Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myspulko a nemáš to spíš z hladu, že ti klesne hladina cukru v krvi
Mi to tak podle toho popisu přijde… Mně se to nestávám, spíš se mi hlava motá třeba celý den
Ale to mám spíš od krční páteře…
z hladu určo ne,jim za dva.Ale zajimavé je to,že je to pokaždé ve stejném obchodě s potravinami a ještě k tomu na stejném místě u pultu s jogurty.Musím hned jít na čistý vzduch.
mě třeba takhle špatně je - ale když se najím tak je to dobrý - takže já jsem to asi měla z hladu
tak jsem se naučila často svačit a je to dobrý, jen teda nevím jak budu za chvilku vypadat ![]()
Myšpulko, tak to nevím
Hoříčkem si myslím, že to nebude
Já měla teda dost často na nákupech problém stát ve frontě, to jsem pak taky málem šla do kolen
Jsem ti zase pomhla, co? ![]()
To je dobrý. Každá jsme jiná. No holt si sebou budu muset nosit pití a čokoládu ![]()
Ahojky, všem pěkné pondělí
myspulka : možná je v tom obchodě málo vzduchu, chaos apod., nedostatek hořčíku to rozhodně nebude. A nebo ti klesne cukr, ale to se mi nezdá, že by ti klesl vždycky na stejném místě. Mně bývalo v 1. trimestru strašně zle v Tescu a Hypernově, v Bille ne ![]()
Jinak holky, já už cítím normální pohyby, ty jasný,hlavně ráno, žádné náznaky
a přítel taky cítil, když přiložil ruku k bříšku. ![]()
a máte moc hezký bříška ![]()
Myspulko mě to dělá ve všech hypermarketech, dělá to osvětlení, a špatný vzduch, a barevnost regálu, to mi bývá někdy opravdu hodně šoufl, a točí se mi hlava, k těhotenství to patří, mění se ti těžiště těla. takže opatrně…
vítám nově příchozí…
beruškaa82 píše:
Ahojky, všem pěkné pondělímyspulka : možná je v tom obchodě málo vzduchu, chaos apod., nedostatek hořčíku to rozhodně nebude. A nebo ti klesne cukr, ale to se mi nezdá, že by ti klesl vždycky na stejném místě. Mně bývalo v 1. trimestru strašně zle v Tescu a Hypernově, v Bille ne
Jinak holky, já už cítím normální pohyby, ty jasný,hlavně ráno, žádné náznaky
a máte moc hezký bříškaa přítel taky cítil, když přiložil ruku k bříšku.
Taky mě to napadlo,že je tam blbej vzduch a nejspíš to tím bude.
Taky už cítím jasný pohyby i bez přiložení ruky. Jsou to pravý šťouchance ![]()
ropuska7 píše:
Myspulko mě to dělá ve všech hypermarketech, dělá to osvětlení, a špatný vzduch, a barevnost regálu, to mi bývá někdy opravdu hodně šoufl, a točí se mi hlava, k těhotenství to patří, mění se ti těžiště těla. takže opatrně…vítám nově příchozí…
S tím osvětlením je to pravda dělá mi to docela zle.
přeji pěkný den a zdravím nové maminky, taky myslím, že to nic nebude s těma tripplama, na klidu to nepřidá, ale jak píšou holky, asi to nejsou moc spolehlivý testy…
Kaspi, vítej zpátky z dovolené a už víte co čekáte?
gratuluju všem, co mají za sebou první pohyby!
Jinak já dnes byla v poradně, všechno vypadá dobře, jen ta naše malá je sedmispáč, zase spinkala, ale předtím se trochu vrtěla v čekárně, mám pocit, že už začíná mít svůj vlastní režim spánku a pohybu i když spánek teda jasně převažuje ![]()
Motaky jsou uplne normalni, kolikrát si proste musím sednout, i třeba venku přímo na zem a nejvice mi to dělá když stojím déle na místě - při pohybu ani ne.
Téma forma diskuse, je mi zcela jedno - podřídim se.
My máme dnes 17+3 tt, tak na pohyby máme ještě trochu času, ale těším se na ně a doufam, že Daneček nebude fotbalista ![]()
Pupíky máte holky už nádherné, my ještě nemáme nebo to pod tím sádlem nejde vidět ![]()
myspulko, já taky myslím, že to může být tím vzduchem v supermarketu, mě stačí i šalina nebo prostě někde dlouho stát a už jsem jak bez kyslíku…
jj, pupíky pěkný, mě už taky vykoukl pěkně, už se to nedá utajit, ale fotku zatím nemám žádnou
Vítám nově příchozí.My byli odpoledne u našich a teď už se těším do pelechu se skleničkou heřmánkového čaje.Pekelně mě začal bolet žaludek,tak pokud se to zítra nezlepší,tak si zajedu ve středu k obvoďačce.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat