Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Market neboj nejsi v tom sama. Ja taky stale cekam az ucitim pohyby ![]()
Holky tak já to balím:) mějte se tu týden hezky, držte se těhulky a užívejte si miminek ![]()
Budu na vás na pláži myslet
![]()
Holky, jak to máte s pohybama? Cítíte každý den mimčo zhruba stejně nebo třeba pár dní skoro vůbec? Ptám se, protože práve už pár dní do mě mimi občas jen tak ťukne, ale je to hodně malinko. Zase nechci plašit, vím, že v tomhle týdnu je to ještě hodně brzo a někdo necítí pohyby ještě vůbec, tak jen dělám průzkum, jak to máte vy ![]()
Jinak Kaspi, pěknou dovolenou, užij si to
marocka píše:
Holky, jak to máte s pohybama? Cítíte každý den mimčo zhruba stejně nebo třeba pár dní skoro vůbec? Ptám se, protože práve už pár dní do mě mimi občas jen tak ťukne, ale je to hodně malinko. Zase nechci plašit, vím, že v tomhle týdnu je to ještě hodně brzo a někdo necítí pohyby ještě vůbec, tak jen dělám průzkum, jak to máte vy
Jinak Kaspi, pěknou dovolenou, užij si to
Já jsem cítila pohyby předevčírem docela jasně myslím, včera nic, dnes taky nic.Je ještě brzy.
Já pohyby cítím každý den a to na večer u tv,když ležím. A včera byly dosti intenzivní,takové silnější šťouchance až sem se lekla.
tak to já taky převážně když ležím, právě jak jsem měla malou u babičky a jen jsem ležela, tak jsem je cítila dost, ale jak už ted chodím a starám se o malou, tak je přes den taky necítím, jen když si lehnu večer nebo odpo, ale taky to není nic intenzivního. Ale asi je ještě opravdu brzo. Čekám sice už druhé, ale plaším snad ještě víc než v prvním těhu…
Já pohyby cítím už týden úplně pravidelně, většinou se ozve dopoledne a každý večer kolem pátý hodiny ![]()
tak mam ty kalhoty, doporucuju CaA maji od 36 do 44 vel. velice pekny, ja si koupila rifle tmavy modry, jsou paradni - cena 1126. - ale jsou zuzo - hrozne pohodlny…a brisko je v nich teda uz dost videt - dost ho zvyrazni, jinak ja citim pohyby hlavne rano kdyz jeste lezim posteli a pak vecer u tv.
no, teď jsem si lehla a mimčo se hned začalo ozývat
třeba dcerka měla takový režim, že jeden den jsem ji necítila vůbec, druhý den pak docela jo, ale nějak moc nekopala nikdy. A je taková i po porodu, klidná, spíš tišší, tak možná to teď bude podobný…
holky nebojte, ja taky necitim pohyby, teda asi neco maleho sem tam ano, ale velke vyrazne pohyby jeste ne, je dosti brzy a to cekam treti, takze bych to mela poznat, ze?
Holky,některý prvorodičky prý začnou cítit pohyby až ve 20tt,tak buďte v klidu.
Jinak já cítím pohyby docela často.No nato že na prvním velkém UTZ se mimísek ani nepohnul,tak teď docela ožil
Jinak je cítím večer když ležím a přes den když sedím,tak tam má asi tím pádem míň místa ![]()
Hezký pátek všem ![]()
jak se dnes máte
u nás svítí sluníčko - tak se hned líp vstávalo ![]()
Holky potřebuji poradit ![]()
:když si kupujete rifle nebo objednáváte - tak jakou berete velikost - tu co máte něbo třeba o číslo větší
Chci si objednat rifle - moje velikost je 38 ale nevím jestli mi budou i až budu mít větší bříško - nebo si mám koupit třeba 40 ?
díky moc ![]()
Ahoj, u nás svítí taky, tak je to fakt hned lepší ![]()
Kaspi, užij si dovču ![]()
Marocko, já pohyby cítím třeba ob den
Ale je fakt, že je to čím dál silnější ![]()
Market, neboj, i pohyby budou ![]()
Hi, hi, u vás se bramborám říká „myši“ u nás „myší uši s česnekem“ ![]()
Pěkný pátek všem ![]()
A zbytek si nepamatuju
Jsem natěšená na UZ, jdu až za týdny, ale klíďo bych šla dřív ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat