Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
fragi: tak to já se na zimu zase těším - mám nejradši podzim a zimu ![]()
Pěkný den holky, děkuju za gratulace
těším se i na ty vaše ultrazvuky, až povíte…jinak já dnes téměř po měsíci poprvé na procházce, ani to počasí mi nevadilo, ale odpo už budeme zase doma, stejně to vypadá na pršení…já se vůbec netěším až bude zase mrznout a zase budu malou navlíkat jak cibuli a cpát ji do fusaku a do toho oblíkat sebe s břichem, brrr, už aby bylo zase jaro. Ale na Vánoce se těším, to jo ![]()
Já budu zase v zimě trpět jako kůň
Než nabalím miláčky, budu zralá na odpočinek a ne na procházku a vzhledem k tomu, kolik bylo loni sněhu a dostali jsme se po ulici voravo a po ulici vlevo a konec, tak mě na zimě nic moc neláká
A ještě humbuk kolem Vánoc
Jako Vánoce s dětma super, to jo, jinak je taky moc nemusím ![]()
Končím s pozitivním příspěvkem a abyste si nemsylely, zase takový škarohlíd nejsem ![]()
Beruskaa82: Zdravím další těhulku z Brna, na kterou jsem narazila…
Můžu se zeptat, co studuješ? Dojíždění městskou ve špičce na fakultu dobře znám, teď bohužel jezdím denně 1,5 hodiny do práce a stejnou štreku zpět, městskou i meziměstským autobusem… ![]()
Beruskaa82: Já mám za sebou FSS, tak to jsme jezdily podobnými spoji možná
Teď je Čára rozkopaná, byla jsem dneska na fakultě předat žádost o přerušení PhD. studia. Tak úspěšné studování přeju ![]()
Marocko gartuluju k holčičce a že je všechno v pořádku
![]()
Zrovna jsem o víkendu říkala, jak to bude depresivní až se mimi v únoru narodí nabalovat jeho i sebe ven a nahánět Štěpána aby se oblíkl
Žádné celodenní courání venku a kojení někde na lavičce ![]()
Fragol u vás to musí být obzvlášt´náročné. Aspoń ti větší už se oblečou sami, musíš je ještě tak nahánět aby se oblíkli? Oblíkat budeš vlasně sebe a dva prcky? Je to nářez.
tak já za hodinku frčím vláčkem k prababičce a pak pro nás přijede příťa,kterej jel pro nové autíčko.
No, Fragol, taky by mě čistě ze zvědavosti zajímalo jak asi dlouho se vypravujete na obyčejnou procházku,jak vůbec balíš všechny pitíčka,svačinky, ubrousky, popř. náhradní oblečení???Já jsem měla teď v zimě co dělat se sebou a s malou.No a je fakt, že tentokrát asi opravdu budeme v šestinedělí jen doma, abych maličkou netahala hned do mrazu a hlavně do chřipek, spíš nevím, jak to vysvětlím Aničce…ale to je ještě daleko
No, holky, ono se to oblíkání a vypravování celkem dá, i když sotva funící s velkým břichem měsíc před porodem budu asi mluvit jinak ![]()
Výprava se vším všudy jen na 2 hod procházku vezme tak půl hoďky ![]()
Tessy, budu oblíkat sebe, Símu, Ondru, Míšu a Davču tak na půl, protože třeba punčocháče třeba ještě Míša moc nedává
Míša je sice akčnější a nějak se do toho oblečení nacpe, ale je mu úplně šum ák, jestli má kalhoty zipem dozadu a pravou botu na levý noze ![]()
Marocko, u nás se výprava na výlet na den rovná výpravě na týden
Plus oblečení a tak, no, masakr
Ale člověk se zocelí ![]()
Jinak jsme i se Simčou jsme chodili ven celkem, co jsme přišli z porodnice a nebylo to zlý, ale je fakt, že třba do obchodu jsem se ani nedostala, jak byl všude sníh
Já než bych to vysvětlila straším, že budeme sedět doma, tak bych se zvencla, tak volím menší zlo ![]()
Ahoj holky, taky moc nemusím zimu.Dneska topím a máme krásných 21stupňů
Venku je děsně,tak jsem si dnes naordinovala klid v posteli,čtení a čučení do noťasu ![]()
Zítra jdu k obvoďákovi,tak doufám,že tam neztrávím celé dopoledne.
Holky, budte si nechávat nahrávat záznam z UTZ ve 20tt na DVD?Myslím ten ve 2D a ne 3DUTZ.
Dobrý večer, zítra jedeme na tu genetiku.
Ať toho není málo, tak dneska umřela mamka od mého taťky, takže nemám na nic náladu(i když už jsem jí dlouho neviděla).
A ještě k tomu jsem musela dneska znovu k doktorovi, začalo mě svědění, tak jsem dostala antibiotika a mast, proč bych to mohla mít jednoduché,že?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat