Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
27.8.10 15:14

Marocko, to věřím :-? Jakmile se něco děje, tak je to stres až do konce těhu, co? Ale neboj, bude to dobré :hug:

• načítám...
2578
27.8.10 16:41

Všem moooc hezký víkend :kytka: :mavam:

• načítám...
494

stres to teda je, ale musim to vydrzet a snazit se byt co nejvic v klidu kvuli mimcu…je zvlastni, jak je kazdy tehotenstvi jiny

• načítám...
494

stres to teda je, ale musim to vydrzet a snazit se byt co nejvic v klidu kvuli mimcu…je zvlastni, jak je kazdy tehotenstvi jiny

• načítám...
1718
27.8.10 19:05

Ahoj holky, mě začíná trápit rýma.Doufám,že to rychle přejde a nebude z toho něco horšího,třeba bolení v krku. To bych fakt nechtěla. Jinak nevím,co bych dělala teď přes víkend,jedině by mi poradily v lékárně,ale těm zas tolik nevěřím. Ach jo,tak mi držte palce ať se to nerozjede ještě víc.

• načítám...
3221
28.8.10 10:06

Ahoj holky, taky se obávám že z toho počasí za chvíli onemocním. Navíc mám v práci trochu bezohledné kolegy a neustále zapínají klimu - i když to není vůbec nutné! :zed:
Ptala se mě doktorka, jestli pracuji, a zda nechci být doma… Že kdyby byl nějaký problém, mám přijít… Tak uvažuji, že bych tak od listopadu zůstala doma. :think: Bylo mi řečeno, že je to poslední možnost si tak nějak odpočinout… :andel:

• načítám...
986
28.8.10 13:12

Ahoj holky,já budu pracovat jen do konce listopadu..pak jdu na mateřskou..tady s to dá takhle dřív vzít..tak jsem ráda,protože dělám noční tak mě zmáhají.Jen tiše Vám závidím ty triply a screningy..tady se nic takového nedělá..mají to na přirozené bázi,zakázané potraty tak se žádné testy na vývojové vady nedělají tak jsem vděčná i za každý ultrazvuk..vezmou krev změří ručičky,nožičky,hlavičku a velikost a jdeme domů..a i těch je málo.No ještě že už jedeme v listopadu domů.Musím doufat,že když jsme s manželem zdraví tak miminko je tady :huban:

• načítám...
986
28.8.10 13:15

Jinak jsem chtěla dodat ať si dáváte na ty chřipky a onemocnění pozor..taky mě začala rýma,pak bolet v krku a potom jsem 14 dní měla chřipku jako blázen..kašel a rýma a k tomu hlasivky a do toho byly v práci dovolené tak jsem musela makat..přežila jsem to jen díky paralenu..asi 2 denně.Teprve tento týden jsem se z toho vyškrábala..doktor mi dal antibiotika,ale já si je nenasadila,měla jsem strach..to léčení je moc pomalé díky tome,že si nic nemůžete vzít..takže se hezky oblékejte.. :andel:

• načítám...
1718
28.8.10 14:07

Ahoj holky,tak mě ta rýma přešla.Nevím,co to bylo,ale dneska je mi dobře. No já se nachlazení dosti bojím,nedokážu si představit,že bych měla mít chřipku teď v těhu,strašně bych se o prcka bála.

• načítám...
24837
28.8.10 14:18

Ahoj,
já bych se chřipky spíš bála na začátku těhu, snad každé těhotenství jsem měla nějakou hnusnou virózou, s horečkama a následně s ATB a ťuk, ťuk, děti jsou v pořádku :-D U Davči jsem to schytala ve 2. měsící, a to jsem měla fakt nahnáno, horečky 39 a nešly srazit, no, celkem děs, fakt jsem se bála, že potratím :-?

Tak ať se nám bacily a další fujtajblíci vyhýbají :-D Pěknou sobotu všem :wink:

• načítám...
13837
28.8.10 14:42

Hezký víkend:o)

• načítám...
1718
28.8.10 15:28

Tak přítel mě pozval na večeři,takže se těším.Pro mě je to možnost se zkrášlit. Přemýšlím,co si dám dobrého. Ale asi moje oblíbené kuřecí kousky na žampiónech s ananasem. Mňamka.

• načítám...
2578
29.8.10 18:39

ahojky:
vvv: jojo tak ty kolegy mám také - máme zapnutou klimu snad celý den, taky už mám tak měsíc rýmu :nevim: a také přemýšlím že bych od listopadu byla doma :think:

• načítám...
2185
30.8.10 09:48

Ahoj holky po víkendu.

K úspěšným kontrolám gratuluju :kytka: a kdo někam tento týden jde držím palce :-D :palec:

Už se nemůžu dočkat šestého na kontrolu, abych si mohla oddychnout.

vvvv krásná fotka :-) :potlesk:

Přeju at´se vám marodění vyhne, přála jsem si rýmu at´necítím všechny ty pachy, ze kterých je mi poblion:

Nová mateřská mně štve, protože ač jsem předtím pracovala několik let, měla jsem smlouvu na dobu neurčitou, takže patřím mezi ty co nepracovali :cert: :zed: :nevim: a mám ted´nárok jenom na čtyřletý rodičák, což mi přijde nespravedlivé. Navíc když to bude od dubna 4500,– na 4 roky, to fakt nechci.
Práci naopak potřebuju, skončil mi první rodičák a jsem bez příjmu. Takže já pracovat chci.
Dneska jsem se ostříhala, už mně ty vlasy štvaly. Nějak v Praze nemůžu najít dobrou a ne drahou kadeřnici.

• načítám...
2578
30.8.10 09:52

Hezké pondělí: :mavam:

: u nás pěkně prší :think:

Tak jsem dneska zjistila podle toho kalendáře který to počítá dle PM že dnes začínám 5tý měsíc - nějak rychle to uteklo 8-o a bříško zatím nic moc až mi to přišlo divné na pátý měsíc :nevim: každopádně za týden jdu na kontolu tak uvidíme :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+