Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
1.9.10 13:49

tak já jsem po obídku :palec: a tak mě napadlo že je škoda že těhulky nemají omezeno pracovat jen na půl úvazku :mrgreen: , mě táák vyhovovalo jít po obědě domů :pankac: :mrgreen:

• načítám...
12429
1.9.10 14:21

Marky to by se mi taky líbilo:)

Hani a odkud jsi z Brna?Já z Líšně :)

• načítám...
138
1.9.10 15:04

Já bydlím v Brně na Lesné.
A kéž bych mohla po obědě taky domů… nebo aspoň mít ten poobědový spánek, jako to bylo ve školce (tam jsem tenkrát spát nechtěla, nevěděla jsem asi tehdy, jak je to super :huban: )

• načítám...
5542
1.9.10 15:34

Tak jsem si přečetla že Lolly dělala špagety a přepadla mě na ně taková chuť že jsem si je musela udělat taky :-), ach ty chutě :-)

• načítám...
1718
1.9.10 15:35

Taky bych si dala :-D

• načítám...
12429
1.9.10 15:37

Jj to spaní, to bych si taky dala říct:)Ve školce to bylo super, ale stejně byl machr ten pro kterého si přišli hned po o a nemusel tam spát:lol:

• načítám...
4354
1.9.10 20:09

Tak gratuluji všem čerstvým prvňáčkům a školkařům k úspěšnému zvládnutí prvního dne a jen tak dál… :kytka:

Šmarjáá, Lesná? No Hani… Nemůžete být některá blíž :think: :wink: . Ale Líšeň, ta by šla :mrgreen: . Zbytek brňaček si nevybavuju, odkud je…
Ale doufám, že se do porodu dohodneme na nějakém srazu:?: :palec:

• načítám...
1996
1.9.10 20:56

Tak my měli dneska bezva den.Já si dopoledne užila klídek bez dětiček,uvařila si špagetky a pošmákla jsem si.Potom jsem v jedný souteži vyhrála batoh a odpoledne jsme byli s dětma na otevření jednoho hřiště a měli tam pro děti spoustu věcí kouzelníka atd.Takže báječnej den. a teď šupky do pelíšku.

• načítám...
3946
1.9.10 22:06

Ahojky,

tak jsme se předevčírem přestěhovali do nového, takže super, máme to za sebou, jen nám nejede zatím trouba :nevim: A začínám zřejmě cítit pohyby, když se pozoruji, je to evidentní :srdce:

Teda závidím těm, co zapnou svoje původní rifle. Já nosím teda pořád stejný, ale s rozeplým zipem a knoflíkem, jsou bokový , takže je mám pod břichem :potlesk: Ale nic jineho mě nezbývá, všchny kalhoty jsou mi velký v obchodech , i ty normální, takže počítám že těhu rifle, ktereé jsou mi o 20 čísel větší nikdy nosit nebudu… a břiško roste a roste. ASi půjdu přemlouvat švadleny, aby mi upravily klasické rifle na těhu, nějak to přešily, daly tam gumu :think: :think: nebo budu chodit nahá :dance:

A s těma prsama jste mě zaskočili, můj gyndař je super, ale v porodnici nic neukážu :pocitac:

• načítám...
4354
1.9.10 22:18

beruskaa - jééé, tak to gratuluji - jak k pohybům, tak ke zdárnému přestěhování (kam že? :think: ). A s těma kalhotama to, myslím, není vůbec špatný nápad, určitě se nějaká švadlena najde. Jestli máš se sháněním opravdu problémy, mohlo by to být řešení. Držím palce!

• načítám...
3946
1.9.10 22:20

ŽÁ-BA : děkuju :oops: Přestěhovali jsme se z Bohunic do Líšně, takže jen v rámci Brna :-D

• načítám...
12429
2.9.10 08:52

ahoj holky tak já jsem si dneska vzala poprvé těhu kalhoty :) ne že bych je už potřebovala, ale jsou hrozně pohodlné, ale musím mít ještě pásek a jsou fakt super :)

Berush já mám taky velikost S takže jsem kalhoty kupovala na mimibazaru a tam se dají vybrat i malé velikosti tak to zkus tam :wink:

Žá-ba klidně můžem nějaký sraz zorganizovat!Konec září, začátek října ať si můžem porovnat pupky :lol:

• načítám...
2578
2.9.10 08:58

Také zdravím :mavam:
tak já na těhu kalhoty musím ještě chvíli počkat, doveze mi je sestřenka tak za 14dní, ale zatím se do posledních dvou svých vejdu (zatím tedy nerozepínám knoflík :mrgreen: )

Jinak MMB také doporučuji, jsou tak všechny věci co můžeš potřebovat :think: :palec:

• načítám...
3221
2.9.10 09:29

Ahoj holky.
Vítám nově příchozí. :kytka: Včera jsem volala na výsledky genetiky a stěrů - na moji žádost, mám totiž výtok a sama sebe cítím :poblion: , a všechno je v pořádku… :potlesk:
Jinak prsa mi nikdy nikdo nekontroloval… Mám taky spíš vpáčené bradavky, ale poslední dobou - tím zvětšením trochu povylezly.. :roll: Ale každopádně jsem a vždycky jsem byla strašně citlivá na jakýkoliv dotek bradavek, takže doufám, že bude všechno v pohodě. Jedna známá mi popisovala jak jí v porodnici silou ty bradavky nějak vytahovali, aby mohla kojit. :-? Rozbrečela se bolestí!!!! :zed: Četla jsem, jste měly na oběd špagetky, miluju je. Ale poslední dobou mám docela chuť na sladké, takže dneska jsem si objednala jahodové knedlíky… :hug:
Jo, a konečně po tom dešti vylézá sluníčkoooo!!!! :dance:

• načítám...
494
2.9.10 09:54

ahojte holky, nedočítala jsem všechno, ale vítám nově příchozí :-) s těma kalhotama je to sranda, já mám několik na těhotenství a spíš mám teď problém, že je vůbec nevyužiju, protože jsem pořád doma, takže asi jen do poradny :-? ale taky mi jsou ještě celkem veliký, bříško sice roste, svoje kalhoty už neobleču, ale zatím jsem přibrala jen na původní váhu, takže to je asi fakt jen v tom bříšku. Spíš začínám mít taky problém s podprsenkama…jinak oo se chutí týká, tak se mi zase změnily, nejdřív jsem jedla jen slaný věci, nejlíp pálivý, teď už spíš jen ovoce a čokolády a tak. Ale špagety můžu vždycky :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+