Poradna duly
Jana Čurdová
Pajko , gratuluji ke kontrole. Ten future vypadá dobře
![]()
Já si taky dám tak jedno rozpustné kafe s mlíkem denně. Nemyslím, že by to vadilo
.
A ještě k těm lvíčkům… No já jsem chodila s klukem Lvem a byla to docela síla
, už nikdy chlapa lva
(ale ženský jsou určitě fajn
)
Kávičku si taky dám, ale rozpustnou a s mlékem. Dřív jsem pila jen černého turka a bez něj jsem byla mimo. V začátku těhu mi to ale přestalo chutnat (ale voní to nádherně
).
Ty znamení - já jsem vodnář (dobré znamení, že Pajko
) a manža býk. Tudíž jak se všude píše absolutně se k sobě nehodíme. Ale jsme stateční a již skoro 9 let (teď v říjnu budeme mít výročí) vyvracíme všechno, co o nás píší. ![]()
Tak zatím pa, já se jdu vyvenčit. Přes hodinu jsem žehlila a ještě mi tam zbylo na večer ![]()
Vy teda dneska kecáte mě sem pořád někdo zvoní všichni mě vyrušují a já nejsem ani schopná vás dočíst.Tak na tu cukrovku mě zatím taky neposílaly ani se o tom doktorka nezmiňovala tak doufám že se jí vyhnu.Jdu na kontrolu ve čtvrtek tak uvidíme.Kafíčko jedno s mlíkem po obědě si neodpustím-prý jedno až dvě slabý denně neškodí,ale ani neprospívá.Ale těch špatných věcí je tolik že bych si musela lámat hlavu se vším.Dneska jsem se skvěle nadlábla Lenička nechce už od soboty jíst tak jsem dnes udělala kuřecí vývar s nudlema a její oblíbené palačinky s nugetou,banánem a šlehačkou tak jsme se pěkně napapaly.
Radko díky za pochvalu pupíčku i dcerušky.
A s ttěmy lvy já mám taky zkušenosti švíca a švagr-a musím říct že to špatní lidi ani výbušní jak se mnohdy píše nejsou ,ale platí u nich chválit,chválit chválit jinak se s nimi někdy těžko vyjde.
Já jsem rak a manžel štír-to je celkem dobrá kombinace,ale Leňa je blíženec a to je milion temperamentu a emoce jak na horské dráze takže někdy hrůza.
tak u nás jsem já štír a přítel je rak
o testu na cukrovku se taky dr nezminoval, nosím tam pokaždé moč a tu mám v pořádku.tak taky doufám že se tomu vyhnu. Na kontrolu jdu 13.10.
holky vy cítiíte pohyby? já zatim pořád nic
Teda vy jedete zensky,clovek si na chvilku skakne do mesta a hned docitam 2 stranky
byla jsem si pro kalkulaci na novou kuchyn a je to sila,jak jsem cekala.Asi vyrazim do Ikei tam je lepsi vyber a i levneji,chtela jsem se zeptat Pajky kde jsi rodila koukam ze jses ze zapadnich cech a porad cekam kdy se tu objevi nekdo od nas,ja dvakrat na slovanech a chtela bych vyzkouset vojenskou nemoc.ale nevim
Jo a mate nekdo kuchyn z IKEI?dejte mi typ dikkys
MaK: Ty jsi psala do Stastneho unora u Missorky,ze. Tak my se nakonec rozhodly, ze zustaneme tady… Ty jsi tady hrozne dlouho nebyla, ja uz jsem se kdysi divila,co s tebou je,takze welcome zpatky!
Soni: Vetsina uz kopance citime,ale myslim, ze nejsi jedina, kdo jeste nic,neboj ![]()
Soni to už máš nejvyšší čas na pohyby,ale oni určitě každým dnem přijdou a kdyby ne tak to určitě na kontrole řekni.Třeba je už cítíš jen si je neuvědomuješ ony jsou ze začátku slaboučké.Já si u Lenky taky myslela že se mě honí větry a pak mě řekly že to jsou pohyby.
Teda holky, já si usnu a tady to řádí ![]()
Já se vrátím ještě k těm testům, jestli je to plošné tak
opravdu vyhazování peněz, stále si myslím že není
růžo přesně jak jsi psala, neboj odmítnout můžeš cokoli, já jsem ten exóót co odmítl ty tripl testy.
pajka no klid, ten se u dítěte, které má horečku a je opravdu unavený udrží snadno, ale když jí nemá… Dnes zatím bez teploty a fakt děs běs, táta nám včera vypálit doby ledoví a cca 2hodiny bořka
![]()
a k tématu Mužskej lev no co já vím tak jsou hóódně sebestřední a opravdu móóc pozornosti, Já s jedním bydlela 2roky
už nééé. Ale to máte jedno, jelikož já říkala že si domu nevemu Kozoroha a jsem sedmej rok šťastná
Ale holčiny Lvi to je k zulíbání
Uffff, ja vas dneska nestiham. Ctu to tak nejak zrychlosti, protoze v praci se nakonec nejaka prace nasla a tedka nevim co driv ![]()
Radi, nejsem statni zamestnanec
Pracuji v cestovni kancelari. Kazdy den mam pracovni dobu od 8-17 hod.
MaK: Po tom sladkem to 100pro muze byt. Kdyz jsem zacala chodit na poradny, tak mi moje mama rikala, abych nevecerela a nesnidala nic sladkeho, ze se to muze objevit projevit v moci. Takze se toho ridim a moc je bez problemu.
třeba opravdu jen nevim, že to jsou pohyby, ale nevim. občas jak když mi břicho jakoby cukne, tak nevim, ale to může být cokoli.
xsonah píše:
třeba opravdu jen nevim, že to jsou pohyby, ale nevim. občas jak když mi břicho jakoby cukne, tak nevim, ale to může být cokoli.
to bych řekla že je ono
já si jak teď tak minule zpětně uvědomovala, jak dlouho už to cítím ![]()
Soni: To cuknuti-jakoby tik, jsem zpocatku mivala taky, takze pohyby a kopanecky urcite prijdou kazdym dnem!
Me dnes prislo predplatne Betynky a byl k tomu pytlik detskeho caje-lesni jahoda a je vyyybornej,mnam! Ja si v tech casopisech tak rada listuju, Maminka se mi zda jeste lepsi:o)
Ahoj holky, tak mame za sebou tu genetiku a je mi z toho na nic. Jeste v cekarne bylo maly down miminko, tak jsem se tam hned rozbrecela. Riziko postizeni mam kvulůi veku dve procenta a riziko potratu po amniu je jedno procento. Podepsali jsme ze amnio nechceme, ale budu mit ted do porodu nervy. Delaji amnio kazdy matce, ktere je v dobe porodu 35let a vic. Je mi z toho na nic
, uz at je po vsem a mala karolinka je zdrava tady s nami. Kandida se trosku zlepsila, ale nemohla jsem na ko, protoze hlasili v motole bombu a musim znovu na utz ve stredu. Zacal me zase ale bolet mocak, fakt uz jsem zoufala
Stiko, neboj
Chapu, ze jde proste o tvoje miminko a je tam ten cervicek, co te nahlodava, ale uvidis, ze to bude dobre! Nenervuj se a nebud smutna, Karolinka bude taky klidnejsi
2% je fakt malo, vzdyt tady spousta maminek psalo, ze mely vyssi riziko a mimisci byli krasni a zdravi! Uvidis!!!
Stiko - to bude dobry , uvidis. Snaz se na to nemyslet a nejk se zabavit, to prospeje tobe i detatku.
Ke komu chodis do Motola?