Poradna duly
Jana Čurdová
nevíte proc mi nejdou obrázky ve zprávě tam má bt obrázek toho kořárku
Sono ,
tak neposílej obrázek,pošli jen odkaz,my tam kouknem… ![]()
Téééda Ty jsi darebák,takhle nás napínat…
no,já si myslím,že chlapeček
????
Petisa píše:
Téééda Ty jsi darebák,takhle nás napínat…![]()
no,já si myslím,že chlapeček
????
nooooo
těsně vedle
![]()
Jééé,Ty budeš mít holčičku??????No,zřejmě…nic jiného už nelze…
![]()
Tak moc moc gratuluju…těch holčiček tady teda je ![]()
Petisa píše:
Jééé,Ty budeš mít holčičku??????No,zřejmě…nic jiného už nelze…![]()
Tak moc moc gratuluju…těch holčiček tady teda je
Díky moooc
sice mě dr na genetice napínala, jestli to opravdu chci vědět, já na tom trvala
jinak to ví jen moje a přítelova mamka a moje a přítelova segra. Prostě asi 4 lidi no a vy
ale holčičku jsme chtěli.
Sono, super, dalsi holcicka
(A zase mensi nadeje na holcicku pro nas, vid Lenyo)
![]()
Gratuluju k super vysledkum!
Mujko, ja se s tim budu taky nejak tak smirovat, ale az po porodu
Jeste mam 18 tydnu na teseni, ze to treba bude holka ![]()
Hlavicky3, no vidis, jsi sikulka a povedl se ti hezky metrik, mamka na tebe muze byt pysna
A co byste holky chtely? Brachu nebo sestricku?
Ahoj holky jestli muzu teda tykat…Dnes me dcera Radka zaregistrovala tak obcas pisnu.Je mi 34 nevim jak jste na tom vy,abych nebyla oproti vam babca,ale snad ne
Mam 2 dcery a ty nas dlouho,dlouho ukecavali na sourozence az nas ukecali.Ve stredu se dozvim pohlavi,alespon doufam ze to bude videt,ani nevim co si prat,mam 3 synovce a jednu cerstvou neter a rekla bych ze holcicky jsou hodnejsi.Ale hlavne at je to zdravi,uz se moc tesim.Je tu nektera z vas se trema detma?Asi si myslite ze jsem blazen co?v dnesni dobe.Ale v podstate jsme takova normalni rodinka
papa
Víš,ono to zní jako klišé a ohraná fráze,ale to tak zní každá pravda - ať je to co je to,hlavně,ať je to zdravé
![]()
Já dneska potkala holku,co jsme se jí jako děcka smály,byla taková divná,nezapojovala se k nám,prostě jsme byli (jak děcka umějí být) krutí a nechovali jsme se k ní dobře..né,že bysme jí šikanovali - to snad za nás ani nebylo,ale nebyli jsme zrovna fér…A vezla kočárek,má už asi 5 holčičku a ta malá je těžce postižená…Vždycky,když ji potkám,tak se před ní tak strašně stydím…ale hrozně
!Takový krutý osud ji potkal a my jsme ji to taky jako děcka zrovna neulehčovali…no,fakt klopím vždycky zrak studem… ![]()
Hlavi ,
určo proti nám nejsi babča…popravdě nevím,kdo je tu teď nejstarší,ale např. mě je 27,takže babča určo nebudeš
![]()
Jasně,že za náma přijď a musím pochválit Tvou dcerku - je šikovná,že Tě sem takhle zaregistrovala ![]()
A jestli jsi počtem dětí blázen nebo ne…tak to upřímně je jen Vaše věc,je náhoudou super,jak se dcerky těší a že si všichni mimi přejete,vždyť tak to má být ![]()
Petisa píše:
Víš,ono to zní jako klišé a ohraná fráze,ale to tak zní každá pravda - ať je to co je to,hlavně,ať je to zdravé![]()
Já dneska potkala holku,co jsme se jí jako děcka smály,byla taková divná,nezapojovala se k nám,prostě jsme byli (jak děcka umějí být) krutí a nechovali jsme se k ní dobře..né,že bysme jí šikanovali - to snad za nás ani nebylo,ale nebyli jsme zrovna fér…A vezla kočárek,má už asi 5 holčičku a ta malá je těžce postižená…Vždycky,když ji potkám,tak se před ní tak strašně stydím…ale hrozně
!Takový krutý osud ji potkal a my jsme ji to taky jako děcka zrovna neulehčovali…no,fakt klopím vždycky zrak studem…
Tomu rozumim moc dobre a obdivuji zenske ktere se dokazou postarat o jakkoliv postizene dite,mela jsem strach uz do toho jit prece jen nejsem nejmladsi a jakobych to privolala uz na zacatku jsem mela problemy-Hematom,byla jsem v nemocnici a tam jsem za ten mesic poznala osudy par holek a zjistila jsem jake stesti je mit zdrave dite.Mela jsem strach ze o toho prcka prijdu,ale alespon bych doma mela dve zdrave holky.A nektere nemaji nic.Obdivuji jejich silu a trpelivost a vsem bych prala zdrave dite.Jo a jmenuji se Ali
Vítám nové maminky i sestřičky, teda holčičky se v únoru urodí! To jsemnapnutáa už se moc těšíma ž vytlačíme miminko a oni nám řeknou tak máte?.....Holky porod:L já rodila dvakrát, jakko prvorodíčka jsem neposlouchala o tom jak rodili ostatní, věděla jsem že to zvládly ženský přede mnou a my s mužem to taky zvládnem. Pravda Vítek měl 4 kg a držel si pupeční šnůru, takže jsem k e konci musela ležet a měla zavedenou sondu k jeho hlavičce, to nebyo moc příjemné, pak mě PA dootevřela píchla vodu, nastřihla......a dvakrát jsem zatlacila a už tam byl ten malý prďolka, když jsem se ptala co mám po těch dvou zatlačeních dělat, tak řekli už nic, a já a proč, protože už máte miminko a je to kluk! Obrátila jsem se k manželovi a řekla mu, že jestli to bylo všechno tak můžeme mít třeba dětí pět!
Podruhé to bylo o mnoho lepší, klidnější, byla jsem připravená na to, že to už znám avím co a jak, to mi moc pomohlo, takže holky čtěte si v knihách jak doporučoval Helíka neposlouchejte nás vícerodičky! No a Anička se tak nějak narodila v klidu po obědě, byli jsem na sále asi tři hodiny, po tomto porodu i šití jsem mohla ssedět hned první den, po prvním porodu mi dělalo zle i dýchání, takže doporučuji přibalit nafukovací plavací kruh, na ten se dá po porodu sednout a prcina může dýchat a hojit. Né každá má to štěstí jako Helík! Mě šmikli pokaždé…poprvé to šití dr. moc nešlo., podruhé se paní doktorka moc snažila, nyní poprosím o krásné skoro paneství, rodit už asi nebudu, tak ať je to zase jako předtím.
Epidurál jsem nikdy nechtěla ani chtít nebudu, myslím, že je to jako s tou dobrotou v ledničce, když ji tam máš, tak si ji stejně dáš!
Potřetí mě láká porod do vany! Helíu písni něco víc! Ve sprše mi bylo dobře, na balóně zle, zvracet jsem nezvracela jen kajdila i bez klystýru, jo a před obouma porodama jsem snědla jak dřevorubec, obrovdkyý oběd a ještě od muže! Toť byla známka blížcícho se slehnutí u mě. Uvidíme jak to bude dotřetice, už se těším, i když mám čím dála větší obavy, znám už víc komplikací, má bolení zad od 12 týdne, křečáky všude i na pipi, tak dr. uznala, že tentokrát to bude císařem, ale to mi říkala už u Anny a oni v porodnici říkali, že to nic není a nebylo,tedy ty křečový žíly!
Zítra máme velkou rodinou oslavu, protože před dvěma roky jsmme s mužem porodily Anny. Dnes spí poprvé ve velké postely, malá je schovaná pro miminko, koupili jsem super matraci za 4 000,– s pratelným bavlněným potahem a postel ze dřeva za 3 000,– takže o novém fusaku i zavinovačce si zatím nechám zdát!
To je román, ale dočítát Vás taky není žádná rychlovka!
Zanet o antikoncepci taky už uvažuji, nechci hormony, a myslím že bariérová není nic pro nás! S naší nedůsledností, to by bylofakt těch dětí pět! Tož krásný víkend! Nane2
PS: Zítra máme k obědu sekanou s bramborem a v neděli asi kuře, dělám ho na másle a sbírám štávu, to pak ho jí je spousta a furt podlévám po troškách, aloe holky já už jsem přes šest let vdaná, takže to chci cvik!
Teda ženský člověk Vás nechá chvilku bez dozoru
......
Soni tomu říkám skleróza
![]()
Hlav neboj baba nejsi já porodím ještě ve 31, ale těsně
Jo a Nane čeká třetí dítě
Já si vzhledem k věku třetí dítě s odstupem nepořídím ![]()