Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kiki: tak to přeji at tě to brzy přejde. ![]()
Já jsem jedna z těch co skoro žádné nevolnosti neměla, párkrát mi bylo trošku špatně a asi před týdnem se mi udělalo hodně zle. Také se říká, že nevolnosti můžou přijít kdykoliv během těhu
tak doufám že už mi nedorazí ![]()
Market, já mám normálně velikost těhu riflí jako normálních riflí
Větší ne ![]()
Kikii, ať už je jen dobře ![]()
vvvv, to je fakt, úplně, jak píše Marocka
Já se stresovala s Míšou někdy od října, že mi děsně tvrdlo břicho, limity počtu tvrdnutí za den jsem přešvihávala, fakt jsem se šetřila, co to šlo, brečela jsem jak želva, ale vliv to nemělo, neotvírala jsem se a pak jsem byla ráda, že se Míša rozhodl vylodit, bo jsem přenášela
Takže když mi další 2 těhu tvrdlo břicho, byla jsem klidnější. Neboj, bude to dobré ![]()
Mohla byste mi některá z vás, holky, popsat, jak vypadá tvrdnutí břicha? Já mám často dole bříško jak kámen, a střeva to nejsou, to poznám. Občas se mi stává, že se mi dole cosi (předpokládám děloha) celá přesune, buď trochu nahoru nebo dolů,alespoń tak to cítím.
berusko, pokud mas bricho tvrdy na pohmat a pak za chvili zase mekky, tak je to tvrdnuti, deloha pracuje…ja to taky nekdy mam tak, ze kdybych si nesahla na bricho, ani to nevim a nekdy je to takovy,ze proste citim jak se mi to vsechno stahne, neni to bolestivy, ale citim to.
ja jsem kazdopadne rada, kdyz nespinim a nekrvacim a mimco kazdy den aspon trochu citim, to se mi zatim dari…trochu se uz zacinam bat toho uterniho velkyho ultrazvuku, ale zase se tesim, ze budeme vedet jestli cekame holku nebo kluka
tehotenstvi je proste jeden velky stres a zaroven velka radost dohromady
moc děkuji za rady i pomoc… hořčík určitě koupím… To tvrdnutí je takové zvláštní no… tak jsem se trošku bála, přece jen se snažím nestresovat nad každou kravinou, ale když příjde něco nového - jsem vykulená… ![]()
každopádně jsem zjistila, že je to trošičku horší vždycky když mě něco naštve. a v práci se nenaštvat mi dá opravdu zabrat… ![]()
Každopádně děkuji za uklidnění, hned se cítím lépe…
![]()
jj, to znám při rozčílení je to hned, já když se rozčiluju s malou,tak si většinou musím na chvíli sednout nebo lehnout, protože mě to hned bolí nebo tvrdne a to mi dělá už od začátku těhotenství. Důležitý je, aby se nezkracoval čípek a nezačalo otvírání, to je pak blbý, ale jinak si myslím, že tvrdnutí břicha samo o sobě tak nevadí (samozřejmě pokud nějak moc nebolí a není to každých pět minut)
ne, nebolí, je to jen zvláštní no… čípek ale sama nepoznám, jestli se zkracuje… nebo snad jo? ![]()
ne to nepoznáš, ten ti ale kontroluje doktorka každý měsíc, takže kdyby něco tak ti řekne, ale nestresuj se, to tvrdnutí je opravdu normálně, kolem půlky těhotenství to tak začíná ![]()
ahojky
u nás rušný týden… dopíšu
Hromnice gratuluji k dobrým triplům ![]()
Hani 81 vítám Tě ![]()
SUper, že všichni školky, školy zvládli
u nás v pohodě, nakonec ve školce zůstala aj včera, ikdyž jsem si myslela, že si užije babí a dneska frčíme na dovolenou. Ale ze školky je totálně nadšená ![]()
Evik007 děkuji
**
Kaspi** hezku dofču ![]()
Jinak jsme byli ve čtvrtek v noci na pohotovosti, objevila se krev pak už to bylo dobré, ale raději jsme jeli. Vzbudili jsme malou a frčeli. Naštěstí je vše ok, dostala jsem injekci, prášky na braní, důkladně mě vyšetřili a udělali UTZ a bylo to nejspíš jen z čípku. V poledne jsem ještě volala svému dr. ten už o všem věděl tak jsme si popovídali a dobrý. Už ani nešpiním tak mám dovo povolenou, ještě že je to kousek Hodlám jen relaxovat .
Tož novinky u nás. Tak se tu mějte moc hezky a zatím pááá
Grepiku, tak hlavne, ze je vsechno vporadku, vim jaky to jsou nervy se spinenim a krvacenim a ty mas v sobe navic dve mimca.Tak se setri a bude to dobry ![]()
Užij si dovču, a jen relaxuj,…
My máme napíchle prasátko a bečka piva se chladí, takže opekáčka jako vyšitá, ještě by k tomu nemuselo pršet a bylo by to super, přijedou známí a naši.
Přeji všem příjemný den.
Ahoj holky, tak jsem se včera stala dvojnásobnou tetou, v 0:52 se segre narodit chlapeček- Jáchym a je fakt nádhernej a přišel mi malinkej a to měl 3110g.
Všechny zdravím.
Markét já si ty rifle koupila o číslo větší, bohužel počítám s tím že mi poroste ne jen bříško ![]()
grepik píše:
ahojkyu nás rušný týden… dopíšu
Hromnice gratuluji k dobrým triplům
Hani 81 vítám TěSUper, že všichni školky, školy zvládli
![]()
u nás v pohodě, nakonec ve školce zůstala aj včera, ikdyž jsem si myslela, že si užije babí a dneska frčíme na dovolenou. Ale ze školky je totálně nadšená
Evik007 děkuji
**
Kaspi** hezku dofčuJinak jsme byli ve čtvrtek v noci na pohotovosti, objevila se krev pak už to bylo dobré, ale raději jsme jeli. Vzbudili jsme malou a frčeli. Naštěstí je vše ok, dostala jsem injekci, prášky na braní, důkladně mě vyšetřili a udělali UTZ a bylo to nejspíš jen z čípku. V poledne jsem ještě volala svému dr. ten už o všem věděl tak jsme si popovídali a dobrý. Už ani nešpiním tak mám dovo povolenou, ještě že je to kousek Hodlám jen relaxovat .
Tož novinky u nás. Tak se tu mějte moc hezky a zatím pááá
Hlavně,že je to v pořádku. Odpočívej.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat