Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myspul, mě nidko prsa za těhotenství neprohlížel
To přišlo až v porodnici
, člověka nic víc nepotěší, když mu x sester řekne, že má pěkný bradavky
Taky jsem na to celkem cimrplína a nedělá mi to dobře ![]()
No to je teda hezký,aby mi na prsa čučelo tolik ženských a ještě mě je chválilo ![]()
Já teda žádnej problém snad mít nebudu bradavky mám,jak špunty říká přítel
ale šahat si na ně nenechám ![]()
Ahoj holky!
U nás je taky šeredně deštivo a zima jak v … ![]()
Myspulko mě u prvního těhu nikdo prsa neprohlížel.Jinak jámám bradavky vpáčené a tak od začátku 5.měsíce používám formovače bradavek.kamarádce moc pomohly.
Myšpulko, nikdy neříkej nikdy
Zase za zdařilé kojení to stojí
Neboj, člověk přežije horší věci a ještě je pak vděčnej, když je při kojení problém, že někdo poradí a pomůže ![]()
Vítám nováčka
přeji zdravé a pohodové těhu ![]()
: hm tak mě to teda taky nedělá dobře když ukazuji spodek a ještě vršek - takže zatím v těhu mi na ně nikdo nešahal - ale musím přiznat že muj ženský dr. jednou ročně dělá prohlídku prsů skrz nádor - není to nějaké ochmátávání ale z boku u podpaždí to promáčkne
a je to
a zeptá se zda mě nějak netlačí či nepálí a je po kontrole ![]()
Marky tak to je dobré, mě prsa nikdo nikdy neprohlížel ![]()
ale z těch mých nulek se najednou udělali aspoň jedničky tak manža je spokojenej ![]()
Taky s oblečením nahoru problém nemám ale ty kalhoty, no zapla bych je, ale pro své pohodlí jsem už zakoupila rifle od mama licoious, celkem mi sedí a byly ve slevě v puntanele za 800 a nějaké drobné ale už nevím kolik
a druhé skoro stejné stejné značky jsem si objednala na aukru za 330 takže jsem z nich nadšená ![]()
A prsa snad budou v pohodě, každým dnem pozoruji jak se bradavky zvětšují, jestli to půjde takhle dál tak to budou ukázkové dudlíky ![]()
Kass: to je pravda
aspoň někdo má radost
měla jsem dvojky a ted - hm no to už ani nedokážu říct - já nadšená nic moc a manža je radostí bez sebe
![]()
jo, manžel ten je nadšenej… ale když se nemůže pořádně dotknout, protože jsou bolavý, tak to nadšení musí trochu brzdit… ale zlepšuje se to, oproti stavu před pár týdny
Taky mě hodně bolela,ale teď už je to lepší. No jo to jsou ti chlapy,ale je přijemný,když vás někdo obdivuje i když začínáte být koulička ![]()
ahojky
krapet nestíhám, balíme na dovo, lítáme po doktorech a vyřizujeme vše potřebné. Zítra školka tak už se těšíme:o)
Jinak žijeme,
a je nám fajn, hodně odpočívám.
Vítám nováčka a Myšpul, též mi nikdo bradavky nekontroloval až když je první přisátí tak sestra stejně řekla že budu mít problém, mám je vpáčené a díky císaři a velikým horečkám ikdyž jsem odstříkávala že to pomůže tak to nepomohlo a bohužel obulela jsem to a bylo zase fajn
No gyndař by měl vždycky na preventivce kontrolovat prsa kvůli nádorům. Jinak se mi na prsa podívala až dětská v porodnici, když se narodil Štěpán ![]()
Ono na těch mých nulkách nic moc není
k okukování. „Dudlíky“ mám, ale dvorce mám stále skoro neviditelné, neviděla jsem nikoho s tak malýma dvorcema, kor už po jednom porodu. No ještě před asi 10 lety jsem taky měla vpáčené bradavky, ale pak se to zlepšilo po období hodně sexu
![]()
Holky,u nás to vypadá,jakoby měl padat sníh.Hrozná zima,musela jsem zatopit.
My už topíme od 13,00hodin.
A máme krásné teploučko, a co vy v panelácích? už vám topí.
My tu máme silný vichr a 12,9 st, déšť
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat