Poradna duly
Jana Čurdová
Zani ,
já to s tou antikoncepcí po porodu taky nepochopila..zapoměla jsem se zeptat.To je divný,ne??
A ještě,jaký čas tam máte??O kolik hodin míň??
Si tady zřejmě povídám sama se sebou…
Že bych měla sólo stránku
???
Pet tak to já bych bejvala tipovala že ti zajel hóóódně hluboko
Já vložky taky nepoužívám, jen na noc. Menzes mám taky 3-4dny, ale pořádnej
A vložky nestíhají. A díkes za radu
Jen hlupák si toho citovat nevšimne ![]()
Holky já se loučím.Ráno přijede tchán nám pomoct s doděláním kanalizace tak ať jsem fit.Navíc Leňa celý den mrčela že ji bolí v krku tak se asi moc nevyspím.
Ale musím říct že to tady dneska jede.Snad to zítra dočtu.
Tak hezké sny a DOBROU
Petisa píše:
Si tady zřejmě povídám sama se sebou…![]()
???
Jsem tu jeste ja a koukam na fotky vas vsech a zjistuju ze to bricho mam fakt velky
hlaviiicky3 píše:Petisa píše:Jsem tu jeste ja a koukam na fotky vas vsech a zjistuju ze to bricho mam fakt velky
Si tady zřejmě povídám sama se sebou…![]()
???
Neboj, můůj tučnej břuch je větší ![]()
No jo…typické..my dvě…a ještě nám chybí Jeje!!!Ta se teď někde dlabe s mužíčkem..
Jsem zvědavá,jaké to bylo a co si dala dobrého … ![]()
Ali ,
tak honem břuško vyfoť ašoupni ho k těm našim,ať Ti ho můžem obkouknout ![]()
Holky ja vas asi prekonam ja mam menzes i 8 dní,4 dny hruza-jatka a kdyz jsem sedela v praci u pocitace(12h)se samyma chlapama a v bilem obleceni muzu vam rict mela jsem strach kolikrat vstat ze zidle jestli nahodou nemam mokro
a zlaty always a tampony to jistily,nechapu prubech u zenskejch ktery to maj tri dny a tise zavidim
Jo jo dlabají, manžílek byl v úterý na pánský. Vždy si pošmáknou, a vyprávěl jak si dal stejk z jelena, i teď slintám do klávesnice
![]()
Ali ,
já jsem za průběh mé MS taky náležitě ráda…
Ale já zase měla jiné gynek. problémy,takže se to bohužel odrazilo jinde..ale mimi mít můžu,tak to neřeším.. ![]()
Jo to znám takovej ten otevřenej kohoutek, jak padaj kusy
Já v bílém nechodila, ale občas jsem v metru čekala kdy prosáknu ![]()
Tak holčiny,já valím chrňouskovat…teda ne,že by se mi chtělo,ale uvelebím se v pelíšku a budu si s jednou rukou na bříšku číst…To teď miluju,čekám vždycky na pidikopanečky od toho mojeho lenivce ![]()
Tak krásnou dobrou noc a sladké sny…papa ![]()