší,tak jsem už nevydržela a dala jsem jí na spaní Nurofen.Naštěstí nezvrací,ale taky nejí.Přes den několikrát zdřímla ,ale má takový neklidný spaní tak mě asi čeká perná noc.

Mateso to tě teda začínají kopanečky vadit opravdu brzo.Teď je to ještě fajn,ale ty poslední dva měsíce je to už někdy vážně otravné a bolavé.Ale to je zas jen moje zkušenost,vím že některým maminám se teď ty děti hýbou nejvíc a jak povyrostou a mají málo místa tak se uklidní.Moje malá byla teda v břiše ďábel ,měla jsem úzký břicho a ona se bavila tím že mě ho roztahovala do šířky a to teda vážně bolelo.

Jo a pikao jsem měla dneska taky kakaový.To je zajímavý já myslela že už to snad kromě mě ani nikdo nekupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.9.06 21:51

Tak prave to cokoladove tam ma manzilek. Chééé, ted jsem prisla na to, ze tam ma jeste obe, ktere jsme koupili a ja uz je obe me vycůcla http://www.gify.nou.cz/…ory/z239.gif

Lenya: ja se jich minim ucucat .. zvlast ted v tehu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.9.06 21:52

Jeje: Ja to mam v noci stejne jako ty,taky citim,jak se prevaluje a snazim se spat na boku podlozena perinou. Asi ale budu mit pekny kvitko,jestli se to da poznat podle kopancu.

Petis: Mas hodne miminko, ktere netouzi zkopat svou drahou maminku do modrin:o) :wink: Ale spis si to schovava a pak zautoci se vsi silou! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.9.06 21:56

Lenyo ,
tak vidíš…my to pikao kupujeme často!!!Malá má ráda obojí i můj drahý,ale já miluju to čokoládkové :oops: Já to používám i jako polevu na poháry,když si děláme…ňam ňam… :P
Jeje ,
tak u nás jsou veškeré zásoby sladkostí zbytečné…sice je taky kupujeme,ale v momentě jsou v tahu 8O Nevím,kam se ztrácí…asi někomu do bříška,tipuji :wink:

My se zítra chystáme do divadla,tak to po cestě zpátky vezmeme přes Tesco a nakoupíme nějakou kosmetiku a můj milovaný Mexx :P a právě musím se pořádně zasyslit dobrůtkama,protože tady pak chodím a jím i to,co mi jaksi nepatří :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
30.9.06 22:00

Já vždycyk než jdu na nákup tak se musím pořádně najíst jinak pak skoupím všechno co uvidím že mě to vydrží aspoň na týden a doma to pak za dva dny doslova sežeru.Tak už to teď dělám tak že se najím nakoupím to nejnutnější a pak když mám chutě tak není co jíst,ale kdyby bylo tak bych se už asi neunesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.9.06 22:05

Ja chci taky kakaovy pikao :! :x :x Asi si pujdu otevrit nejaky obchod :twisted:

Dneska jsem tu mela dvouletou holcicku a malem jsem ji spapla,jak je roztomila :P Akorat mi k smrti vydesila Pepicka(andulka), strcila kolicek do kazetaku,sundala zrcadlo ze steny, vyskubala susene kytky z okrasneho kose a nejhorsi je, ze mi pomackala cudliky na horkovzdusne troube a pravdepodobne ji nacasovala, aby ve dvanact zacala pect,protoze na displeji je 12:00 a blika u toho puntik u hodin.Jenze ja jsem rada, ze ji umim zapnout a upect maso!Nejaky casovani…to jaksi neni pro me.. Tak uvidim,co to udela. O pulnoci se pujdu mrknout :lol: Ale vse je odpusteno,ona je fakt roztomila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.9.06 22:12

Leny ,
tak to funguje asi u většiny z nás..žel bohu!
Holky,
já hodím do placu jeden dotaz…pročítala jsem (no jo,tak šmejdila :wink: ) pár diskuzí na téma výbavička a docela mě tam zarazila jedna věc…nebo teda ne zarazila,ale opět jsem na vážkách…Holky tam psaly,že jsou se zimním fusakem od Emitexu (či jak se to píše :? ) spokojené,ale holky,co mají fusaky od Aestheticu,tak říkaly,že je neporovnatelně lepší…Jednak výběr barev a hlavně materiálem,prý je ten Aesthetic opravdu třída - navíc má kapucku pro mimi,takže mu netáhne ani na hlávku…no,takže teď vím opět prd… :roll: Ovšem rozdíl je veliký v ceně…Emitex se dá pořídit kolem té 1000,– a Aesthetic za 2000,–!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.9.06 22:16

Jéé, Mates ,
to je prča… :lol: :lol: Taková roztomilá pohroma :wink: Mi vykládej o troubě…Já mám na ní milion funkcí a používám asi 3 :wink: Vypadá to,že Ti to fakt nastavila buď na začátek nebo konec pečení…já tohle nepoužívám,protože jsem stejně vždycky doma a jídlo hlídám,takže Ti neporadím…Tak budete mít půlnoční překvapení a třeba bude i ohňostroj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.9.06 22:17

Jojo, take kdyz jedeme nakoupit hladovy, zkoupime pul hypernovy… :(
Jinak my z manzou na sladke a ani treba na buchty nejsme. Ovsem ted za tehu jsem uplne desne na sladke…, ze proste porad doma neco musi byt, abych ukojila svuj a miminkův chtíč :-) No akorat ty buchty porad resim, ja bych si i neco upekla, ale jednak toho prilis neumim, ale druhak je horsi, ze drahy na to nema chut a ja ji celou sezrat nemuzu preci :-D

Petis: Fusak. Tak tendAesthetic jsem tedy jeste nevidela, mrknu se na nej na netu. Psala si o kapuce, ten Emitex se da preci stahnout kolem hlavicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.9.06 22:21

Petis, mrkni, tady jsou ty ceny o dost nizsi, nez si nasla: http://www.aesthetic.cz/sekce/1.5 ale koukam, ze tys asi spis myslela tento: http://www.aesthetic.cz/sekce/1.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.9.06 22:22

Petis: Tak jsem koukala na jejich stranky: www.aesthetic.cz a tohle je asi jeden z tech fusaku: http://www.aesthetic.cz/detail/103
a ja osobne asi zustavam u Emitexu, tohle uz je moc drahe a emitex si myslim poslouzi stejne. A jak psala Jeje, u emitexu se da taky stahnout kolem hlavicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí