Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
s těmi vitamíny a velikostí nebo váhou mimi je fakt blbost
potvrdilo mě to několik doktorů
já beru Calibrum a budu ho brát pořád.
Ahoj holky,
průběžně vás čtu, ale psát nestíhám
![]()
Myšpul a ostatní co vám dobře dopadly kontroly gratulace
![]()
Grepíku držím palce na kontrolu ![]()
Fragol ty ještě čekáš na výsledky? Určitě to bude v pořádku ![]()
Pohyby v dobrém závidím, taky už chci ![]()
Na kontrolu jdu šestého září, nemůžu se dočkat, ráda bych si zas oddychla. Do ledničky musím stále s kolíčkem na nose a vadí mi pachy, tak je snad vše v pořádku. Teprv mi bude Dr. dělat testy
U Štěpána jsem taky brala železo, tak myslím že dostanu zas.
Vitamíny jsem sporadicky brala u Štěpána, měl 3860 g, ale nemyslím že to bylo tím. A na to jak jsem hubená porod celkem v pohodě. Ted´jsem s žádnýma ještě nezačala, jak mi bylo pořád děsivě ![]()
Včera jsem volala do Thomayerky, pak už tam jenom kdykoliv zajedu s průkajdou ![]()
Příspěvek upraven 24.08.10 v 11:04
myspulka píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…To je odkaz na ty moje.Paní má jeěte na prodej jedny tmavé,taky jsou hezké. Vevnitř mají gumičku,takže rostou s bříškem.
Jsou pěkné, a jsou těhotenské nebo ne?
Taky jsem si myslela,že těhu nejsou,ale paní mě ještě poslala fotečky,kde je nafocená vevnitř gumička,kterou se dá regulovat velikost podle bříška.
Kikii píše:
fragol-možná máš pravdu..snad tedynevíte jestli i ten mamavit obsahuje kyselinu listovou?
Ahoj,já beru mamavit a listovku obsahuje a nevidím problém v tom brát listovku po celé těhu. Nemůže uškodit. Taky si myslím,že velikost a váha mimionka nezáleží na vitamínech. Já si myslím,že budeme mít cvaldu jelikož přítel měl porodní váhu 4kg a já 3,75 a oba jsme vysocí,takže to nějaké vitamíny ovlivnit nemůžou spíš je to geneticky,aspoň myslím.
Ahojky
dnes jsem byla na KO a vše je v pořádku. Na triple testy nemusím. Před další kontrolou jdeme na vyšetření srdíčka.
Taky si myslím, že těhu vitamíny nemají vliv na váhu mimi.
Market : já už nic neberu, mám sice nakoupené balení Femibionu, ale zatím to nehrotím. Stačí dostatečně a vyváženě jíst si myslím. Jediné co beru navíc je magnesium, to musím, a občas nějaký vit. C.
beruškaa82 píše:
Ahojky
dnes jsem byla na KO a vše je v pořádku. Na triple testy nemusím. Před další kontrolou jdeme na vyšetření srdíčka.Taky si myslím, že těhu vitamíny nemají vliv na váhu mimi.
Market : já už nic neberu, mám sice nakoupené balení Femibionu, ale zatím to nehrotím. Stačí dostatečně a vyváženě jíst si myslím. Jediné co beru navíc je magnesium, to musím, a občas nějaký vit. C.
To je dobře,že je vše v pořádku a nemusíš na triply.mě tyhle testy připají zbytečný,když už si byla na screningu a bylo vše v pořádku. Navíc mě dr kontroluje UTZ každou poradnu.
Holky, byly jste už u zubaře nebo teprve půjdete? A co praktickýho dr.?
Myspul, u zubařky už jsem byla, šla bych tak jako tak, prostě na preventivky chodím, ale na praktickýho fakt dlabu
Problémy nemám a na to, abych si tam šla sednout mezi důchodce a poslal mě na ekg, to se mi fakt nechce
Když jsem u toho, když třeba půjde o akutní sekci, tak stejně nikdo nic řešit nebude, jestli jsem byla u praktika a měla v pořádku ekg… Tím samo nenavádím ke stejnému přístupu ![]()
Jako listovka celé těhu problém není, stejně ta, co se dá koupit v lékarně je o dost slabší než ta, co je na recet od gynekologa
A je fakt, že je se dává na chudokrevnost
Prostě můj gynekolog razí teorii, že Acidum folicum do poloviny těhu ![]()
Tessy, čekám do pátku, jestli mi zavolají z ambulance, normálka odpočítávám hodiny, fakt jsem z toho špatná ![]()
Beruš, gratulace ke KO ![]()
Myspul shodou okolností k zubaři jdu ve čt, ale jen proto že mám dovču a mám na to čas, protože ji mám v jiným městě a k praktikovi zítra, protože ho mám ještě v místě minulého bydliště takže já budu mít vyřízeno ![]()
No já se zubaře dosti bojím,ale na preventivky chodím. Taky mi před těhu zpravovala moje zubařka přední zub,vypadá jako můj,ale je vlastně umělej.A byla jsem z toho dost vyjukaná i když to nebolelo,ale já mám už strach z čekárny. V dětství jsem chodila do školy k zubaři, byla to taková čarodejnice a já mám asi nějaký trauma či co.
Listovku jsem neměla předepsanou od gynekologa, koupila jsem si jí v lékárně,tak nevím jestli byla silnější,ale dr. říkal,že stačí. A teď beru mamvit a tam je obsažená.
K zuabři jdem s mladým v prosinci, vychází to na preventivku.
K obvodní možná nepůjdu
ještě uvidím. Snad gyndr. kvůli tomu nebude prudit ![]()
tessy : taky se mi k obvodnímu nechce, asi to taky nechám plavat a uvidím.
a na zubní jdu ve četvrtek, snad mi tam to razítko dá. Ale chystám se zajít si opět na ústní hygienu.
Myspulka : já mám takové přední umělé zuby rovnou 4- korunky.
Ahojky…
Tak já u zubaře byla už dvakrát, poprvé mě šíleně bolel zub, a po druhé na běžnou preventivku. Ten zub mě bolí pořád, dá se říct, že víc a víc, zubařka mi tvrdí, že tam nic nemám a že zuby mám v pořádku. tak nevím co si o tom myslet…
Bohužel si budu nejspíš muset zvyknout žvýkat na jedné straně. ![]()
K praktickému doktorovi nejspíš nejdu, pokud to není nutné, nebo povinné, tak nevidím důvod tam chodit… ![]()
Jinak každopádně moc gratuluji k výsledkům, k dobrým zprávám.
Těhotenské kalhoty jsou úžasné, to mě přesvědčilo mrknout taky na mimibazar po něčem takovém… V obchodě jsou všechny takové věci docela hodně drahé…
a příjde mi nesmyslné vypláznout 1500 za kalhoty, které jsou škaredé a navíc je budu mít jen chvíli… ![]()
A z vitamínů beru Folgravid, první trimestr každý den pravidelně, teď už sem tam. co dva dny… ![]()
Ahoj holky, potřebuju radu…Už přes týden mě bolí břicho v podřišku, byla jsem u dr. a řekl, že je všechno v pořádku a že je to normální, já jsem si ale dneska sáhla na břicho a nahmatala jsem v podbřišku nějakou bouly…když jsem na ní zmáčkla, tak na chvíli zmizela, ale pak se zase objevila…vždycky zmizí a zase se objeví
myslíte, že se mám bát ???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat