Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ráno,holky!
Tak u nás je zase pod mrakem,ale už není taková kosa a sem tam je i malinkato vidět sluníčko.
Příští týden si konečně jedeme pro větší autíčko,už jsme ho minulý týden testovali a jezdí super.Jen na mě je moc velký.Já jsem zvyklá na toho našeho Yarise a ten mi zůstane a budu s ním jezdit s dětma k doktoru a tak.
Je to tohle http://sauto.cz/…laxy/8101337 má dvě speciální sedačky pro děti jde zvednout sedadlo jako podsedák a je tam i stupínek na nohy,tak nevisí dolů a jdou vyklopit a pod tím je 5ti bodový pás pro menší dětičky.Děti jsou nadšený,že budou moct sedět v kufru.A má šest sedadel a my chceme pak dokoupit ještě sedmou. ![]()
Jinak včera jsme se konečně po dlouhém boji shodli na jméně.Já chci Terezku a příťa Michaelu,tak nakonec to bude Terza Michaela ![]()
Lolly, tak zrovna Forda Galaxy se budeme zbavovat, bo jsme z něj vyrostli ![]()
A dobrý kompromis se jmény ![]()
fragol vy potřebujete pomalu microbus,co?
Nám tohle stačí,my už další neplánujeme.Tři děti pro mě až až ![]()
Lolly, asi ták nějak
To se manžel bojí, že si jednou bude muset děkat řidičák na autobus ![]()
Ahoj holky, mám dotaz… Včera jsem teda poprvé cítila nejspíš malé kopnutí… - možná to nebylo, ale přišlo mi to tak… a dneska mám takové divné pnutí v břichu…
Ne křeče, ale takové jakoby tvrdnutí, nebo pocit jako když cvičíte bříšní svaly a ony pak trochu bolí…
Bojím se aby to nebylo něco vážnějšího… Stává se Vám to taky? nemůžu to nazvat tvrdnutí, příjde mi že bříško tvrdé není, jen takové pnutí, no…
Navíc mě to bolí spíš nahoře, než dole...... ![]()
vvvv, já to mám taky tak
Stává se mi to tak 3× denně, zatím se nenervuju, měla jsem to posledních 3 těhu a naordinovala jsem si hořčík, MUDr. mi to vysvětloval tak, že miminko a děloha roste
Kdyby sis nebyla jistá, radši se nech zkouknout…
taky se snažím zůstat klidná, ale víš jak… u prvního těhu nevím co to znamená…
sem tam si dám magnesii, nevím jestli tam je dost toho hořčíku. a uvažuju teda že si koupím i nějaký hořčík v tabletách, tím bych ublížit snad neměla ne??? ![]()
příjde mi to takové táhle pnutí, vesměs mi takhle pne to bříško od rána, takže nemůžu říct, že by se to nějak opakovalo, protože je to vlastně v kuse… ![]()
vvvv, však já vím, jakmile se něco děje, tak řeči o klidu nepomůžou
Já si kupovala MAGNESII LACTICII, to mi předepisoval i gynekolog, když jsem mu o tom tvrdnutí říkala
Když nepomůže, rozhodně neublíží, toho se neboj, já už hořčík zobu i kvůli křečem do lýtek
Může se až 3× 2 tbl., zatím bych začala 3× 1 tbl. a uvidíš. Držím pěsti, ať jsi OK ![]()
vvv : já to mám taky!! Ale já to tvrdé mám. Už jsem se chystala hodit sem taky dotaz. Jinak hořčík je dobrá volba. Já beru od začátku Magnosolv, píše mi to doktor, je to silnější magnesium. A jak vidíš, stává se mi to i s nim.
Lolly : hezký auto!
Příspěvek upraven 03.09.10 v 11:10
Ahojte holky, pěkný den.
VVV já myslím, že to nebude nic vážnýho, mě vpodstatě od té doby co mám pohyby už i tvrdne břicho několikrát za den, občas mám po ránu bolesti jak při ms, ale nechci se tím nějak znepokojovat, v minulém těhu mi taky dost brzo tvrdlo břicho, po magnesiu to bylo ještě horší,kolem 34. týdne už jsem začínala mít i docela pravidelný stahy, ale vždycky mi řekli, že to jsou posly. A měsíc před porodem jako když utne a porod mi dva dny vyvolávali…je to stres, ale zbytečně se nenervuj, ono to tělo fakt hodně pracuje ![]()
holky nevíte tedy jak je to s těmi těhu riflemi ? kupujete si stejnou velikost nebo o číslo větší
díky za radu ![]()
Ahoj, já mám velikost 36,ale koupila jsem si těhu kalhoty o dvě velikosti větší a jsou v poho.
Ahoj holky…po dlouhé době Vás zdravím..
Marki-já si koupila těhu kalhoty o číslo větší a mám je moc veliké takže je ještě nemůžu nosit …tak bych šla do stejné velikosti protože ty těhu věci jsou větší než normální..
Holky já bojuji s nechutěma..všichni popisujete chutě a já už týden v kuse zvracím..mamavit nemůžu vůbec brát..to hned jdu na záchod a když si něco vařím tak během vaření dostanu k tomu jídlu nechuť a nesním to..jsem už zoufalá..trvá to už přes dva týdny.. ![]()
Kikii píše:
Ahoj holky…po dlouhé době Vás zdravím..
Marki-já si koupila těhu kalhoty o číslo větší a mám je moc veliké takže je ještě nemůžu nosit …tak bych šla do stejné velikosti protože ty těhu věci jsou větší než normální..
Holky já bojuji s nechutěma..všichni popisujete chutě a já už týden v kuse zvracím..mamavit nemůžu vůbec brát..to hned jdu na záchod a když si něco vařím tak během vaření dostanu k tomu jídlu nechuť a nesním to..jsem už zoufalá..trvá to už přes dva týdny..
Taky trpím nechutenstvím, teď už je to posledních pár dní lepší, ale minulý týden jsem taky zvracela. Mně pomohlo se trochu vyhladovět - záměrně, ikdyž by se to dělat nemělo. Vitamíny už neberu.
Market já mám jedny ve velikosti,kterou nosím a už mi skoro nejsou a pak mám jedny o dvě velikosti větší a ty mi jsou volnější,ale aspoň mi budou s tím větším bříškem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat