Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markito, utz se dělá v těchhle týdnech už jen přes bříško a řekla bych, že jde o to, že pan Vlašín bude mít hodně kvalitní přístroj, kde se dají zobrazovat i různé průtoky krve, zvětšit srdíčko apod., i nám to teď tak dělal pan doktor na tom velkém utz a když jsem byla s první dcerkou na Veveří, tak taky tak.
Jinak v tom katalogu Anity psali, že těhu podprsenka by se měla nosit asi od 4. měsíce a jde o to, že se přizpůsobí růstu prsů, je bez kostic, takže nikde netlačí, no já jednu mám z prvního těhotenství a dnes jsem ji vytáhla a je to opravdu rozdíl, z těch kostic už jsem byla celá špatná. A kojicí podprsenka by se pak měla kupovat asi měsíc před porodem, pak už by se prsa neměli výrazně zvětšit.Já jsem měla jednu takovou levnou a nebyla jsem s ní moc spokojená, vůbec mi ty prsa nedržela a je to znát, takže do té budu investovat určitě, ale to až před nebo po porodu…
Marki, já teda mám chlapa a už bych nikdy nechtěla ženskou
Mně dělal Vlašín aj vnitřní, no a přístroj má vymakanej snad za 3 mega, ale jestli máme přepážku a dvojky mají každý svou schránku na 100% neřekl, řekl „snad“
ale já musím mít vždycky něco extra. Převáděl UTZ aj do 3d, ale to na moje tělo fakt není, normální obyčejný UTZ je na mě vše líp vše vidět, je to zajímavé, ale je to tak
Já k němu jdu ještě v říjnu, mně tam odeslal můj dr. proto, že je to specializované pracoviště a chtěl mít jistotu jaká dvojčátka jsou.
Ahoj holky, tak se po dlouhé době hlásím. Měla jsme moc učení do školy, tak jsem vůbec nestíhala. Dnes jsem byla u dr., dva dny mě hrozně bolí břicho, tak to vypadá ná zánět močáku, v pátek si jdu pro výsledky, jak dopadla moč. Docela mě to vylekalo, je to nepříjemná bolest. Jinak mimi je zatím v pořádku, na velký UTZ jdu příští týden ve čtvrtek, tak jsem zvědavá.Opatrujte se. ![]()
beruskaa - na srdíčko jdeme dneska k dr. Navrátilovi - do Heliosu.
ropuska - tfuj, tfuj, tfuj, myslím na Tebe! ![]()
Kaspi, Radca - ať je vám brzo líp, obojí musí být nepříjemné… ![]()
tak jsem zvedava co tam uvidime, ja vlastne mimco jeste poradne nevidela, moje doktorka ma takovou malou obrazovku a vetsinou si ji natoci jen na sebe, tak treba konecen uvidim prdelku. mam jit jeste ve stredu k moji doktorce na ultrazvuk, tak treba i ta me rekne neco vic.
taky mám gynekologa, měla jsem dřív doktorku,ale už bych nechtěla. Můj nový dr. je skvělý. UTZ mi dělá každou KO, vždycky se mě zeptá jak mi je a dokáže mě potěšit milým slovem. Moje bývala dr byla strašně zahleděná jen sama do sebe. Ani mě někdy nepozdravila, vždycky sem z ní musela všechno tahat jako z chlupaté deky. No hrůza. Taky jsem styděla před chlapem,ale v porodnici stejně na tebe budou koukat jak chlapy,tak ženský a bude ti to jedno.
Těhu podprda je opravdu dosti pohodlná, já jí mám z minulého těhu a jako nová, je i kojící.,přizpůsobí se růstu prsou.
My jdeme na KO v pondělí,tak se moc těším až uvidím zase mimi. a 30.9. na ten velký UTZ a echo srdce, toho se trochu bojím,ale věřím,že to tentokrát bude v pořádku.
můj dr má novej dobrej UTZ, teď už budu chodit na ko častěji, hezky musíme kontrolovat průtoky takže dopler mě bude čekat vlastně pokaždé.
Tak to uvidíš skvěle ![]()
no já jsem vždycky chtěla jen ženskou, prostě jsem se styděla, po pobytu v porodnici, kde mě prohlíželo několikrát denně řada doktorů i doktorek, tak už je mi to celkem jedno, ale mám výbornou doktorku, takže měnit nehodlám…asi záleží hlavně na člověku
myspulka: můj gynekolog má pro mě vždycky vlídné slovo, popovídáme si, je to prostě pohodář
i když občas se stane, že při zapisování do složky na chvíli zavře oči víc, než by měl, ale nikdy mi opravdu neusnul, na cokoliv se zeptám, ochotně mi odpovídá, zrovna včera sem se ptala na nachlazení, jestli můžu brát nějaké prášky, jako paralen a něco na bolest v krku, tak prý jo ![]()
já myslela, že je jenom těhu podprda
tak na to se musím schválně zeptat a když bude pohodlná, koupim sij i ![]()
velký UZ už máme za sebou a všechno bylo v pořádku, rosteme, přibýváme, máme pěkný profil a začínáme zlobit ![]()
Já mám taky chlapa a je super:)Má i 3D takže jsem na žádné vyšetření nemusela chodit jinam.Jen předpokládám, že na cukrovku mě někam pošle ale to se ještě uvidí:)
Ahoj holky ![]()
mám dotaz k těm co jsou doma na neschopence jako já - přišly Vám už tento měsíc penízky-mně totiž ještě ne
a to už je dneska polovina měsíce ![]()
no a jinak my jdeme na velký ultrazvuk zítra, tak dám pak vědět jak jsme dopadli ![]()
Hromnice píše:
Ahoj holky
mám dotaz k těm co jsou doma na neschopence jako já - přišly Vám už tento měsíc penízky-mně totiž ještě nea to už je dneska polovina měsíce
no a jinak my jdeme na velký ultrazvuk zítra, tak dám pak vědět jak jsme dopadli
Mě včera přišla první platba za kus července a srpen, a taky už mi to připadalo hodně dlouhý.
al3da píše:Hromnice píše:Mě včera přišla první platba za kus července a srpen, a taky už mi to připadalo hodně dlouhý.
Ahoj holky
mám dotaz k těm co jsou doma na neschopence jako já - přišly Vám už tento měsíc penízky-mně totiž ještě nea to už je dneska polovina měsíce
no a jinak my jdeme na velký ultrazvuk zítra, tak dám pak vědět jak jsme dopadli
děkuju za odpověď
mně to přijde právě taky strašně dlouhý a hlavně si vůbec nepamatuju, kdy my penízky přišly minuluý měsíc ![]()
a ty jsi taky z Prahy viď ![]()
Jo, taky, já už se v pondělí ptala u nás na mzdovce a tam mi řekly že to teď většinou chodí do 3 týdnů od odevzdání papíru na peníze a že když by mi to nepřišlo do 25 v měsíci mám se ozvat že to nějak zaurgují, ale další den to naštěstí dorazilo
tak snad ti to taky brzy přijde. Ještě se tě zeptám kam jdeš na velký UTZ ve 20tt?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat