Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Super, gratuluji ke kontrolám
![]()
Mně bývá špatně z pachů a zvedá se mi kufr, ale celkem to ustojím no jak kdy, ale teda u prvního to su
snad furt ![]()
vvvv.parádní fotečka
![]()
Holky, moc gratuluju ke KO
![]()
Se fakt zvencnu, ještě do zítřka
Dneska jsem v klidu, bo MUDr. v ambulanci není, ale zítra od 10-13, tak z toho mám blbý pocit ![]()
Ahoj holky gratuluju ke kontrolam.
Fragol neboj urcite ti vsechno vyslo v poradku ![]()
Hezký pátek holky ![]()
Fragi: nic si z toho nedělej - já jsem se mu včera nedovolala a ted má dovču - takže si počkám až do 6.9. ![]()
Ahoj holky!
Předně gratulka ke kontrolám. ![]()
Já byla včera s dětičkama u sestry a byli jsme na houbách.Den jsme si vážně užili.Já se pohrabala ve věcičkách po ségry malý a zjistila jsem,že pokud se dr. s tou holčičkou nesekl,tak nebudu krom kosmetiky a plínek nic kupovat.
Odpoledne vezu malýho na víkend k našim a Bára ta jde ke svý mamce a my trošku přestavíme pokojíček.
ahojte holky, zdravim a preji pekny patek, me uz se dnes vraci dcerka, tak se nemuzu dockat, snad uz nebudou zadne komplikace a tehotenstvi uz nejak preklenem vsichni spolecne doma. Dneska se mi poprve hybalo bricho, mimco asi delalo ranni rozvicku a kopalo porad do jednoho mista ![]()
jinak s tim rodicakem jsem to uplne presne nepochopila, ale po porodu si pak stejne budu volit asi novou rodicovskou uz podle tech novych pravidel. Na kolik si vubec budete rodicak davat? Ja mam ted na tri roky a uvazuju o ctyrech…
tak koukám že v pátek nás tu moc není
![]()
: docela se mi ta změna i líbí
hlavně to že bych si mohla změnit tu délku ![]()
jo, to není špatný, teda nepředpokládám, že bych si ji měnila, ale člověk nikdy neví…
Mně ta mateřská + rodičák taky nepřijdou nějaká divoký… Přijdou mi to celkem změny k lepšímu, doufám, že z toho v závěru nevyleze nějaký paskvil, jak to naši politici umí ![]()
Jo, jinak zdravím při pátku, ještě jsem vás dneska nepozdravila ![]()
Marocko, ano, po porodu zrušíš rodičák na starší a bude na mladšího prcka a co jsem četla, bude se to měnit až od dubna… A gratuluju k pohybům ![]()
aha, no kdo vi kolikrat se to jeste zmeni…
Fragol diky, ja uz pohyby citim docela dlouho, ale dneska poprve byly i videt. Jen mi prijde srandovni, ze mimco ma stejny rezim jako mela Anicka-jeden den spanek a druhy aktivita ![]()
A jak ti vubec dopadly ty tripply,dnes si tam uz mela volat, ze?
Marocko, tak oprava - gratuluju k okem viditelným pohybům
Já na tripply volat neměla, volali by z ambulance, dneska byl poslední den, už dávno v ambulanci nejsou, takže předpokládám, že je vše OK ![]()
jee, tak to je super, takze mas klidny vikend pred sebou
tak gratuluju. ted jeste velky utz a pak uz jsou snad vsechny tyhle testy za nama…
To jsou takový mezníky v těhotenství, co?
Jsem ráda, že je aspoň toto za mnou a přesně za 3 týdny jdu na UZ ![]()
to jo, ale me tohle tehotenstvi daleko vic stresuje kazda navsteva wc nez kontroly u doktorky
teda i z toho velkyho utz mam trochu strach, ale nechci si nic zlyho pripoustet
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat