Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
29.9.06 21:24

hlavicky3

Petisa píše:
Hlavi ,
určo proti nám nejsi babča…popravdě nevím,kdo je tu teď nejstarší,ale např. mě je 27,takže babča určo nebudeš :wink: :lol:
Jasně,že za náma přijď a musím pochválit Tvou dcerku - je šikovná,že Tě sem takhle zaregistrovala :wink:
A jestli jsi počtem dětí blázen nebo ne…tak to upřímně je jen Vaše věc,je náhoudou super,jak se dcerky těší a že si všichni mimi přejete,vždyť tak to má být :!

Diky za pochvalu za dceru je celkem zrucna obzvlas co se tyce pc.U nas se nemluvi o nicem jinem nez o mimi,holky by uz nejradsi nakupovali,neustale mi na internetu vybiraji postylku,chuvicky,klokanky..atd.me to samozrejme taky laka,ale mam strach si uz neco porizovat.Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.9.06 21:26

koukám, že jste se tu bavili o věku tak mě bude v listopadu 30 a čekáme první mimčo.
Na veletrhu jsme nic nekoupili. vlastně koupili jsme takovou plyšovou kytku a ve stonku je drát, tak se může připevnit k postýlce. má žlutý prostředek a oranžový a bílý okvětní lístky a na dýlku má asi 80 cm a průměr toho jakoby květu je asi 30 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.06 21:29

Nane ,
já už jsem s tím mým 8 let a mám pocit,že vaření mi jde hůř a hůř..Přitom mě to tak vždycky bavilo,nechápu…Asi je to tím,že jím pár druhů jídla a tak není ani nic nového,no…ale za to si můžu sama - blbec :evil: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
29.9.06 21:31

Ali mě je 31, a třetí dítě máme do počtu. Mám bráchu, který je stejné od nás jako od Tvých holek, byl a je to benjamínek, ale jako malé jsem se o něj s láskou starali a dnes je mu už 23 a já mu neustále říkám Tomášku a žálím na jeho přítelkyně, jsem horší něž tchýně! Tak si užívej, mám trochu smutný pocit, že je to naposledy! Tedy asi! Znáte to, když je něco poprvé, tak je to nové, když se to opakuje tak se snažíte nedělat stejné chyby, ale když už víte, že je to naposledy, tak už je vám to líto! Tedy aspoŇ taková jsem já! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.06 21:32

Holky ,
prosím o posudek :wink: Jak se Vám líbí tento kolotoč???Pořád váhám… :? Jukněte prosím…
 http://www.babydracek.com/pdf/C0108c.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
29.9.06 21:32

vek

tak to jsem rada ze jeste patrim mezi mladice :D Taky mate vecer takovou chut k jidlu?Moje sestra v poradne ukrutne hlida vahu a uz ted mam depku,ze ve stredu bude mit pripominky.Holky jak mate velky bricho,ja mam termin 18.2 mela jsem 25.2 ale mimco vypada o tyden starsi,ale bricho mam jak dva mesice do porodu.Budu mit asi slona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.06 21:33

Nane ,
jsem ráda,že to tu zaznělo.....Mluvíš mi z duše!!!!!!!
Já mám ten sám pocit :( Ikdyž nikdy neříkej nikdy,ale víš jak to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.9.06 21:34
helik píše:
Teda ženský člověk Vás nechá chvilku bez dozoru :D ......
Soni tomu říkám skleróza :lol: :lol:Hlav neboj baba nejsi já porodím ještě ve 31, ale těsně :lol: Jo a Nane čeká třetí dítě :wink: Já si vzhledem k věku třetí dítě s odstupem nepořídím :cry:

to mi povídej, když mi si to nenapsali, protože nám dali leták, ale zatim ho tam bohužel nemaji. asi až za ten měsíc.
A měli jen v barvě takový červeno béžový i barevně se mi líbil. A byl to sporták s vloženou taškou. ten x-lander má zvlášt hlubokou korbu a zvlášt sporták, ale asi vyhraje ten x-lander. přeci jen má otáčecí kola, která jdou zaaretovat (nebo jak se to píše) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.06 21:36

Ali ,
mrkni do naší galerky,tam máme fotečky…
Nalevo je Nová Fotogalerie a na ní klikni,pak si najdi Únor 2007 a tam nás všechny najdeš…a můžeš přiložit i svou fotečku :wink:
Ale padlo tu,že se o víkendu vyfotíme a hodíme to do galerky na porovnání,tak se těším…
Jinak ten hlad známe všechny a na sestru se vyprdni…každá jsme jiná…Kolik jsi už přibrala??Že se tak děsí.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.9.06 21:37

Žanet Petis my jsme se už před Leničkou dohodly že bude jen jedno dítě aby jsme mu mohli dát všechno -jak lásku,tak čas a finance.Po porodu jsem byla taková načatá na druhý ale manžel řekl nekompromisně ne.No a teď jsme byly oba takový váhavý,ale doktorka mě ze zdr důvodů doporučila na čas vy:,–(it antikoncepci.Tak jsme řekly -hlavně já-že si užijem léto a zatím se rozmyslíme jestli pak na:,–(ím prášky nebo druhý dítě.Manža tvrdil že nemusíme mít strach že jsme na Leňu čekaly tak dlouho tak teď si nemusíme dělat starosti.Po druhým sexu kdy si nedal pozor jsem řekla že s nim nebudu spát,ale už bylo pozdě.Měla jsem strach co že mě řekne že si to mám nechat vzít ale od začátku je nadšenější než já.Třetí ale už opravdu nebude Žanet já taky nejsem nejmladší bude mě34 a manžovi 42.

Jo a ten plavací kruh do porodnice taky doporučuji.Mě ho přinesly hned druhý den po porodu.Protože mám plochou prdel tak jsem si seděla na všem tom bolavým a to není moc příjemný.

Jo a Žanet já už si tak říkám že ne že nám holky vyberou ,ale oni se budou v únoru rodit jen holky ,takže neboj zbudou i pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
29.9.06 21:39

ali

Nane2 píše:
Ali mě je 31, a třetí dítě máme do počtu. Mám bráchu, který je stejné od nás jako od Tvých holek, byl a je to benjamínek, ale jako malé jsem se o něj s láskou starali a dnes je mu už 23 a já mu neustále říkám Tomášku a žálím na jeho přítelkyně, jsem horší něž tchýně! Tak si užívej, mám trochu smutný pocit, že je to naposledy! Tedy asi! Znáte to, když je něco poprvé, tak je to nové, když se to opakuje tak se snažíte nedělat stejné chyby, ale když už víte, že je to naposledy, tak už je vám to líto! Tedy aspoŇ taková jsem já! Nane2

Tak to je u nas to same ja mam dvojcata sestry o 3 roky mladsi a o 12 let ode me brachu.Takze vim o cem je rec a plne s tebou souhlasim.A ty vis co budes mit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
29.9.06 21:40

Petis, mě se ten kolotoč zdá trošku moc světlý mylím, že mimi vidí líp tmavší barvy. Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
29.9.06 21:41

Soni,
gratuluji k holčičce a dobrým výsledkům.

Teda Petiso,
jestli jsou kluci hodnější, no nevím, nevím, toho kluka bych ti teda přála. Ale jednoho mám doma a šije s ním sto čertů.

Hlavičky,
na nějaké břuška se koukni do galérky a uvidíš. A babča fakt nejsi, mně je 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.9.06 21:44

Petis kolotoč je nádhernej neváhej a kupuj.Ty křidýlka a to světýlko no BER HO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.06 21:45

Radko ,
já nenapsala,že jsou kluci hodnější…já psala,že jsou lepší na výchovu - později,víš!Někdy kolem 10 let třeba,prostě myslím,že o kluka se tak nebojíš jako o holku…nevím,jak to mám přesně říct…A hlavně,tohle si myslím (jestli hodnější nebo ne) ,že je o povaze a temperamentu!Stejně takové jsou i některé holčičky…takže v tomhle si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí