Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já jsem spíš taky na kyselý. Jen poslední týdny trpím slušným nechutenstvím, nechápu, proč. ![]()
No, hlavně že je mimi v pořádku a já nemusím do špitálu. Dnešní kontrola dopadla nad očekávání dobře. Minulý týden to vypadalo dost bledě. A když už tu myspulka zmínila ten sex, tak nám ho minulý týden pan doktor výslovně doporučil a pomohlo to. ![]()
ahojte holky, hlásím se po delší době a trochu tiše závidím hladký průběh těhotenství. já minulý týden strávila v nemocnici kvůli náhlemu krvácení (asi zase čípek, mimi vypadá úplně vpořádku, vevnitř nic nekrvácí), teď mám klidový režim, takže malá je u babičky a já poctivě ležím. Sex zakázaný od začátku těhu, hrůza, aspoń, že ty pohyby už cítím pěkně. Ach jo, ale tripply nám vyšly úplně vpořádku a 7.9. jsem objednaná na velký utz, tak jsem zvědavá na pohlaví a samozřejmě taky jestli je miminko zdravé, ale nechci si připouštět, že by nebylo…
Marocka: neboj, všechno dobře dopadne… Je lepší radši ležet, než pak litovat… ![]()
Co se týká kočárků, tak se mi docela líbil tenhle: http://www.kocarky.cz/…xa-2010.html
obzvlášť v té bílé je úžasný… Bílá je sice blbost, nepraktická jak hrom, ale ten jediný mě zatím nadchl… ![]()
Jídlo jím jakékoliv, poslední dobou mám chuť na sladké - koblihy, loupáky a tak, ale to jsem nikdy moc nejedla, a snažím se i teď jen třeba vyjímečně… ![]()
Marocko, holka, co to vyvádíš
Opatruj se
a gratuluju k dobtým výsledkům ![]()
vvvv, ten X-lander si mi taky moc líbí
Ale za sebe v té poslední barevné kombinaci ( Volcano) http://www.detskyraj.cz/…10-set-xa-xx- Jenže do toho dvě děti nenacpu, takže mám smolíčka ![]()
no, ja nevim, v po jsem byla na ko, pak jsem ale trochu vic tahala malou, vecer jsem jeste musela sama ukladat, protoze manzel byl pryc,pak jsem se normalne divala na zpravy a vstala, ze se pujdu napit a najednou zacala valit krev
takze jsem rovnou volala sanitku a v nemocnici uz si me nechali. Kazdopadne na nic proste neprisli,tak ja sama nevim, mam ted strach ze zbytku tehotenstvi, ony ty pribehy co v nemocnici slysite taky moc nepridaji…
Fragolko, ten kočár má pár mouch i pro jedno mimi, nedá se otočit rukojeť, je docela malá ta korba - 77 cm, navíc se všechno dokupuje zvlášť, takže i s korbou vyjde cca na 16.000,–, což už do kočárku dát nechci… Jinak jsem si ho vzhledově zamilovala… ![]()
Ahoj holky, ja prijela domu do Prahy a zitra zase valim k nasim, jenom zajdu na KO a na Gennet na trippl testy. Mame VV v rodine takze neni co resit a hlavne bych sla tak jako tak, nema cenu neco podcenovat. Jinak kocarek zatim jeste neresime jenom barvu, tehu kalhoty uz mam pujceny od kamosky, pekne mi narostlo brisko tento tyden, ale jsou tak na doma na pohodli, tesim se az si koupim nejaky pekny novy…jinak pohyby jeste nic… tise Vam zavidim…tak zase papappa ![]()
Nazdárek,
hlásím se asi po týdnu, byli jsme u rodiny v Plzni, taková malá dovolená… Nemám dočteno, snad postupně, jen doufám, že jste všechny i s miminkama v pohodě a zdraví, bez komplikací - jen jsem teď na poslední straně zahlédla, že marocka měla problémy - tak ať už se neopakují a je vše v pořádku!!!
Já cítím od minulého týdne pohyby, přesně o týden dřív, než s Vendulkou.
A zítra jdu do poradny, tak snad bude všechno OK, mají být i výsledky „Triplů“.
Zatím pa…
ahojky
hlásím, že ko dopadla neočekávaně
Dr. byl v šoku a já jsem vysmátá ještě teď. Neboť se nám narodí miminka dvě
Za chvíli valíme na oční s dcerkou a máme dost narvanej den tak se ukážu někdy nevím kdy:o) ![]()
Ahoj holky.
Grepiku to je slusne prekvapeni, ale tak gratuluju k dvojcatkum.
My kocarek jeste vubec nevybirame, zatim si porad rikam, ze je casu dost.
Jinak ja uz jsem byla jak u zubarky, tak u prakticke doktorky, u ni jsem byla odpoledne, kdyz tam vetsinou nikoho nema, takze pohoda.
ahojky ![]()
Marocka: hlavně se opatruj ![]()
Grepík: ty jo
to muselo být dost překvapivé
a že to nezjistili dřív
Každopádně gratuluji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat