Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
7.9.10 14:45
al3da píše:
a ještě se zeptám ve kterém týdnu vám řekli co to asi tak bude?
Ten výpočet neschopenky je celkem dobrej na stránkách ministerstva práce a soc.věcí ale je to exel k stažení, tady je odkaz tak to můžete zkusit
http://www.mpsv.cz/cs/4215

cca ve 14.

• načítám...
5542
7.9.10 14:47

beruško já bych denní nezvládala bohatě mi stačí dálkové a stejně uvažuju o přerušení :) jsem hrozny plašan při ZK tak nevím jak to půjde…

• načítám...
1718
7.9.10 14:52

my ještě nevíme,co to bude,ale možná se nám mrňous ukáže teď 20.9. na KO nebo až na UTZ ve 20tt.

• načítám...
2578
7.9.10 14:57

Anitra: to víš že nebude :kytka: - já taky k Vám načumuju :mrgreen: :mrgreen: protože si píšete zas o něčem jiném a já jsem zvědavec 8-)

Beruška :jojo já byla včera na zápisu a nastupuji 8.10. ale na dálkový, tak jse na sebe zvědavá, taky mám zkouškové leden/unor - to bude sranda :mrgreen:

• načítám...
3946
7.9.10 14:57
myspulka píše:
my ještě nevíme,co to bude,ale možná se nám mrňous ukáže teď 20.9. na KO nebo až na UTZ ve 20tt.

myspulka : to by už mělo jít vidět, pokud má doktor, alespoň trochu dobrý UTZ a mimi bude spolupracovat :) A co tipuješ? My jsme tipovali holčičku a byl to chlapeček :palec:

• načítám...
1718
7.9.10 15:01

Můj dr. má dobrý UTZ. Mám tušení,že holka,ale uvidíme jestli se moje tušení vyplní. Dneska jsem viděla krásnou soupravičku na chlapečka i holčičku a nějak víc se koukám po těch holčičích věcičkách. Poprve jsem zase tušila kluka koukala po klučičích věcech a byl to kluk.

• načítám...
2578

hm tak to je super - tak mě to tedy vypočítalo, že bych dostávala cca 5tis. v době nemocenský :zed: :cry: takže to pro mě znamená, že budu do práce chodit až do 4. prosince a pak můžu nastoupit na mateřskou 8týdnu před :-(
Je to hodně málo - do toho ještě stavíme RD a každý měsíc kupuji něco mimískovi, tak že holt budu makat :roll:

• načítám...
3946

al3da : : no, já taky nevím, jestli to vposledku zvládnu, nejhorší je zkouškové. zvažovala jsem, ale nechci studium zbytečně protahovat, rok po porodu bych chtěla pokračovat, dát poslední zkoušky a státnice :potlesk: , snad to není jen sen…

market : budu na tebe v lednu myslet :-D

• načítám...
5542
7.9.10 15:12

Market a vyplnila jsi to dobře? já měla jako státní zaměstnanec navíc ve zdravotnictví fakt děsnej plat a vypočítalo mi to víc, nekoukla jsi jen na to za ten první půl měsíc?

• načítám...
2578
7.9.10 15:19

Alda: no právě nevím asi vyplnuji špatně ten průměr pro náhrady na nemocenskou :zed: nebo ty dny kdy bych marodila :nevim:

• načítám...
5542
7.9.10 15:25

Markét, já tam změnila jen D- dení vyměřovací základ opsala částku z výplatní pásky a vypočitalo se to a ta částka je za 15-30 den, protože tech prvních 14 dnů není neschopenka ale náhrada mzdy a to se počítá ještě jinak.

• načítám...
494
7.9.10 15:33

Market, ja ti taky neporadim, sice jsem delala obchodku, ale uz je to par let a navic se to porad meni, mozna kdyby sis zavolala na socialku, tak ti to reknou nebo aspon reknou, jak to vypocitat…
Jinak holky koukam, ze vsechny jdete jeste zvlast na echo srdicka, me nikam takhle neposlala, ale to ani u prvniho, tak snad to bude o.k., jinak zatim nic nevim, jdeme tam az na 17h.Uz mam zaludek uplne na vode :-?

• načítám...
2578
7.9.10 15:40

no to je jedno :mrgreen:

• načítám...
497
7.9.10 15:45

Markétko14, tady ti posílám odkaz, třeba to je ono co hledáš a jestli ne, tak tam tu správnou kalkulačku najdeš :lol:

http://www.penize.cz/…ocenska-2010#…

• načítám...
5542
7.9.10 15:47

Markét no tak to na tom budeš asi podobně jako já… tech prvních 14 dnů je to 3 pracovní dny nic, víkend nic a pracovní den je skoro stejně jako to co ti vypočítal ten exel. teda aspoň myslím.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+