Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
13.9.10 16:21

Myspulko a nemáš to spíš z hladu, že ti klesne hladina cukru v krvi :wink: Mi to tak podle toho popisu přijde… Mně se to nestávám, spíš se mi hlava motá třeba celý den :-? Ale to mám spíš od krční páteře…

• načítám...
1718
13.9.10 16:24

z hladu určo ne,jim za dva.Ale zajimavé je to,že je to pokaždé ve stejném obchodě s potravinami a ještě k tomu na stejném místě u pultu s jogurty.Musím hned jít na čistý vzduch.

• načítám...
1718
13.9.10 16:27

Jsem asi divná. Nevím čím by to mohlo být,tlak mám dobrý.

• načítám...
2578
13.9.10 16:40

mě třeba takhle špatně je - ale když se najím tak je to dobrý - takže já jsem to asi měla z hladu :nevim: tak jsem se naučila často svačit a je to dobrý, jen teda nevím jak budu za chvilku vypadat :think:

• načítám...
24837
13.9.10 16:42

Myšpulko, tak to nevím :nevim: Hoříčkem si myslím, že to nebude :wink: Já měla teda dost často na nákupech problém stát ve frontě, to jsem pak taky málem šla do kolen :roll: Jsem ti zase pomhla, co? :wink:

• načítám...
1718
13.9.10 16:49

To je dobrý. Každá jsme jiná. No holt si sebou budu muset nosit pití a čokoládu :-D

• načítám...
3946
13.9.10 16:55

Ahojky, všem pěkné pondělí

myspulka : možná je v tom obchodě málo vzduchu, chaos apod., nedostatek hořčíku to rozhodně nebude. A nebo ti klesne cukr, ale to se mi nezdá, že by ti klesl vždycky na stejném místě. Mně bývalo v 1. trimestru strašně zle v Tescu a Hypernově, v Bille ne :lol:

Jinak holky, já už cítím normální pohyby, ty jasný,hlavně ráno, žádné náznaky :jazyk: a přítel taky cítil, když přiložil ruku k bříšku. :srdce:

a máte moc hezký bříška :palec:

• načítám...
725
13.9.10 17:03

Myspulko mě to dělá ve všech hypermarketech, dělá to osvětlení, a špatný vzduch, a barevnost regálu, to mi bývá někdy opravdu hodně šoufl, a točí se mi hlava, k těhotenství to patří, mění se ti těžiště těla. takže opatrně…

vítám nově příchozí…

• načítám...
1718
13.9.10 17:03
beruškaa82 píše:
Ahojky, všem pěkné pondělí

myspulka : možná je v tom obchodě málo vzduchu, chaos apod., nedostatek hořčíku to rozhodně nebude. A nebo ti klesne cukr, ale to se mi nezdá, že by ti klesl vždycky na stejném místě. Mně bývalo v 1. trimestru strašně zle v Tescu a Hypernově, v Bille ne :lol:

Jinak holky, já už cítím normální pohyby, ty jasný,hlavně ráno, žádné náznaky :jazyk: a přítel taky cítil, když přiložil ruku k bříšku. :srdce:

a máte moc hezký bříška :palec:

Taky mě to napadlo,že je tam blbej vzduch a nejspíš to tím bude.
Taky už cítím jasný pohyby i bez přiložení ruky. Jsou to pravý šťouchance :-D

• načítám...
1718
13.9.10 17:05
ropuska7 píše:
Myspulko mě to dělá ve všech hypermarketech, dělá to osvětlení, a špatný vzduch, a barevnost regálu, to mi bývá někdy opravdu hodně šoufl, a točí se mi hlava, k těhotenství to patří, mění se ti těžiště těla. takže opatrně…vítám nově příchozí…

S tím osvětlením je to pravda dělá mi to docela zle.

• načítám...
494
13.9.10 17:12

přeji pěkný den a zdravím nové maminky, taky myslím, že to nic nebude s těma tripplama, na klidu to nepřidá, ale jak píšou holky, asi to nejsou moc spolehlivý testy…
Kaspi, vítej zpátky z dovolené a už víte co čekáte?
gratuluju všem, co mají za sebou první pohyby!
Jinak já dnes byla v poradně, všechno vypadá dobře, jen ta naše malá je sedmispáč, zase spinkala, ale předtím se trochu vrtěla v čekárně, mám pocit, že už začíná mít svůj vlastní režim spánku a pohybu i když spánek teda jasně převažuje :-D

• načítám...
9199
13.9.10 17:35

Motaky jsou uplne normalni, kolikrát si proste musím sednout, i třeba venku přímo na zem a nejvice mi to dělá když stojím déle na místě - při pohybu ani ne.

Téma forma diskuse, je mi zcela jedno - podřídim se.

My máme dnes 17+3 tt, tak na pohyby máme ještě trochu času, ale těším se na ně a doufam, že Daneček nebude fotbalista :lol:

Pupíky máte holky už nádherné, my ještě nemáme nebo to pod tím sádlem nejde vidět :lol:

• načítám...
494
13.9.10 17:45

myspulko, já taky myslím, že to může být tím vzduchem v supermarketu, mě stačí i šalina nebo prostě někde dlouho stát a už jsem jak bez kyslíku…
jj, pupíky pěkný, mě už taky vykoukl pěkně, už se to nedá utajit, ale fotku zatím nemám žádnou

• načítám...
1996
13.9.10 19:00

Můj bachorek 20+1tt

• načítám...
1996
13.9.10 19:52

Vítám nově příchozí.My byli odpoledne u našich a teď už se těším do pelechu se skleničkou heřmánkového čaje.Pekelně mě začal bolet žaludek,tak pokud se to zítra nezlepší,tak si zajedu ve středu k obvoďačce.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+