Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky!
Tak my o víkendu výletili a dnešní celou noc jsem
asi mám něco střevního.Už je mi líp,ale pořád mám ještě žaludek na vodě.
Pet9 teď už nachalzení miminku neoblíží,tak se neboj.Horší by to bylo v prvních týdnech.
Ahojky holky
Tak se hlásím po víkendu, klído bych si ho prodloužila.
Ale už konečně jsem o víkendu začala cítit miminko, sice jen ráno, když jsem ležela v posteli a bylo to super. ![]()
všem hezký pondělek ![]()
Ahoj po víkendu,
tabulku jsem doplnila, jdu si vybarvit modré okénko ![]()
Pet, neboj, nachlazení není žádná hrůza, horší by byla chřipka hned v začátku
To bude dobrý ![]()
Market, gratuluju k pohybům ![]()
U nás už se hraje solidní fotbal ![]()
Marketa14 píše:
Ahojky holkyTak se hlásím po víkendu, klído bych si ho prodloužila.
Ale už konečně jsem o víkendu začala cítit miminko, sice jen ráno, když jsem ležela v posteli a bylo to super.
Market já zrovna dneska ráno, staršímu jsem dala snídani a ještě si lehla pak už jsem zřetelně pohyby cítila, předtím to bylo malinko, že jsem si ještě nebyla jistá.
Bříško na té fotce tada skoro žádné nevidím
![]()
Se Štěpánem jsem doma, protože je nachlazený
což se dalo po prvních školkových dnech čekat.
Doufám že už tak do středy bude o.k., má jenom rýmu a soplí, ale do školky nemůže, jenomže je divokej, tak nevím jak se uzdraví ![]()
Pet 9 přeju at´je líp, Lolly taky.
Uzavřená diskuse, jak chcete. Já sem nepíšu nic co by nikdo nesměl vědět, takže pro mně to nutnost není.
Ahoj holky, víkend byl opravdu krásný a dnes u nás ráno byla mlha,že nebylo vidět na dva metry,teď prosvítá sluníčko,tak doufám,že bude hezky. Potřebuji si zajít do města.
Fragol, u nás je to taky už solidní fotbálek, prcek se má čile k světu ![]()
Ropustko, Radčo, Werusko a taky vsechny ostatni, konecne jsem se rozhoupala a zacala si vybirat porodnici a nejak se nemuzu rozhodnout, kde se sverit. Nevite o nejakych webovkach, kde jsou porodnice porovnany a kde je vice nez tak 5-10 názoru (hlavne aktualnejsi) na jednotlive porodnice??? Hledala jsem, ale nijak me to moc nenadchlo. Konkretne to vidim asi na Frýdek-Místek nebo Nový Jicin. Do Ostravy za mnou asi nikdo neprijede a hlave me tam zrejme nikdo neodveze.
Pekne prosim o radu ![]()
nosanku jukni sem http://mojeporodnice.cz/porodnice.php?… a v dolní části stránkdy máš porodnice a tak na ně klikni.
Já za sebe můžu říct, že máš úplně jedno kde rodíš, když narazíš na vola, tak ti to nikde jinde nepomůže.
Někdo je v porodnici 3 dny a někdo 6 podle komplikací, a budeš tak unavená, že si ráda, že ležíš.
Momentálně si prcek kope do klávesnice, tak nevím co mi tu napíše… ![]()
Nikča je taky nachlazená, chytla to od tety. Má rýmu a pokuckává.
Dneska je tu konečně pěkně, a my válčíme s rýmou.
ropusko podle mě není jedno kde rodíš.Já vím jistě,že nepůjdu rodit,tam co jsem rodila malýho,protože přístup sester z novorozeneckého je katastrofa.Jako prvorodičce mi na kojení pustili DVD a tím to haslo.A nauč se to sama.A když člověk za nima šel,tak bylo vidět,že je obtěžuje.
ahoj holky tak se hlásím po dovči ![]()
než vás dočtu, tak dneska jsem byla na utz ve 20tt a všechno máme jak má být:)
Jinak návrat teda solidní, v práci na pos..... ![]()
určitě máš pravdu, ale vzhledem k tomu, že porodnic tady kolem nás není moc, tak není z čeho vybírat,Nový Jičín je vzdálen 17 km, a zbývající jsou tak přes 50km, což kvůli tomu, že za mnou budou jezdit dcera s manželem, mi příjde zbytečné.
Já už bych taky chtěla cítit pohyby…
ale mám ještě snad dost času, jsem teprve 16+2.
Uzavřená diskuze: je mi to vcelku jedno.
Ráda bych doplnila seznam zdejších těhulek: Hanka,28 let (porod v 29) vdaná, čekáme 1. mimčo, pohlaví zatím neznámé, 16+2 tt
V Brně a ve Vyškově hlásím ranní mlhy, teď sluníčko.
ropusko to chápu.Já jsem z Karlových Varů,ale v Karlovarské porodnici rodit nebudu.Budu rodit v Ostrově,který je odtud asi 15minut autem.Tak loni rodila sestra a byla spokojená a ne jen ona.
Kaspi vítej zpátky a gratulka k UTZ.
ahojky Fragola, jsem tu ted nova, ale koukala jsem ze delas tabulku tehulek, mohla by jsi me prosim taky pridat? moje jmeno je Marketa, je mi 22let, cekam prvni miminko, termin porodu mam 21.2.2011, je to moje prvni tehotenstvi,jsem z Brna a pohlavi mimca zatim neznam ![]()
Teda já koukám jak blázen ![]()
Zdravím nové těhulky a prosím abyste mi objasnili co plánujete za uzavřenou diskuzi a co jste vytvořili za tabulku:)díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat