Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hezké dopoledne ![]()
dneska tady máme nějak mrtvo, že by všichni na kontrolách ![]()
u nás konečně vylezlo sluníčko, tak snad bude už hezky ![]()
Krásné poledne,
kdeže vysvítlo sluníčko??? U nás (Tichá, okr. NJ) je stále škaredě a ani nevypadá, že by se sluníčku nějak obzvlášť chtělo vykouknout. Ale říkám si hlavně, že je miminku příjemně a teploučko.
Jinak bych se asi mohla trošičku představit. Budeme mít s manželem zřejmě chlapečka - Danečka a dnes končíme 16 tt. Termín nám pán doktor určil zcela nádherně - 14. února - na Valentýna. Vzhledem k náročnosti v zaměstnání jsem od 8 tt na nemocenské. V pátek jsem zdárně ukončila dálkové studium na VŠ a zcela překvapivě jsem zjistila kolik mám najednou volného času, tak ho zřejmě budu trošinku trávit tady s váma… ![]()
Nosánek: u nás na Dačicku ted svítí - sice nevím jak dlouho mu to vydrží ale svítí. S tou školou ti závidím, taky bych už to chtěla mít zasebou - ale já teprve začínám a do toho mimi tak nevím jak to zvládnu ![]()
jinak vítej mezi nás ![]()
Market: Určitě to zvládneš. Kolegyně rodila taky nějak kolem února - března v prvním ročníku a státnicovala mezi prvními další rok v červnu. Nebude to vůbec jednoduché, ale nesmíš se vzdávat a zvládnete to i s miminkem.
nosanek vítám tě mezi náma ![]()
U nás je dneska taky pěkně ošklivo a co chvilku prší.Takže dneska odpoledne zaběhnu do školky na třídní schůzky a pak asi zajedeme nakoupit.
a tak u nás sluničko taky pomalu mizí mezi mraky ![]()
Nosanek: jé díky to je milé
jojo budu muset to nějak zvládnout - mám velikou oporu v mamce - slíbila že bude ty dny hlídat
tak uvidíme
nosanek - vítej! ![]()
ropuska - tak to mě moc mrzí, takové zprávy ještě do toho stresu s genetikou…
Držím pěsti a dej hned vědět, jak jste dopadli!!!
Ahoj, koukám že už tu máte slušně rozjetou diskusi, ale snad vám nebude vadit, když se přidám. Jsem v 16+1tt a termín mám 23. února. Dnes jsem byla na UTZ a na odběrech na tripla, takže mám teď trochu obavy, aby bylo vše ok.
Myspulka: a to ti ponukol tvoj doktor, ze ti urobi zaznam na DVD? Alebo v nejakej nemocnici?
Moja doktorka tam asi nema ziaden vystup na zaznam videa, tak robi len fotky.
Ale mohlo by byt fajn mat video, nastavajuce babicky by to urcite ocenili
zuzuna píše:
Myspulka: a to ti ponukol tvoj doktor, ze ti urobi zaznam na DVD? Alebo v nejakej nemocnici?
Moja doktorka tam asi nema ziaden vystup na zaznam videa, tak robi len fotky.
Ale mohlo by byt fajn mat video, nastavajuce babicky by to urcite ocenili
jdeme na ten UTZ ve 20tt do fakultní nemocnice v Olomouci, no já to nevěděla,že to jde,ale jedna z holek,co tu chodí jde taky do Olmika. Tak mi psala,že to tam dělají.
ahojte holky, pěkný den, zdravím nově příchozí…
Ropusko, ať ti to dnes dobře dopadne!
Myspulko, my máme jen fotku a malá se navíc úplně odmítala natočit, takže ta fotka taky nic moc, vypadá tam jak temný rytíř
doktor se chudák snažil, třásl mi s břichem, ale máme lenocha, vůbec to na ni nezabíralo. To se musí hlásit nějak asi dopředu, že to chceš natočit, že? nebo já nevím. Mě to ani nevadí, že to nemáme, jen by mě zajímalo, jak se to prakticky dělá…
Prý stačí přijít s DVD a musíš hned na začátku říct,že chceš záznam nahrát. Já to chci kvůli budoucím babičkám,prababičkám a praprababičce a taky na památku. Na 3D nepůjdem tak aspoň tohle.
Jo, ten záznam na DVD umí většina lepších- nemocničních UTZ, švagr mi ho před 14 dny taky dělal a říkal že u nich se za to platí 220,– prostě se tam při začátku strčí medium a je to.
Myspulko nevím to tedy na 100% ale myslím že při tom velkém utz ve 20 a 30 tt se dělá i 3D- je to kvůli některým VVV- kterém jsou tam lépe vidět. Tak třeba budete mít štěstí s budete mít na záznamu jako bonus i 3D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat