Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje: to jsou asi ty obycejnejsi,ale ja jsem tam dala odkaz taky z jejich stranek, je to nejaky sportovni fusak atd… a to je asi ten,co myslely,ten je za 2000,–
jojo, ten drazsi uz jsem nasla : http://www.aesthetic.cz/sekce/1.1
Mne se tedy vice osobne libi ten emitex..a pripada mi takovy i teplejsi.. nevim no Petis.. Ale ja tez zustavam osobne u Emitexu.
No,víte jak to je…Já bych nejradší všechno nej pro mimi a nechci se unáhlit,proto i tak váhám s tím kolotočem…
Však já se rozhodnu
Někdy…snad to stihnu do února.Ale asi jsem taky pro ten Emitex,ono rozdíl kvality tam bude určitě - stačí si přečíst odezvy na ten Aesthetic,ale zase je to fakt jednou tak drahé… ![]()
Jeje ,
mě se právě líbí vzhledově víc tenhle,já nevím,je takový tvárnější a měkčí už od pohledu..ale odrazuje mě ta cena…chjoo ![]()
Peti, vsechny chceme pro nase mimísky to nejlepsi
ALe myslim, ze ten Emitex je osvecena znacka.. (a ze kvalitou to bude to stejne s rozdilem, ze Emitex je cesky a aestehtic bude asi zahranicni znacka).
No nic devcata, pro dnesek se s vami loucim. Manza prisel dneska tak jak slibil z hospudky, tak si jdu k nemu prilehnout, aby vedel, ze to take umim ocenit ten jeho vcasny prichod dle domluvy ![]()
Mejte se krasne a zase zitra ![]()
Já se také loučím,nějak mě pobolívají záda a očiska se zavírají…Jeje,tak slavte dál
Krásnou dobrou noc Vám všem a co nejklidnější mimča - kromě sebe
![]()
Petis: ten kolotoc je super, ja bych taky pro mimco brala jenom to nejlepsi
a tenhle ma ty svetylka na strop, to neni ledajaky kolotoc…tenhle je nejlepsi
Nekdo se tu divil,ze je tak drahy,kdyz obycejne stoji kolem 600,–,ovsem to je tim,ze je lepsi
Ze??? Ale kdybych takhle mela obhajovat vsechno, tak nevim,ale asi bychom nemeli ani na chleba ![]()
Dobrou noc, ten muj poklad je jeste v hospode a asi dlouho bude,tak se nemam s kym tulit ![]()
Matessa. ja se nedivila, ze je tak drahy. Jen jsem radila prosmejdit vice stranek a vice e-obchudku, ze treba nekde ho budou mit za min, kdyz obycejne vetsina stoji 600,–, tak by se to treba o par stovek dalo nekde snizit ![]()
Tak a ja uz vazne jdu nebo se od vas zas neodtrhnu ![]()
Ahojte!! ![]()
Matesko ,
právě,každá máma chce to nej pro své mimi…takže vím,že mi rozumíte,ale zase to nechci přehánět,to bysme skončili brzy bez peněz…Jenže to je to,tolik lákadel… ![]()
Zase mi ten malý žlutý sviňák - smajlík vymazal můj příspěvek
Jééééžiši,já se na to fakt už vysu
Pardon ![]()
No a rozčílením jsem zapoměla,co jsem chtěla napsat!!!
**Tak teda krásnou dobrou noc ,já jdu do lůžka pozorovat s rukou na bříšku,jestli se ten můj lenochod pohne
Papa
ahoj holky.
tak vás všechny zdravím po ránu.Moc jsem toho nenaspala Leňa měla divokou noc,horečka skoro39 i přes prášky ,strašně se potila,ale teď vypadá o hodně líp.Pořád naříká že ji bolí v krku,má ho uplně zarudlej a bilej jazyk tak musíme zítra k doktorce,tipla bych to na angínu.
Včera jsem koukala tady na emiminu na hodnocení kočárků které jsem si vytipovala,ale neměla jsem to dělat.Je to těžký někdo má špatné zkušenosti někdo dobré,ale mě prostě zůstávají v hlavě jen ty zápory a teď nevím co vybrat.Manžel mě tvrdí že na to nemůžu dát že může být z 20kočárků jeden kazový a ten si zrovna můžem koupit nebo obráceně.Jenže já už jsem to přečetla a teď váhám a začínám vybírat nanovo.Je to asi tak jak psala Petisa o tom fusaku-prostě sto lidí sto názorů,ale jsem zklamaná protože jsem si moc přála aby zrovna tyhle kočárky byly dobrý,protože mě to dalo moc práce konečně něco vybrat.
Dobré ránko!!! Šoupnu sem Vám pár povídaček,sice si myslím,že to neplatí,ale my jsme se u toho s mužíčkem dobře pobavili ![]()
Bude to klučík nebo holčička?
Pokud máte při spaní hlavu směrem na východ, bude to slečna.
Pokud vám oholené nohy zarůstají rychleji než před otěhotněním, bude to kluk.
Jestli i váš manžel během vašeho těhotenství přibere, narodí se syn.
Když za těch devět měsíců trochu zšedivíte, malujte dětský pokoj na modro.
Pokud výrazně zkrásníte, bude to kluk. Holky berou matkám krásu.
Když nemáte chuť na kůrku a jíte jen střídku, bude to děvčátko.
Když vám příliš rychle rostou prsa, je namístě růžová výbavička.
Když si zavěsíte snubní prsten na hedvábnou nitku a dáte ho pár centimetrů nad bříško, sledujte, jak se hýbe. Když se roztočí, budete mít chlapečka, když dělá kyvadlový pohyb, bude to děvčátko.
Jestliže budete mít během těhotenství studenější nohy než obvykle, nosíte pod srdcem kluka.
Jestli vás mučí chuť na sladké a nejraději byste si pocukrovala i klobásu, narodí se vám syn.
Pokud vám nos opuchl do šířky, vybírejte jméno pro kluka.
Máte-li vysoké špičaté bříško, je to kluk, spadlé bříško znamená, že můžete kupovat panenky.
Jste-li sentimentálnější, sledujete romantické filmy a začínají se vám líbit brazilské a argentinské telenovely, bude to děvčátko.
Jestli vás bolí zuby, chce vás rozzlobit váš budoucí synáček.
Když vydělíte svůj věk číslem sedm, stejně jako manželův věk, pohlaví děťátka určí nižší číslo. Tedy mladší krev. Tento způsob vychází z předpokladu, že krev se každých sedm let mění. Mladší krev je silnější a proto určuje pohlaví.
Jste-li smolařka a nakoupila jste celou růžovou dětskou výbavu, určitě se vám narodí syn. Kupujte žlutou a těšte se na zdravé miminko!
Leny ,
mrzí mě to s malou,znám to,je to strašně nepříjemné
Tak mažte k doktorce,ať je co nejdřív v pořádku
Takové vysoké horečky tak dlouho nejsou jen tak ![]()
Jinak s těmi věcmi - nákupy,taky jsem včera pátrala po kočárcích,mám totální chaos
Buď se mi nelíbí nebo je až moc drahý nebo má jiné nedostatky..no hrůza!Čím víc je toho na výběr,tím je to horší…Budu se asi fakt řídit jen svým instinktem a koupím,co se mi bude prostě líbit.. ![]()