Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marocko, to věřím
Jakmile se něco děje, tak je to stres až do konce těhu, co? Ale neboj, bude to dobré ![]()
stres to teda je, ale musim to vydrzet a snazit se byt co nejvic v klidu kvuli mimcu…je zvlastni, jak je kazdy tehotenstvi jiny
stres to teda je, ale musim to vydrzet a snazit se byt co nejvic v klidu kvuli mimcu…je zvlastni, jak je kazdy tehotenstvi jiny
Ahoj holky, mě začíná trápit rýma.Doufám,že to rychle přejde a nebude z toho něco horšího,třeba bolení v krku. To bych fakt nechtěla. Jinak nevím,co bych dělala teď přes víkend,jedině by mi poradily v lékárně,ale těm zas tolik nevěřím. Ach jo,tak mi držte palce ať se to nerozjede ještě víc.
Ahoj holky, taky se obávám že z toho počasí za chvíli onemocním. Navíc mám v práci trochu bezohledné kolegy a neustále zapínají klimu - i když to není vůbec nutné! ![]()
Ptala se mě doktorka, jestli pracuji, a zda nechci být doma… Že kdyby byl nějaký problém, mám přijít… Tak uvažuji, že bych tak od listopadu zůstala doma.
Bylo mi řečeno, že je to poslední možnost si tak nějak odpočinout… ![]()
Ahoj holky,já budu pracovat jen do konce listopadu..pak jdu na mateřskou..tady s to dá takhle dřív vzít..tak jsem ráda,protože dělám noční tak mě zmáhají.Jen tiše Vám závidím ty triply a screningy..tady se nic takového nedělá..mají to na přirozené bázi,zakázané potraty tak se žádné testy na vývojové vady nedělají tak jsem vděčná i za každý ultrazvuk..vezmou krev změří ručičky,nožičky,hlavičku a velikost a jdeme domů..a i těch je málo.No ještě že už jedeme v listopadu domů.Musím doufat,že když jsme s manželem zdraví tak miminko je tady ![]()
Jinak jsem chtěla dodat ať si dáváte na ty chřipky a onemocnění pozor..taky mě začala rýma,pak bolet v krku a potom jsem 14 dní měla chřipku jako blázen..kašel a rýma a k tomu hlasivky a do toho byly v práci dovolené tak jsem musela makat..přežila jsem to jen díky paralenu..asi 2 denně.Teprve tento týden jsem se z toho vyškrábala..doktor mi dal antibiotika,ale já si je nenasadila,měla jsem strach..to léčení je moc pomalé díky tome,že si nic nemůžete vzít..takže se hezky oblékejte.. ![]()
Ahoj holky,tak mě ta rýma přešla.Nevím,co to bylo,ale dneska je mi dobře. No já se nachlazení dosti bojím,nedokážu si představit,že bych měla mít chřipku teď v těhu,strašně bych se o prcka bála.
Ahoj,
já bych se chřipky spíš bála na začátku těhu, snad každé těhotenství jsem měla nějakou hnusnou virózou, s horečkama a následně s ATB a ťuk, ťuk, děti jsou v pořádku
U Davči jsem to schytala ve 2. měsící, a to jsem měla fakt nahnáno, horečky 39 a nešly srazit, no, celkem děs, fakt jsem se bála, že potratím ![]()
Tak ať se nám bacily a další fujtajblíci vyhýbají
Pěknou sobotu všem ![]()
Tak přítel mě pozval na večeři,takže se těším.Pro mě je to možnost se zkrášlit. Přemýšlím,co si dám dobrého. Ale asi moje oblíbené kuřecí kousky na žampiónech s ananasem. Mňamka.
ahojky:
vvv: jojo tak ty kolegy mám také - máme zapnutou klimu snad celý den, taky už mám tak měsíc rýmu
a také přemýšlím že bych od listopadu byla doma ![]()
Ahoj holky po víkendu.
K úspěšným kontrolám gratuluju
a kdo někam tento týden jde držím palce
![]()
Už se nemůžu dočkat šestého na kontrolu, abych si mohla oddychnout.
vvvv krásná fotka
![]()
Přeju at´se vám marodění vyhne, přála jsem si rýmu at´necítím všechny ty pachy, ze kterých je mi poblion:
Nová mateřská mně štve, protože ač jsem předtím pracovala několik let, měla jsem smlouvu na dobu neurčitou, takže patřím mezi ty co nepracovali
a mám ted´nárok jenom na čtyřletý rodičák, což mi přijde nespravedlivé. Navíc když to bude od dubna 4500,– na 4 roky, to fakt nechci.
Práci naopak potřebuju, skončil mi první rodičák a jsem bez příjmu. Takže já pracovat chci.
Dneska jsem se ostříhala, už mně ty vlasy štvaly. Nějak v Praze nemůžu najít dobrou a ne drahou kadeřnici.
Hezké pondělí: ![]()
: u nás pěkně prší ![]()
Tak jsem dneska zjistila podle toho kalendáře který to počítá dle PM že dnes začínám 5tý měsíc - nějak rychle to uteklo
a bříško zatím nic moc až mi to přišlo divné na pátý měsíc
každopádně za týden jdu na kontolu tak uvidíme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat