Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
9.9.10 16:38
al3da píše:
Jo, ten záznam na DVD umí většina lepších- nemocničních UTZ, švagr mi ho před 14 dny taky dělal a říkal že u nich se za to platí 220,– prostě se tam při začátku strčí medium a je to.
Myspulko nevím to tedy na 100% ale myslím že při tom velkém utz ve 20 a 30 tt se dělá i 3D- je to kvůli některým VVV- kterém jsou tam lépe vidět. Tak třeba budete mít štěstí s budete mít na záznamu jako bonus i 3D.

No mě je to vcelku jedno jestli v 3D nebo 2D. Myslím,že to bude moc fajn asi se pak na to budu pořád koukat :lol: U nás to stojí 300kč.

• načítám...
494
9.9.10 16:51

aha, tak to je docela fajn, že se to nemusí nijak extra domlouvat. No, ale nám by se to tentokrát asi vůbec nevyplatilo, malá si za celou dobu dala jen ruku pod hlavu a nohu za hlavu, jinak byla vesmes statická a hlavně pořád zívala :-D a dělal nám právě jen 2D.

• načítám...
5542
9.9.10 17:14

Jo já to teda měla zadarmo, přeci nebudu švagrovi platit :-) ale vidět toho taky moc není, prcek se pořád točil zády, a bylo jen vidět jak se drbe za uchem, ale protože tam manžel nebyl tak to potom zkouknul doma :) možná o víkendu zkusíme jestli nebude mrně lépe spolupracovat.

• načítám...
5542
9.9.10 17:15
myspulka píše:
al3da píše:
Jo, ten záznam na DVD umí většina lepších- nemocničních UTZ, švagr mi ho před 14 dny taky dělal a říkal že u nich se za to platí 220,– prostě se tam při začátku strčí medium a je to.
Myspulko nevím to tedy na 100% ale myslím že při tom velkém utz ve 20 a 30 tt se dělá i 3D- je to kvůli některým VVV- kterém jsou tam lépe vidět. Tak třeba budete mít štěstí s budete mít na záznamu jako bonus i 3D.
No mě je to vcelku jedno jestli v 3D nebo 2D. Myslím,že to bude moc fajn asi se pak na to budu pořád koukat :lol: U nás to stojí 300kč.

Jo taky jsem to viděla asi 3× :))

• načítám...
1718
9.9.10 17:17

Tak tp máš fajn,že tam máš švagra. Taky bych brala mít nekoho z rodiny ve zdravotnictví.Ale myslím,že 3stovky nejsou zas tak moc a já budu strašně šťastná,když budu mít prcka natočeného.

• načítám...
3221
9.9.10 21:10

ahoj holky. Je tady někdo kdo byl už na tom velkém UTZ? zajímá mě, jestli je to tak dobře vidět jako mi říkala sestra, že není třeba pak chodit na 3D…
Příjde mi to pak docela zbytečné vyhození peněz… co vy na to? :nevim:

• načítám...
725
9.9.10 21:19

Ahojte, ve zkratce, jsem celkem unavená.
Na genetice utz v poho, ale podle těch výsledků se přiklání k odběru plodové vody, takže ve středu jdeme na to.
Já to raději podstoupím, abych měla 99,9% jistotu bez downova syndromu.
Prcek byl špatně natočený, takže toho moc vidět nebylo. Srdíčko bije jak má, žaludek má taky, a močák taky…odpovídá to 18+4 takže se minule asi sekl…

• načítám...
494
9.9.10 21:29

VVV, já už jsem tam byla, vidět to bylo pěkně, ale nemám moc porovnání. Samozřejmě je to takový ten černý obraz jak normálně na utz, ale jsou tam vidět všechny končetiny, prstíky, rtíky apod., ale asi záleží na přístroji a taky na tom, jak je natočený mimi. Doktor třeba asi deset minut hledal paleček levé ruky, malá ho nechtěla ukázat a on nás nechtěl pustit dřív, než ho uvidí :-)

• načítám...
4354
10.9.10 00:15

ropuska - tak to je mi líto, že se „čekání“ (i když věřím, že na dobrý výsledek) zase protahuje, zníš optimisticky, ale nervy to být musí, vůbec nezávidím…

• načítám...
1996
10.9.10 08:35

vvv já u prvního díděte byla na 2D a teď už i na prvním velkém UTZ jsem byla na 3D a ten je o dost lepší.Všechno je tam líp vidět.Loni jsem byla se ségrou na 3D ve 20tt a fakt nádhera.To mimi je krásně vidět a vidíš jak vypadá.ten 2D mi potom přišel jako flek.Když mi tenkrát ukazovali pohlaví,tak já tam nic neviděla a na 3D je to krásně vidět.

• načítám...
24837
10.9.10 08:38

Ahoj, hlásím, že žijeme, sice to občas drhne, ale jde to :wink:

Ropusko, držím pěsti, ať je vše ok :-D Celkově se drž, máš toho teď nějak moc :-?

Naosanek, vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
24837
10.9.10 08:43

JInak, holky, připomínám tabulku na straně 80, kdo je tady nový, napráskejte se, ať to můžu doplnit :wink: + ostatní, co sem chodí a nemají tam ani „Ň“ :wink:

• načítám...
2578
10.9.10 08:50

Hezký pátek holky :-)

já mám radost že je pátek - konečně víkend - si odpočnu od práce :pankac:
a taky si mi už blíži UTZ na echo srdíčka , valím 15 ve středu :palec: - taky si sebou beru DVD kdyby to šlo natočit a pak možná domluvíme ten 4D ale až podle toho zda půjdu natočit jen to DVD při ultrazvuku - jedno mi stačí :think: :mrgreen:

• načítám...
2185
10.9.10 10:10

Ahoj holky,

Ropusko, budu držet palce at´to dobře dopadne.

Market, tobě taky.

Minule mi přišlo na velkém UTZ že to bylo vidět dobře, ale já mám bujnou fantazii tak mi to stačilo :mrgreen: Jinak já jdu až za měsíc, tak zatím nic neřeším.

Štěpán je dneska nemocný a doma, měli jsme jet na víkend pryč do chatek, tak z toho nic nebude. :roll:

• načítám...
5542
10.9.10 10:15

Ropusko, budu držet palce, taky bych do toho šla, je lepší mít jistotu, i pohlaví budete vědět jistě ale určitě to bude v pořádku…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+