Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
2.9.10 09:55

Ahoj holky, tak já mám dneska nějaký rozhozený trávení a asi vím čím to je. Včera jsem si k večeři udělala bramboráky no a nejspíš sem to přehnala s jejich konzumací a dnes už jsem byla po třetí na WC. Je to první jídlo,co mi v těhu nesedlo. No tak příště nic,ale ty chutě jsou někdy hrozný.

• načítám...
4395
2.9.10 10:40

Ahoj holky. Ja nastesti chute moc nemam. Teda presneji venku na neco dostanu chut, ale nez dojdu domu uz si to nepamatuju, takze snim co je doma.

• načítám...
2578
2.9.10 10:42

Myšpulka: to mi připomíná mě když jsme si udělali myši (brambory s česnekem a mlékem) a asi jsem to stím česnekem přehnala a taky skončila na WC :kytka: takže já dávám bacha na česnek :mrgreen:

• načítám...
12429
2.9.10 11:09

tak to já musím dávat bacha abych nesežrala všechno co vidím :lol:
Jen jednou mi nebylo zrovna oukej z topinek, ale jinak v pohodě :)

• načítám...
494
2.9.10 11:11

tak mě asi z jídla ještě nic nebylo, mě je špatně tak nějak pořád, i když už to bývá teď opravdu spíš jen ráno a pak už mám pokoj, téměř ve dvacátým týdnu docela úspěch :wink:

• načítám...
2149
2.9.10 12:23

Ahoj holky, po dlouhé době vás zdravím. Večer si vás v rychlosti přečtu, ale psát jaksi nestíhám, mám ted ve škole zkouškové, tak se pořád učím :zed:
Já mám patery těhu kalhoty, všechny z aukra,a jsou tak velikostně seřazeny,ted nosím menší dvoje a až budu mít pořádný pupek, budu nosit ostatní.
Zatím se mi nedaří nic přibrat, už jsem z toho celkem zoufalá :nevim:
K tomu jsem nějaká nachlazená a mám kvasny :pocitac:
Ale jinak doufám, že mimi je v pořádku a vitální.
Opatrujte se a mějte se moooc hezky. :hug:

• načítám...
1718
2.9.10 12:27

Tak jsem dovaila guláš z hub pro miláčka a já si pěču kuřecí stehno,který budu mít s rýží a zeleninovou oblohou. No už mi je líp a i mimísek se mi v bříšku pěkně vrtí.

• načítám...
758
2.9.10 12:30

Ahoj holky, tak ja jsem ted na chvili doma, na velky utz jdeme 21. zari, pohyby uz citim…je to bomba.

Grepik:gratuluju k miminkam to je super :palec:

Jinak chute mam nehorazny a vahove jsem nabrala uz 2 kg, stary rifle jsem uz zahodila, tlacili mne i s rozepnutym zipem, ted mam segry vetsi a dneska se jdu podivat na nejaky tehu do CaA a HaM tak uvidime…pak dam vedet, jinak ta zima mne ubiji…je to des…mejte se krasne papapa

• načítám...
12429
2.9.10 12:49

Holky a jak nosíte ty rozepnutý rifle?Mě příjde, že když si je nechám rozeplé, že to už rovnou můžu jít nahá :lol: nebo to nějak stáhnete páskem nebo jak?

• načítám...
DP
462
2.9.10 13:03

Ahojky. Taky zdravim po delsi dobe.
U nas vse ok. Ted jsme doobedvaly. Mala mela maso se zeleninou a ja houbovou omacku, na kterou jsem vcera dostala hroznou chut,tak jsem ji uvarila a dnes dojidala, protoze houby u nas jim zatim jenom ja. :-)
Chute mam samozrejme taky, ale na vsechno. Jsem ted jak kyselina. Vsak taky jsem od minule kontroly pribrala 3 kila. :roll: Jestli to tak pujde dal tak nevim jestli pred porodem nestrhnu vahu. :mrgreen: Delam si legraci.
Jinak samozrejme do normalnich kalhot se uz nevejdu. Jen doma do vytahanych teplaku a ven uz chodim v tehu kalhotach. Mam troje. Jedny bezva leginy z CA, jedny rifle z mimibazaru a na zimu mansestrove laclace. Vsechno jeste z minula, to by mohlo stacit.
Pohyby, prestoze uz jsem druhorodicka, citim zatim jen obcas, kdyz lezim v klidu vecer u TV. Ale casu dost…prcek se jeste nakope, az se mi to libit nebude. :-D

• načítám...
4354
2.9.10 13:19
Kaspinka píše:Žá-ba klidně můžem nějaký sraz zorganizovat!Konec září, začátek října ať si můžem porovnat pupky :lol:

:palec:
Moje řeč! Tak to potom ňák „dohókáme“, jo :mrgreen: ?

• načítám...
12429
2.9.10 13:21

Ok tak jak se vrátím z dovči, začnem na tom pracovat :wink:

• načítám...
2578
2.9.10 13:37

tak jak tak čtu tak už vážně zbývám skoro jediná kdo necítí pobyby :think: :nevim: bude je necítím nebo nevnímám nebo už nevím, asi to nedokážu poznat, v pondělí jdu na kontrolu tak snad to bude OK

Kass: také přeji hezkou dovolenou, taky bych jela hned :mrgreen:

• načítám...
3946
2.9.10 13:39

Kaspi: no, já nemám S, já mám ještě menší většinou. Jinak s tím zipem, nosí se gumička provlečená knoflikovou dírkou a zaháklá o knoflík, ale já to mám jen symbolicky. Jak mám bokový gatě, tak ten zip je kratky hodně, takže to neodstává. Ale nosim to pod břichem, takže kdyby se nekdo podíval pod moje dlouhé tričko, tak by se nestačil divit

• načítám...
12429
2.9.10 13:46

Já právě ze všech bokovek vyrostla ještě před těhu a ty normální vypadají rozepnutý blbě:)Ale mám ještě jedny větší takže kalhoty jsou v pohodě:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+