Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
1.10.06 22:08

Díky xsonah

Holky mně už z toho hrábne, Any má za horečku, já se začínám propadat do beznaděje :cry:
Takhle nemocnou jsem ji nikdy nemněla. A to dostala v 18h druhou dávku antibiotik :cry: :cry: :cry:
Držte nám palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
1.10.06 22:12

RAdko doporučím vysílačky, mají dosah v kilometrech a stejnou funkci jako chůvičky (sepnutí hlukem) a navíc se dají občas koupit za bezva cenu v akci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.10.06 22:28

Ahoj těhulky,
hlásím se zpět po nekonečné rekonstrukci bytečku :lol: .Máme hotovooo :D .
Včera měla Týnka narozky a premiéru spaní v pokojíčku a zvládla to na jedničku,přišla k nám až v osm ráno.
Jinak se máme fajn,zítra jdu do poradny,Překvápko kope jako o závod a pupík už mám teda pořádnej :) .

Doufám,že se máte všechny skvěle,vůbec nevím,co je tu nového,jen koukám,že Helik má nemocnou princeznu :cry: ,tak přeju brzké uzdravení!!!

Tak dobrou noc a pohlazení bříškům!!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.10.06 22:30

Jooo,
a zdravím nové maminky,těším se,až pokecáme :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
1.10.06 22:52

Heliku neboj se antibiotika zaberou vetsinou to trva
3 dny,ja davala holkam zabaly na nohy a na ruce a hlavne diazepan pri vysokych horeckach aby se nedostala do kreci.Toho se bojim az ditko bude na svete a prijde nemoc.Asi pujdu hajat,neskutecne me pali neustale zaha.Tak zitra papa a drzim anicce palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.10.06 07:45

Ahojda holky.
Dekuju za gratulace, koukala jsem, ze jste na me mysleli. :) Dopadlo to dobre, uz sem VDANÁ… 8O Nejak mi to ale porad nedochazi. :D
Pocasi jsme sice nemeli nic moc, rano bylo pekne zatazeno, ale neprselo, tak snad budou i nejaky pekny fotecky od profika. Pak vam sem jednu dam, meli by jsme je mit ve stredu. Jinak vsechno probehlo v pohode, az na par drobnosti klaplo vse jak melo, a zpetne jsem i zjistila, ze se spousta veci vyresila beze me, ze jsem o noch ani nevedela. Unos nevesty byl komorni, nasel me rychle, tak jsme ani nebyli dlouho pryc. Na tradice taky doslo, spolecna polivka, rozbity talir, dokonce mel zenich kouli na noze. :D
Pokud vas cokoli zajima, taxe ptejte… :D
Jo a co se tyce mimiska, tak jsem od jedny v noci pred svatbou skoro nespala… no spala jak na vode, cca dve hodiny sem byla vzhuru a pritom me prcek poprvy pokopal. :D Dvakrat do me dloubnul, povazuju to za stastny znameni. :D
Vubec nevim, co jste tu vsechno resili, asi vas ani nebudu mit cas docist, koukala jsem… jsou tu nejake nove tvare… no snad sem o nic dulezityho neprisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
2.10.06 08:01

Heliku , držím palečky ať se Any brzy uleví. Uvidíš, že ta antibiotika brzy zaberou.
Ten čínský kalendář na mě vychází a teď bych měla mít holku… ale nějak nevím co bude to druhé :wink: :oops: A podle těch „babských říkanek“ to taky vypadá na holku :P
Zanet , s tím věkem jsou to jen starověké předsudky. Já myslím, že už dávno neplatí, že by lidé měli být stejně staří. Já mám sice manžela o dva roky staršího, ale třeba můj bráška má 31 a jeho přítelkyně se kterou žije snad přes deset let a mají 8-mi měsíčního kloučka je o deset let starší, takže 41. Spolu ještě vychovali její dvě děti z prvního manželství, kterým je dneska snad 20 a 17. A myslím, že vztah mají skvělý.
A ještě k těm znamením. Manžel je ryba, já jsem rak… takže samá voda :wink: :D a prckové by mohli být taky rybičky :D (jenom nevím jestli tak dlouho vydrží v bříšku).
Při pondělku mě chytla opět pracovní deprese. Je to děs, připadám si jako Garfield :wink: :D

Jo a u nás už to vypadá, že se začínají rýsovat jména pro mrňousky. Pro holky jsme už vybrali - bude to Klárka a Míša (Michaela) a pro kluky máme zatím jen Míša (Michal) a druhé je docela oříšek :oops:
Já bych byla docela ráda za kombinaci Klárka a Michal :wink: :D, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
2.10.06 08:04

Ahoj novomanželko :! Tak tě vítám „okroužkovanou“ zpátky mezi námi a mooooc se těším na fotečky (já ti dám jednu…!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.10.06 09:09

Ahoj všichni,
tak u nás se nemoci velmi zlepšily,táta už šel v poho do práce a Leničku jsem nechala doma.Už je bez horeček doktorka řekla že nemá angínu jen zánět ,dala jí léky a mělo by to být dobrý.

Lucci tak ještě jednou gratuluji,je dobře že ti všechno tak pěkně vyšlo.Už se těšíme na fotečky a ještě napiš jak jste oznamovali že budete mít mimino.Jestli si dobře pamatuji tak jste to plánovali říct až na svatbě nebo ne???? Helik **snad už malé bude brzy líp,chudince se to táhne už hodně dlouho.Tak si říkám jestli bys neměla chtít po doktorce nějaká podrobnější vyšetření nebo vyšetření krve ,vždyť ty horečky tak dlouho nemůžou být jen tak.

Ani mě nenapadlo že ten čínskej horoskop nemyslí na dvojčátka.Vy jste tím vlastně znevýhodněny,ale stejně je to blbost tak si z toho nic nedělejte.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 09:12

Ahojky,
tak holky já si včera před spaním něco skřípla v zádech, na levé straně a nemohla se ani pořádně nadechnout :cry: Bylo to děsný spát jsem nešla a snažila se to trochu rozhejbat, nemohla jsem si lehnout :twisted: Bolí to i dnes, jsem jak invalida :cry:
Hlav já už dělala na horečku vše, ale pořád se vrací :cry: Začalo to ve středu ráno, tedy asi již z úterý na středu. I doktorky nechápou že se pořád vrací, teď je bez teploty, ale v 01h dostala Brufen a v 02h antibiotika, pevně doufám že se to už nevrátí.

Lucci vítám novomanželku :D :D

http://www.gify.nou.cz/…ubory/67.gif /> Jinak já mám kozoroha, já jsem ryba a Anička Lev, takže pěknej maglajz :D
Dobrá zpráva, dle toho čínskýho kalendáře to u mne je na 100% :D

Zuzika Ke jménům dvojčátek, má kámoška vybírala zajímavě, aby se na obě děti dobře zavolala (najednou) a má 2kluky je to Tonda (Antonín) a Ondra, tudíž TONDRA :lol: :lol: Holky nebo smíšenou dvojici nevím jak by pojmenovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
2.10.06 09:14

leny právě o to jdu požádat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.10.06 09:17

Dobre rano,

Luci - preji hodne stesticka do noveho spolecneho zivota, uz se tesim na fotky. A kopanecky bylo urcite vyborne znameni. :wink: :wink:

Dnes bych chtela trochu pracovat, peru, odmrazuju mrazak, lednici, chci vytrit a taky ocekvam balicek z brumly. A objednam si tu kombinezku, myslela jsem ze do vyplaty uz nic objednavat nebudu, protoze musime zaplatit material na vestavenou skrin, ale to snad zvladnem :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
2.10.06 09:34

Lucii: Tak te vitame, myslely jsme na tebe! Takze nam to musis oplatit foteckama, ne jen jednou! A taky gratuluji ke kopaneckum!

Zuzik: Klarka s Michalkou jsou hezka jmena,taky mame v rodine sestry Klarku a Michalku :)

Heliku: TONDRA, to je dobry :D S tou tvou nemocnou princeznou je to teda blby,ze se ji to porad vraci :(

Dneska je u nas hnusne, to me uplne vybizi, abych si jeste zalezla do postele, no ne? Uvareno mam ze vcerejska,tak co. Vstala jsem v sedm (ta nespavost se me porad drzi… :x ),tak to zkusim dohnat.
Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
2.10.06 09:42

Ahoj vsechny :) gratuluju Lucci k svatbe,presne takove pocasi jako si mela ty znaci stesti :D :D :D Ja uz ho mam 13 let :! :D Jinak ted jsem prisla z nakupu a jdu delat ptacky,ovsem musim se krotit,pac jdu ve stredu na vahu a uz nejsem zadny brcko :o :evil: jsem strasne zvedava a nedockava,jen aby to bylo spravne natoceny :lol: Drzim palecky Any at uz konecne ty teploty ustoupi :evil: A ted si jdu pustit nejakou peknou hudbu,aby mi to pekne utikalo :lol: :lol: Zdarec vsem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.10.06 09:57

Ahoj holky,
taky samozřejmě vítám zpět novomanželku a přeju všechno nej nej
jak mám k vámm dotaz, nevíte jestli jde ke kočáru x-lander připevnit autosedačka bebecar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí