Poradna duly
Jana Čurdová
Ja si jedno kafe s mlikem za den dopreju, vetsinou po ranu. Stejne mam v poradne pokazde nizky tlak, tak at se trochu zvedne. A jedno kafe snad nemuze nikomu ublizit, ne?
![]()
Matesso - ja mam narozky 4.10. A ty?
Ruzo: Tak to je docela vtipny-ta shoda. Je ten tvuj Martin typickej lev? Ten muj je Lev vsech lvu! Nekdy mi z toho fakt hrabe, ale musela jsem se naucit tu jeho povahu chapat a jde to… ![]()
Liliku: Ja 11.10., takze ty mas tento tyden? Uz jsem si te zapsala do kalendare ![]()
Jeje: tebe uz jsem si taky dala do kalendare ![]()
Liliku: Tehule pry jedno denne muzou,to je pravda,ale ja se vzdycky pred tim,nez ho vypiju, mimcovi omluvim,ze ho dopuju ![]()
Matesso,
já jsem lev a náhodou to jsou tak hodní lidi, ti lvi ![]()
A kafíčko nepiju, ani jsem nikdy nepila, páč mi nechutná, přijde mi jako veeeelký fujtajbl. Ale voní mi, to zase jo.
Jee, Radus , promin! Ja to nemyslela zle!
Mozna ti chlapi jsou horsi! Asi jo, protoze moje teta je taky lev a je moooc hodna, takze to urco plati jen pro chlapy ![]()
Matesso,
ty jsi případ. V pohodě, já vím, že jsem šikovná a krásná a chytrá a....... (chacha), takže si to tak vůbec neberu
.
Jo a holky už jsem nějakou dobu taky v šestém měsíci - asi víc než týden, nějak mi to nedošlo.
Teda teď koukám na fotky v galérce a Lenička od Lenyi v tom kroji je fakt boží. A Žanet i Lenya už mají pěkné pupíčky, ale jsou to vyžle proti mně.
Čau těhulky,tak jsem zpátky z poradny.Našli mi v moči cukr,prý jen malinko,je pravda,že to může být i po něčem sládkém?Mě to přijde divný…
Jinak je vše ok.
Lucci -přeju hodně štěstí mladá paní
!!!
Nane ,to se máš,že máš za sebou glukózu.Na to se teda fakt netěšim,bléé ![]()
Radko -chůvičky Phillips máme taky a jsou super.
Znamení -já jsem Střelec,manžek Vodnář,Kristýnka Váhy a miminko bude Vodnář nebo Rybka
Kačko ,hoď sem foto,ať víme,jaké žihadlo jste koupili ![]()
Monika
Ahojky,
Lucci,pridavam se ke gratulantum…
Meli jsme podobne pocasi,ale mozna to bylo lepsi nez vedro, to by bylo spolecensky unavenejch
![]()
Heli - teda to je pech s tim mrnouskem,nevim nevim,jak bych Danecka udrzela tak dlouho v klidu. Jste statecny holky,preju brzske uzdraveni,ted uz to bude urcite jen lepsi.
Dnes jsem byla na KO a vsechno je OK !!!
Jsem tak rada,mela jsem strach z tech krevnich testu! Jeste jedu zitra na ten UTZ a pak uz budu klidnejsi. Chci si vzit s sebou videokazetu a DVD,u nas to nenataci,tak snad v Plzni jooo. Manzu s sebou neberu,ten nechce vedet,co to bude,tak si aspon uziju klidnej den…
A k tem znamenim : Muzskej ma narozky 25.10. , jeho tata 26.10. a Danecek taky 26.10. - takze 3 stiri po sobe a ja jsem Vodnar,tchyne taky a mimisek bude vodnar nebo ryba!
Takze u nas se narozky slavi od podzimu do jara,takze zadny zahradni party… ![]()
Kocarek zacnu asi resit az ted po kontrole,ale mam vyhlidnutej na www.gesslein.de/future.htm .U nas moc nejsou,Nemecko mam za humny,tak tam sjedu. Maj je kolikrat levnejsi,nez u nas…
Mejte se hezky a na KO drzim palecky
Pajka
Ty jo,myslela jsem,ze na 200-ste strance budu prvni a malem jsem ji nestihla
![]()
A to kaficko,teda rozpustny s mlickem,si taky jednou denne dopreju. Ale nemuzu si pomoct,pred tehu jsem pila tak tri denne. Oni nam to mimiska snad odpusti,jsou horsi veci… Jen aby nebyli tak nadopovany,ze nam pak nebudou spinkat
![]()
Jeje,
ty jsi taky státní zaměstnanec, že držíš úřední den DO PĚTI?