Poradna duly
Jana Čurdová
Matesso , neprovokuj tady se spánkem
Já tady od rána předstírám práci a netuším jak přežiju do čtyř
Připadám si jako když jsem chodívala do školy a nenáviděla jsem pondělky ![]()
Kacko , no to byl zase nápad tady dávat takové odkazy
Ta spirála je fakt úplně suprová. Já už snad i něco objednám - dneska k tomu mám veškeré předpoklady
![]()
Nane (Míšo
), to vyšetření na cukrovku je fakt brutální, ale máš to za sebou ![]()
Heliku , tak snad ta „jenom“ chřipka brzy zmizne, potvora jedna
To je děs co tady v poslední době řádí. Nedávno u nás řádila taky nějaká viróza (mezi dospělýma i dětma) s průjmem… naštěstí se nám to vyhlo, ale kolem všichni odpadali jak hrušky.
Nan tak to slyším poprvé že plošně. Já mněla i Aničku po 25roku a nikde jsem nebyla, vždyť nosim moč a pokud tam ten cukr není… Jak vidět tak je to tak že co lékař to jinná praxe. Jelikož jsem mněla i psa mohu porovnat, ceny za léčbu nejsou zase tak děsný, ale já již několik let tvrdím že nechápu proč si každý nemůže platit jistou výši pojistky, tj. jako že třeba mám peníze předplácím si nadstanderd… Je to děsný a tyky je pravda že pokud nebudeme za léky platitm bude lékař předepisovat zbytečnosti a peníze nebudou....... Sama vidím v rodině kolik si berou prášků, otázka zní potřebují je?… No nic tohle nebudeme raději pitvat
Jinak na tu Mono. jsem získávala o víkendu strach, ale to kolísání mne uklidnilo
Heliku - já jdu nacukrovku 18.10. Mám pořád hlad, v autě je mi zle - už hořím nedočkavostí, jak to přežiju bez jídla a pití.
Nane2 - můžu u toho vyšetření pít alespoň vodu? To je teda fakt hnus.
Lucci - přeji vše neeeeeeeeeeej do manželského života (je to paráda
)
Tak ahoj
Ta spiralka je naprosto uzasna, asi napisu jeziskovi at neco prinese.
![]()
Znmeni - ja jsem vahy, manzel strelec a site aso vodnar. Taky pekna smesice. ![]()
Cukrovk - taky si myslim ze se dela plosne, ja jdu 17. a sestra mi rikala, ze si mam prinest 300ml horkeho caje, jinak dve hodiny nic. A ja jsem bez kavy po ranu a hlavne snidane ztracena
![]()
Mam padla ,hotovy ptacky,vytreno,vyluxovano a uklizeno,takze prozatim jsem se cinila si myslim dost,za chvili mi prijdou holky ze skoly,tak muzou papkat.Ja jsem si zatim dala kaficko,jinak na cukrovku jdem fakt vsechny je to ted novy a taky se netesim je to ble ble
me hrozila i plodovka,nebot mi bude v dubnu 35
,ale nechtelo se mi to postupovat,lezela jsem mesic v nemoc.s hematomem a tak jsem se bala ,ze muze byt riziko
,ale podle krve snad vyslo vse v poho,cely mesic jsem se trasla aby mi nevolali,ale nic
jinak pohyby taky citim jak kdy,ale jeste je cas a oni nam to za cas predvedou,to budes koukat
![]()
Zuzo, tak to ja si v te praci pripadam stejne. Jednak nam prace nejako dosla, je okurkova sezona, takze neni prilis co delat a tak tu poposedavam a to jeste mam do 17hod. Take nevim jak vydrzim. A tak tu brouzdam po netu a nic mne neba ![]()
Ta spiralka je fakt boziii, urco ji objednam, ale az pristi mesic, tento uz bych to vyplaty vazne neunesla…
K tem znamenim, ja jsem strelec, manzel je vodnar, dite bude vodnar (nebo taky mozna rybicka) a jeste mame psa a to je take vodnar
No tohoto
Budu mit doma prevodnareno ![]()
Jinak ta cukrovka jsem slysela, ze to delavaji hlavne v pripade, kdyz nekdo v rodine cukrovku drive mel. Ja tam byla tedka minuly tyden na kontrole a to mi nic nedelali a ani mi to nerikali, ze to planuji delat. Takze mne to snad i mine. Protoze ja bych jim tam asi za ty dve hodiny nejezeni omdlela..
Tak děkuji za informaci, ale to vážně nechápu!! pořád se šetří a na druhou stranu takovéhle kraviny! Je mi divné že mi doktorka nic neřekla. To já asi odmítnu, jsem vředař a musím mít příjem potravy, nerada bych si kvůli tomu rozjela žaludek
To pak můžu mít několik tejdnů problémy ![]()
Přesně takhle to znám, chodí ten kdo má v rodině cukrovku, nechápu proč by to mnělo být plošné!
Ja si taky rikam ze je to nesmysl a u nas sestra rikala,ze ani zadny pripad nemeli,tak nevim proc nas s tim otravujou,ja mam taky po ranu hlad a kdyz se poradne nenadlabnu,tak je mi zle
a navic pichaj 3krat do prstu ouvej ouvej
,ale treba je to u vas jinak,tak radsi nebudu strasit.Moc vam vsem co jste v praci preju at to utika,ja delala 12ctky rani a nocni,tak to znam,ale nekdy je zas lepsi byt mezi lidma
![]()
Jo Helik presne tak, krev na stitnou zlazu mi nechce vzit ani obvodak, ani na gynde. Se stitnou zlazou mam opakovany problemy od patnacti. Zato na cukrovku ti vysetreni cpou.
Muzu to odmitnout?
Holky nestrašte s tím testem na cukrovku ![]()
Nedokážu si představit, že bych se mohla poprvé najíst třeba až v deset. To by asi nedopadlo dobře. A ještě po ránu vypít sladkou vodu, brrrrr.
No zítra jdu na kontrolu, tak uvidím. Ale zatím mi nic neříkali.
Kačka.
Heliku,
mně to čeká při další kontrole, ty testy na cukrovku. U Lukajdy mi to taky nedělali, prý je to nové. No je to sice fujtajbl, ale půjdu. Čoveče, tak si jsi invalida a An nemocná, chudinky.
Kačko,
gratuluji ke koupi kočáru, tak ukaž foto.
Nane,
ty se máš, že už máš ty cukrovkové odběry za sebou.
Lucci,
gratuluji ke svatbě. Tak teď ještě toho zdravého krásného mimiska a už vám nic nechybí.
Dneska měla jít štika na tu plodovku,ne?
Já byla u dr. a zatím mi na choleru dala nějaké prášečky, no když se to do týdne nezlepší, tak mně penicilin nemine. Tak doufám, že zlepší.
Chůvičky jsem včera objednala z Philipsu. Váhali jsme vysílačky versus chůvičky, ale po zvážení všech pro a proti nakonec vyhrály chůvičky za 1515kč, takže čekám zásilku. Koupili jsme si tentokrát lepší, protože ty, co máme, byly levné, ale křápy. Někdy se moc šetřit nevyplatí.
Jdu pověsit prádlo a škrábat bramborky. Papa.
Zanet: Juu,tys mi dala do seznamku i narozky?!
Ty jsi hodna
A to mame i vyroci ![]()
Zuziku: Ja te nechtela provokovat
Ja jsem nakonec stejne nesla spat, chvilku jsem se valela,ale bylo mi to jaksi blby,tak jsem sla neco delat (byla jsem na netu
, jedla jsem a tak vubec…
)
Holky, vy teda nektere pijete kafe?Tady to nekde padlo… Ja si ve skole (spis za skolou
) na nej hrozne zvykla, postupne jsem se asi stala zavislackou-bez poradne cerne kavy me bolela hlava
a ted se to snazim max. omezit. Obcas si dam takovy „neskakaofe“, tj. rozpustna kava s kakaem, hodne mlika a osladim to trochou medu
![]()
Znameni: Ja jsem vahy (to je nejkrasnejsi znameni zverokruhu-jsem nekde cetla
), Martin je lev-to je strasne znameni
a bobisek bude teda vodnar nebo rybicka ![]()
Liliku: Ty jsi taky vaha? Kdy mas narozky?
Matesso - s tim kafem jsem to byla asi ja,ale ja piju jen nescafe,normalni nemuzu ani videt a citit,zveda se mi zaludek
a to jsem byla taky kafar ![]()
Matesso ten muj Martin je taky lev
Shoda ve jmene i ve znameni ![]()
Ja jsem strelec takze se k sobe docela hodime