Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
krásná bříška… já se nějak nedokážu dokopat si pupík vyfotit… no asi taky budu muset požádat přítele aby mě vyfotil.
Jinak jsem se chtěla zeptat, nosím pořád ještě obyč kalhoty, sice většinu času je mám rozepnuté
…
No a někdy už mě fakt docela tlačí, mimču se to nejspíš nelíbí a začne kopat. Myslíte že by mu to mohlo nějak ten tlak ublížit? ono totiž je blbé před lidma si rozepínat kalhoty… ![]()
už mám koupené těhu kalhoty, ale jsou manšestrové a spíš na větší zimu. Dvoje nechci… ![]()
vvvv píše:
krásná bříška… já se nějak nedokážu dokopat si pupík vyfotit… no asi taky budu muset požádat přítele aby mě vyfotil.
Jinak jsem se chtěla zeptat, nosím pořád ještě obyč kalhoty, sice většinu času je mám rozepnuté…
No a někdy už mě fakt docela tlačí, mimču se to nejspíš nelíbí a začne kopat. Myslíte že by mu to mohlo nějak ten tlak ublížit? ono totiž je blbé před lidma si rozepínat kalhoty…
už mám koupené těhu kalhoty, ale jsou manšestrové a spíš na větší zimu. Dvoje nechci…
Mám podobný problém, ale nosím je rozeplé, bžel už i to nestačí. Možná jsou to jen subjektivní pocity, kolikrát se v něčem cítím nepohodlně, přitom je to relativně volné. Ale pro lepší pohodlí bych se podívala po něčem volnějším.
Příspěvek upraven 14.09.10 v 00:54
jo, to s tím počítám… pohodlnější musím sehnat. bohužel zrovna je počasí kdy není ani zima, ani teplo a zjistila jsem že na takové podmínky nemám oblečení… ![]()
Myslíš teda že to nijak neublíží mimču, jen je to nepohodlné? dneska jsem nad tím uvažovala… snažím se rozepínat jak to jde. ale bohužel, někdy prostě nemůžu, a není to zrovna příjemné… ![]()
Ahojky holky
vítám i nové maminky
My se máme krásně, ve čtvrtek mně čeká velkej UTZ ve 20.týdnu, tak doufám, že už mi doktor řekne, koho nosím v bříšku
pohyby taky začínám cítit ![]()
jinak doufám, že už bude normální i ten tlak, co byl minule malinko vyšší ![]()
začínáme nakupovat výbavičku-zatím pouze neutrální barvy a dost toho i dostanu od kámošek ![]()
jména už máme vymyšlený a jestli budete chtít diskuzi uzavřít, tak mně to je taky celkem jedno ![]()
mějte se hezky
Lenka
ja jsem si pro jistotu koupila tehotensky kalhoty uz pred tydnem a jsou moc pohodlne, maji na boku snurky a nahore se daji pak jeste posouvat podle toho jak potrebujete, ale doma nosim normalni kalohoty, bud si je rozepnu nebo si je ohrnu pod brisko.
chtela jsem se zeptat jak poznam pohyby, sem tam mam pocit ze se ve me neco pohne, ale spis jako nejaka bublina, ale pokazde na jinym miste, nevim jestli to je ze zazivani nebo mimco, jsem ted v 17tydnu, myslite si ze by to mohlo byt uz mimco??
no já jsem dlouho uvažovala jestli to jsou pohyby, nebo se mi hýbou střeva… za pár dní to půjde poznat více… už když přiložíš ruku tak to ucítíš… je to jiné, než pohyb střev…
Ale asi ještě chvilku to poznat nepůjde… - nebo teda aspoň já jsem hádala, zda je to kopanec, nebo ne… ![]()
mam takovy pocit asi tri dny a myslim si ze kazdy den je to castejsi, ale nejsem si zatim jista co to je
ahojky holky,
hlásím se po dovolené. Mám náročný týdny
Dovolená super, postupně dočtu. Jinak máme po ko a vše v naprostém pořádku ![]()
Vítám nově příchozí ![]()
Kaspinka, grepik - vítám zpět z dovolených ![]()
Lolly, Pet - vás taky, jen jste si teda nepřivezly moc příjemné suvenýry…
Ať jste brzo fit!
Markita - juchuuu, další Brňanda! Vítej a přeju bezproblémové těhotenství, doufám, že i ten UTZ bude v pohodě, ty TT opravdu hodně často zbytečně plaší…
Myspulka - mně je na omdlení dost často a to i doma. Při pohybu ani tak ne, ale třeba když vařím, nezvládnu třeba ani na jeden zátah nakrájet jednu cibuli…
. Nemluvě o frontách apod. Jenže já mám nízký tlak, takže je to taky tím.
No a pupíky máte všechny krásné, někdo menší, někdo větší, ale všechny ty nejlepší pro svá miminka
.
Ten můj ve 20. tt:
K uzavřené skupině, jsem pro, až bude dejte vědět ![]()
žába díky ![]()
Jsem chrápala, manžel na PC a teď jsem dokukla
a du spinošit ![]()
Dobry rano holky, tak me ceka dalsi den v posteli a uz ted rano se nudim. Doktorka mi dala neschopenku az do konce tydne abych se poradne vylezela. Manzel pracuje z domova, takze se o me pekne stara ![]()
Hezké ráno holky ![]()
vvv: tak mě zatím ještě dvoje rifle jsou a kalhoty co mám v práci taky - tak to mám dobrý. Jinak miminku ublížit nemůžeš - je dostatečně chráněno - jen je to nepohodlné pro tebe
měla jsem nedávno kratasy co mi byly dost těsné a normálně mě z toho rozbolela hlava
takže je to spíš pro tebe ![]()
Dobré ráno holky!
Tak mě už je naštěstí dobře,jen pobolívá ten žaludek,tak asi zítra pro jistotu zajedu k dr.Jinak dnešní odpoledne bez dětiček budu mít pracovní.Mám tu horu prádla na žehlení ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat