Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
10.10.06 18:26

Ahoj tehule ,tak uz jsem tu zas,jste pro me jak droga,rychle doctu a pisu 8O byla jsem venku a na navsteve a taky jsem konecne koupila neco Adamkovi,vy toho uz mate plno :wink: takze 2 body - prdacky :lol: a soupravicku - dupajdy a kabatek,je to sice zluty,ale v jine barve to nemeli a me se to moccc libilo :D Jinak Petisko jsem rada ze jsi se rozhodla zustat doma,mam z tebe radost mamco :D Žanet ja mam taky chut na pivo a obcas si dam 8) a to jsem ho nikdy nepila a ted mi mocc chutna,ze by taky kluk? :DNane ty jsi uzasna svadlenka,ja rada pletu,ale na siti jsem drevo!!!!Jo a jsem hrozna,koupila jsem si kolekci - kremove figurky,to jsem proste neodolala,miluju je!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.10.06 18:57

Ja jsem dneska sama doma, manza v hospode.....jeste ze je vecer ordinace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
10.10.06 19:37

Ali,
já taky dneska koupila vánoční kolekci, asi máme stejnou úchylku. Ale jsem odhodlaná nechat ji až na vánoce, snad to vydržím. Stejně jsem to kupovala hlavně kvůli malému.

Pet ,
dobře, že budeš doma. Však uvidíš, určitě se to spraví a ty se ještě na nějaké nákupy pro mimi vydáš.

Liliku ,
tak to máš dnes samotku, chudáku.

Žanet ,
můj manža má taky pořád nějaké průpovídky, jen se to nedá publikovat. My ale máme celkem veselou domácnost :lol: :P :lol: , taky mu nic nedaruju a na jeho vtípky hnedka najdu odpověď. Ti, kdo nás neznají, se občas diví, jak nás poslouchají.

Dnes jsem koupila Lukáškovi zimní boty a čepici - parádní, další starost zažehnána.

No asi mně dnes manža na počítač nepustí, chce hrát na ICQ piškvorky, takže ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.10.06 19:47

Radko, tak takove prupovidky bych teda rada slysela, prosim :-)

Pet, no ja myslela taky ty dvorce, ony ty bradavky jsou ted v takovem stavu, ze nevim, kde konci bradavka a zacina dvorek :-D Takze „tem vecem“ asi fakt budu rikat livance :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
10.10.06 19:54

Raduš ,
tak my máme opravdu velmi podobnou domácnost - vždycky jsem srandu milovala,nesnáším ticho!!!My se doma nasmějem ažaž.. :lol: Však tak to má být..a když se nesmějem,tak si hodně povídáme..teda spíš já a drahouš občas něco dodá.. :wink: Ale jednou mi řekl,když jsem byla na týden u naší babi,že „beze mně je tam v tom bytě (jako doma) takové hnusné ticho“…To je styl jeho lichotek,takže já vím,že mám být potěšená…Nějaké romantické či něžné přirovnání už nečekám,takže vím co a jak :wink: Ale není to žádný buran,to zas ne!! Jo a já Sárince koupila krásnou bundičku zimní - dlouhou,růžovou a hnědé kozačky - primovní,tak je jak princezna…Mě se ta kombinace růžové+hnědá moc líbí,ale to Ty asi moc s růžovou zkušeností nemáš.. :lol:
Liliku ,
já mám taky samotku - teda až půjde malá spát,já mám zase toho svého v práci..
Jo a holky s těmi kolekcemi…JÁ JE MILUJU :! :! :! Aliku,já miluju taky ty krémové,ale ty s tím bílým krémem…ne s těmi různými příchutěmi…pěkně v hořké čokoládě…AAAAAACHCHCH,to je prostě bomba..si musím koupit a já je teda sežeru teď.. :wink: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.10.06 20:04

Radus tak to jsi borec,ze to vydrzis do vanoc s tou kolekci- to nechapu 8O my uz jsme s holkama skoro pulku sezr..... :oops: ale co,mimcu mame dat na co ma chut,nekde jsem to cetla!!!!! 8O No fakt,Petiska by si taky dala vid,jo a chutnaly by te jsou to ty co mas rada,mnam.Jo a u nas je taky veselo asi mame fakt podobny muzicky :D Ten muj mi zas rika ,ze mame doma prsicka jen kdyz jsme tehotny :D ,ale rika ,ze ty moje malinky ma mocccc rad,tak ho miluju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.10.06 20:05

Čus kočky,

já jsem taky sama doma :? , manžel vydělává na Mutsíka :D .
Prupovídky vašich poloviček jsou bezva, mě ten můj „potěšil“ hláškou, že v mých úžasně pohodlných těhu džínách vypadám jak kanadský dřevorubec 8O . Přiznávám, že tohle jsem obrečela. Byl ze mně celý paf a nestačil se omlouvat, že to nemyslel zle. To já samozřejmě vím, ale vykládejte to mým hormony zmítaným slzným kanálkům :lol: .

Radko, já chci taky slyšet vaše speciální prupovídky :wink:

Holky jakou barvu fusaku byste volily k červenému kočárku? Já se nějak nemůžu rozhodnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
10.10.06 20:15

Mah , že prý vydělává na Mutsíka… :lol: :lol: :lol: Tak to ten náš tatínek vydělává na Cortinku.. :lol: :lol: Teď volal,ptal se co a jak..no má starost..Jo a s tím fusakem…no,máme podobný problém - černý,béžový,šedý…určo ne nějaký vykřičený!!Nebo nevím,co se Ti líbí.. :?
Ali ,
já si taky koupím kolekci a to si piš,že ji sežeru (nestydím se použít ten výraz :wink: ) okamžitě!!!!Mi ani neříkej,že si ji dáváš… 8O závidííííím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.10.06 20:19

Holky, co mi to zas delate s tema vanocnima kolekcema…? :cry: Tak jsem si aspon nabrala velkou lzici nutely a olizuju (to zas bude zaha palit) :-)
Musim hned mamce napsat, aby si napsala kolekci na seznam toho, co mi ma o vanocich privezt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
10.10.06 20:22

Ahojky, já dnešek strávila na cestách. Byly jsme s mamčou a Andulkou v Kladně. Máma tam jela kvůli jakémusi spešl dřezu, ale bále se řídit :D A mám super zprávičku overbálek za zády při řízení a záda nebolí huráááá :lol: :lol: :lol:
Děkuji za pochvalu mého pupíku, břuch jaksi narostl jak jsem byla s Andulkou doma, a hlavně nezapomínejte že v předu se tlačí tuk :oops: :lol:
Radko děkuji za chválu barvy, ale už ani netuším kdy jsem se barvila, asi někdy na začátku těhu, takže toto je odrost a vyšisování od slunce, ale v tom světle to opravdu je hezké, běžela jsem se na to kouknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
10.10.06 20:26

Ahojky, já dnešek strávila na cestách. Byly jsme s mamčou a Andulkou v Kladně. Máma tam jela kvůli jakémusi spešl dřezu, ale bále se řídit :D A mám super zprávičku overbálek za zády při řízení a záda nebolí huráááá :lol: :lol: :lol:
Děkuji za pochvalu mého pupíku, břuch jaksi narostl jak jsem byla s Andulkou doma, a hlavně nezapomínejte že v předu se tlačí tuk :oops: :lol:
Radko děkuji za chválu barvy, ale už ani netuším kdy jsem se barvila, asi někdy na začátku těhu, takže toto je odrost a vyšisování od slunce, ale v tom světle to opravdu je hezké, běžela jsem se na to kouknout :D

Jo a k nebesům,já si je taky nepořídila, říkala jsem tomu opičárna :D Ale čas běží..... :lol: :lol: No jelikož mám tu kolébku a hodlám s tím přejíždět do obýváku tak zvažuji zapůjčení, myslela jsem ža by to mohlo být dobré kvůli světlu, jako že by to mohlo stínit světlo od lustru. Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.10.06 20:28

Petis uz znova zeru,uplne se to rozplyva na jazyku,jsem hnuska vid?ze ti delam chute,ale zitra je zas muzes delat ty me,protoze ja uz budu mit za chvili sezrano a nejradsi bych zacala pect cukrovi ale to by nic nezbylo 8O ZELVA je nejaka rozjeta mozna bude vystrkovat to pééééro tak nabijim baterky do fotaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.10.06 20:28

Šmankote Petis, čemu říkáš vykřičený fusak? Mně se strašně líbí tmavě červený, v podstatě je to ta samá barva jako kočárek, ale zase si říkám, aby tam té červené nebylo moc 8O . Černý se mi také líbil, ale manžel řekl, že to vypadá jak rakvička :?

Žanet aby mamka nejela na návštěvu jak stěhovák :D

Heliku, žádnej tuk…Lucinka to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.10.06 20:31

Zanet tak nutela u nas nevydrzi ani den 8O :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
10.10.06 20:32

Tak vy s říjnem už na kolekcích letíte! to nás ty supermarkety pěkně zblbly! Ale zítra taky musím sehnat něco sladkého, děláte mi chutě, vlastně mám někde zašitou čokošku, takže jdu po ní!
Pet: chceš návod na balonek, sešiješ 10 kosočtverečků - oblých k sobě obrátíš a vycpeš dutým vláknem, když dáš dovnitř obal od kindervajca, tedy ten plastový a dovnitř třeba malé knoflíky, nebo něco plastového bude ti to štěrchat, jo a díru po vycpání zašiješ neviditelným stehe.
Poprosím kamarádku s digi fotoaparátem aby mi vyfotila ty moje panenky, musím jích mít do pátku 10, jako dárečky pro papaláše na konferenci o MC. Balonky jsem zkoušela s mamkama v MC, docela to šlo rychle a byla u toho zábava, když se šikovné děti bavily stříháním už nastříhaných dílů…
Vánočním kolekcím zdar! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital