Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
31.8.10 13:17

Myspul, mě nidko prsa za těhotenství neprohlížel :wink: To přišlo až v porodnici :roll:, člověka nic víc nepotěší, když mu x sester řekne, že má pěkný bradavky :lol: Taky jsem na to celkem cimrplína a nedělá mi to dobře :-?

• načítám...
1718
31.8.10 13:20

No to je teda hezký,aby mi na prsa čučelo tolik ženských a ještě mě je chválilo :roll:
Já teda žádnej problém snad mít nebudu bradavky mám,jak špunty říká přítel :lol: ale šahat si na ně nenechám :oops:

• načítám...
1996
31.8.10 13:21

Ahoj holky!

U nás je taky šeredně deštivo a zima jak v … :-?

Myspulko mě u prvního těhu nikdo prsa neprohlížel.Jinak jámám bradavky vpáčené a tak od začátku 5.měsíce používám formovače bradavek.kamarádce moc pomohly.

• načítám...
24837
31.8.10 13:22

Myšpulko, nikdy neříkej nikdy :lol: Zase za zdařilé kojení to stojí :wink: Neboj, člověk přežije horší věci a ještě je pak vděčnej, když je při kojení problém, že někdo poradí a pomůže :wink:

• načítám...
2578
31.8.10 13:34

Vítám nováčka :kytka: přeji zdravé a pohodové těhu :mavam:

: hm tak mě to teda taky nedělá dobře když ukazuji spodek a ještě vršek - takže zatím v těhu mi na ně nikdo nešahal - ale musím přiznat že muj ženský dr. jednou ročně dělá prohlídku prsů skrz nádor - není to nějaké ochmátávání ale z boku u podpaždí to promáčkne :oops: a je to :think: a zeptá se zda mě nějak netlačí či nepálí a je po kontrole :nevim:

• načítám...
12429
31.8.10 14:28

Marky tak to je dobré, mě prsa nikdo nikdy neprohlížel :roll:
ale z těch mých nulek se najednou udělali aspoň jedničky tak manža je spokojenej :lol:

• načítám...
5542
31.8.10 14:57

Taky s oblečením nahoru problém nemám ale ty kalhoty, no zapla bych je, ale pro své pohodlí jsem už zakoupila rifle od mama licoious, celkem mi sedí a byly ve slevě v puntanele za 800 a nějaké drobné ale už nevím kolik :-) a druhé skoro stejné stejné značky jsem si objednala na aukru za 330 takže jsem z nich nadšená :-))
A prsa snad budou v pohodě, každým dnem pozoruji jak se bradavky zvětšují, jestli to půjde takhle dál tak to budou ukázkové dudlíky :-)

• načítám...
2578
31.8.10 15:08

Kass: to je pravda :mrgreen: :mrgreen: aspoň někdo má radost :mrgreen: měla jsem dvojky a ted - hm no to už ani nedokážu říct - já nadšená nic moc a manža je radostí bez sebe :think: :mrgreen:

• načítám...
138
31.8.10 16:03

jo, manžel ten je nadšenej… ale když se nemůže pořádně dotknout, protože jsou bolavý, tak to nadšení musí trochu brzdit… ale zlepšuje se to, oproti stavu před pár týdny

• načítám...
1718
31.8.10 16:15

Taky mě hodně bolela,ale teď už je to lepší. No jo to jsou ti chlapy,ale je přijemný,když vás někdo obdivuje i když začínáte být koulička :lol:

• načítám...
13837
31.8.10 16:35

ahojky

krapet nestíhám, balíme na dovo, lítáme po doktorech a vyřizujeme vše potřebné. Zítra školka tak už se těšíme:o)

Jinak žijeme, :poblion: a je nám fajn, hodně odpočívám.

Vítám nováčka a Myšpul, též mi nikdo bradavky nekontroloval až když je první přisátí tak sestra stejně řekla že budu mít problém, mám je vpáčené a díky císaři a velikým horečkám ikdyž jsem odstříkávala že to pomůže tak to nepomohlo a bohužel obulela jsem to a bylo zase fajn

• načítám...
2185
31.8.10 16:52

No gyndař by měl vždycky na preventivce kontrolovat prsa kvůli nádorům. Jinak se mi na prsa podívala až dětská v porodnici, když se narodil Štěpán :lol:
Ono na těch mých nulkách nic moc není :mrgreen: k okukování. „Dudlíky“ mám, ale dvorce mám stále skoro neviditelné, neviděla jsem nikoho s tak malýma dvorcema, kor už po jednom porodu. No ještě před asi 10 lety jsem taky měla vpáčené bradavky, ale pak se to zlepšilo po období hodně sexu :oops: :wink: :andel:

• načítám...
2578
31.8.10 16:55

tessy: jé 8-o co všechno nepomáhá :mrgreen: :mrgreen: to bych neřekla :think: :lol:

• načítám...
1718
31.8.10 17:06

Holky,u nás to vypadá,jakoby měl padat sníh.Hrozná zima,musela jsem zatopit.

• načítám...
725
31.8.10 17:09

My už topíme od 13,00hodin.
A máme krásné teploučko, a co vy v panelácích? už vám topí.
My tu máme silný vichr a 12,9 st, déšť

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí