Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem konecne snad uspesne dala svoje vele bricho k dispozici,zitra pridam dalsi ze sve rodinky a jinak jestli jdete hajinkovat tak dobrou,zrovna ted me prcek pokopava papa a hezke sny
Radko a Petiso , tak nevím jestli je hodnější kluk nebo holka. Ale teď mi kolegyně v práci vykládala (má holku a kluka - už odrostlé), že když byla holka v pubertě, tak by ji nejradši zabila a byl to děs a teď když jí je snad kolem dvaceti (nebo trošku víc?) tak mají super vztahy, zato kluk který byl v pubertě perfektní srandičkář je na zabití teď když je starší, že absolutně neví jak s ním mluvit ![]()
Radko , u kluka se zase budeš bát, ať někoho neotěhotní
![]()
Zanet , já jsem stejně jako Petisa přemýšlela o tom věku tvýho muže. Je to jako bys psala o dvou různých chlapech, protože ten na té svatební fotce vypadá moc dobře
![]()
Holky díky za info s tím kruhem. To jsem zatím neslyšela - což je důkaz, že musíte psát vše co vás napadne, neb my prvorodičky jsme občas asi dost mimo
![]()
A ještě dotaz - rodil tady někdo císařem?
A teď jdu kouknout do galerky na ty vaše pupíky
![]()
Dobré ránko ,
opět nám svítí sluníčko,tak se hned líp vstává do nového dne..
Moji drahoušci vyletěli z hnízda před chvílí a ukáží se až na oběd,takže mám chviličku - půjdu udělat ten květák a musím bezpodmínečně vyžehlit a vyprat další prádlo!!!Zítra jedeme do divadla s malou,tak musím nám nachystat nějaké slušné oblečení - tedy jestli se do něj ještě vlezu - já zá:,–(ně moc sukně nenosím (koupila jsem si teď po 15 letech jednu) a začínám se obávat,že do těch kalhot,co si plánuju vzít,se už nevlezu.Tak mám trošku obavy,musím na ně mrknout
.
Zuziko ,
jak jsem psala,ono fakt záleží na nátuře…a taky na tom,jaký vztah máte od začátku s tím dítětem.Naše malá je prostě člen rodiny a tak „spolurozhoduje“ téměř o všem,co se v rodině má dít…Tedy samo,že přiměřeně ke svému věku,ale myslím tím,že ji z ničeho nevynecháváme.
A taky jsem se učila už během těhotenství s ní jednu (pro mě
) důležitou věc!!!!Co slíbím,to dodržím ikdyby se nevím co dělo!!A taky to tak je (tedy v 99% případů).Naučila jsem se to na úplných blbostech,prostě jsem si jako těhule řekla,když jsem si povídala nahlas s bříškem,že dnes půjdeme např. tam a tam a i kdyby se mi sebevíc nechtělo,tak jsem šla a udělala to…Takhle jsem si natrénovala,že se prostě přinutit musím-do té doby jsem byla docela flegmoš a hlavně,nikdo do té doby mi nedůvěřoval a nelpěl na mých slovech jako později moje malá.Takže teď mi fakt věří a já jsem za to strašně ráda… ![]()
Se omlouvám,takový román hned po ránu,ale třeba budete mít u čeho snídat ![]()
Tak holky hlásím se do početné skupiny s nemocnou rodinou.Manžel je nachlazenej už od středy(ale musí chudáček i přes nemoc pracovat) a malá dneska taky lehla.Už včera a v noci si stěžovala že ji bolí v krčku a teď leží utelevize má horečku,rýmu a jen fňuká.Takže se tady dneska asi moc neukážu ,protože vždycky když je nemocná chce mě ležet na klíně a nesmím se od ní hnout.Naštěstí jsem to včera už tak trochu tušila a naložila jsem na dnešek kuřecí maso s kari,takže oběd bude raz dva hotový.
Navíc se včera večer majzla o hranu postele do ucha-zrovna tam kde má tu uzlinu-a do krku ,má to celý nateklý a pořádnýho modráka tak může ležet jen na jedné straně.Takže mě dnes čeká takový odpočinkový den u pohádek s nemocným ukňouraným dítětem.
Mimochodem už by se mohla ozvat naše novomanželka,napjatě čekám na zážitky ze svatby.
Tak vám přejí ať se vám ten víkend vydaří,počasí tomu přeje.Rozmazlujte rodinky a bříška.Pa Leňa
Dobré ránko,
mé dítko taky ochořelo. Takže dnes asi z netu nic moc nebude.
Tak se mějte hezky.
Ahoj holky zdravim vas vsechny a preji krasny vikend.Rozhodla jsem se mit klidek,zadna honicka-mam pecenou kachnicku od vcera se zelim a knedlickem.Jinak diky za pochvalu za bricho.Moc se sem asi nedostanu nebot o vikendu vladnou u pocitace deti.Vykuryrujte sve nejmilejsi a pecujte o briska a moc se neprepinejte,prace nam stejne neutece. ![]()
Teda,tak vidím,že jsme tady s malou odstartovaly nějakou ošklivou epidemii…my jsme měli s malou tohleto před týdnem (horečky,zvracení a průjem),ale teď už jsme v pohodě,tak Vám přejí totéž,ať se dítka i manžílci co nevidět vyléčí ![]()
Lenyo ,
ta Tvoje malá se musela k tomu ještě bouchnout do hlávky,chuďátko… ![]()
Já už mám vyžehlíno,ufff a teď půjdu pověsit vyprané prádlo na sluníčko,pak se vrhnu na ten květák,tak zatím papa…
Já tady dnes ani zítra taky moc nebudu,máme totiž návštěvní a kulturní víkend ![]()
Přeji hezký víkend ,ahojky ![]()
Ahoj všichni,
tak jsem Vás zase dočítala půl hodiny. No nic už si zvykám ![]()
Někdo tady psal, že se mu líbí X-lander (bohužel už jsem nenašla kdo
), tak mi už ho máme objednanej.
Petiso - ten kolotoč je nádhernej
Taky už budu po nějakém koukat.
Já jsem v krámě vzala prospekt na hračky atd. od Lamaze. Taky mooooc pěkný věci.
Přeji hezký víkend. Dnes odjíždíme ke thcýni, tak doufám, že nepřijde kontrola. Mějte se krásně papa
Zůza a jahůdka
P.S. už cejtím jak kope i když něco dělám (třeba stojím u dřezu a meju nádobí) to je tak krásný.
Krásný den,
Zuzi ten X-lander se líbil mě, čtyřřkolka s otáčecími koly a včera jsme ji viděla ve skutečnosti a je fakt pěkná. Jakou máte barvu. mě se líbí ta Sand
Hlásím opěrovné zhoršení u Aničky
Včera to přes den vypadalo dobře, ale večer zase horečka
Střídám ten Brufen s Panadolem, ale problém je že se cítí být zdráva a přepíní síly
Je tio hnus. A jak psala Pet tak tady tato forma také řádí, ale my máme něco jinného a odolného ![]()
K obědu jsem udělala něco na své chutě
Krkovici v kysaném zelí a chlupaté knedle a na to opečená cibilka MŇAM ![]()
Petis , s těmi sliby to fakt nezní špatně
Ke komu jinému by si měl ten prcek vytvořit maximální důvěru, když ne k mamině, že? Pro mě je otázka výchovy zatím docela sci-fi, ale myslím, že to má příroda docela promyšlené. Když jsme si pořizovali před třemi lety Barču (pejsek
), tak jsem si taky říkala jak toho drobečka vychovám a jak se o něj postaráme… a už jsme si zažili i docela zdravotních komplikací a všechno jsme zvládli a vychovaná je maximálně
Tak to snad s prckama taky nějak zvládnem. A ono už teď v těhu je člověk nějak více zodpovědný - beru prášky na štítnou žlázu a dřív to byl docela horor nezapomenout
. A teď s tím nějak nemám problém
(prostě ta obava o prcky dělá své).
Lenyo, Radko - snad se dítka brzy uzdraví
Nějak se to tady fakt rozchořelo.
Já už dneska vezmu do ruky leda knížku nebo pletení
Včera jsem dvě hodiny stříhala Barču (na zemi) a pak jsem se málem nepostavila a do večera jsem to moc nerozchodila. Ta záda jsou prokletí. A ráno jsem něco málo uklízela a když jsem před polednem vyrazila do obchodu, málem jsem se nevrátila
Prostě případ
.
Tak si hezky užijte víkend, pěkně se vykurýrujte a Petis ať se líbí divadlo ![]()
Děcka,máte štěstí…teď jsem napsala takový román a opět se mi to vymazalo
…takže to nemusíte číst… ![]()
Ale už jsem celkem naštvaná…Vám se to nestává,že když chcete dát smajlíka,tak zmizí celý předchozí text,co jste napsaly ???To asi tady rozbiju......
![]()
Tak to se mi zatím nestalo, ale nech ten PC, pak by se ti stýskalo ![]()
Hel ,
já jsem strašný nervák,to jo…ale rozbít bych ho nerozbila…to zase nééé,ale jestli mě ještě jednou naštve,tak…
Si dělám srandu.. ![]()
Mám úplně strach ty malé žluté potvory tam dávat… ![]()
Pet tak je tam nestrkej ![]()
Já bejvala taky nervák, ale od minulého těhu..... klíííd, tedy na mne
Já maximálně něco zařvu, ale nějak vnitřně jsem v klííídu.
Jo a s tím plněním slibů, toho jsem taky zastánce, ale považovala jsem to za normální, ale pak jsem čučela jak to jinde chodí ![]()