Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
725
15.9.10 20:09

Ahojte zdravíme 2v1.
Plodová voda odebrána, asi jediná jsem to snášela celkem v pohodě, sestřičky ze mě nemohly.
Mimi opět pokrčené nohy a cucalo si prstíček na ruce, nebo ho jedlo! :lol: :lol: :lol: Byla to rychlovka, takže pan doktor si se mnou pěkně povídal a ani jsem necítila že to píchlo. Akorát si prcek asi do toho kopl tak to trošku zatlačilo.

Dostala jsem 400,– za to že jsem poskytla svojí krev na studií, aby se předcházelo amniocentéze(odběr plodové vody)je to sice hudba budoucnosti než na něco příjdou, ale proč ne.Je to na dobré účely.
I jsem se ptala doktora, proč mi u obou dětí vyšly pozitivní testy, tak mě moc neuklidnil, protože neví. Některé maminy k tomu mají větší diz(s)pozice.

Za tři týdny na kontrolu a výsledky. Pohlaví neviděl, takže až z výsledků.
Prcek se pořádně ozíval celý den, tak to bylo super, ale umí si pěkně kopnout.

Odpoledne jsem si s Niky schrupla, a dočetla knížku, a polehávám, venku stejně hnusně.

• načítám...
2000
15.9.10 20:12

tak to jsi sikulka, ja se bojim jehli jen kdyz ji vidim tak se mi mota hlava, drzim palecky at je vsechno v poradku

• načítám...
4395
15.9.10 20:21

Ropusko to je dobre, ze uz to mas za sebou, ja bych to asi taky nedala tak v klidu, nesnasim pohled na jehlu. Doufam, ze ti vysledky vyjdou dobre.

• načítám...
725
15.9.10 20:23

žádnou jehlu nevidíš, koukáš na mimi na ultrazvuku, a než se naděješ, tak už je to i venku.

• načítám...
3946
15.9.10 20:24

Ropusko : super, že to máš za sebou!!

• načítám...
24837
15.9.10 20:29

Ropusko, jsi dobrá, jak to popisuješ, vypadá to v klidu, ale nevím, nevím, no, když není zbytí, člověk to musí ustát :wink: Tak držím pěsti, ať ty tři týdny rychle utečou a vše je v pořádku :-D

• načítám...
725
15.9.10 20:45

Ony některé zákroky nesmíš moc prožívat, protože by ses z toho mohla zbláznit… 8-o Ale za to budu mít 99,9% jistoty co to je a že je prďolka zdravý!

• načítám...
24837
15.9.10 20:49

Ropusko, to víš, že jo a za to to stojí :wink:

• načítám...
725
15.9.10 20:53

a ty si ani u jednoho nemusela na odběr?

• načítám...
24837
15.9.10 20:55

Naštěstí ne :wink:

• načítám...
725
15.9.10 20:58

Tak trochu ti závidím. Ale má to i své klady…Jdu si zalehnout, bolí mě záda.
Zítra budu zase lenošit, Nikču bude hlídat babička, tak budu mít klid. :wink:

• načítám...
24837
15.9.10 21:43

Tak si pěkně odpočni, dobrou všem :mavam:

• načítám...
4354
15.9.10 21:51

ropuska - jseš statečná a bereš to pozitivně, to obdivuju, já bych se už hroutila, hlavně to čekání bych nepřežila… Tak ať to uteče co nejrychleji a samozřejmě s tím nejlepším výsledkem na konci :-D . A odpočívat!!! :wink:

grepik - též gratuluju :kytka: !

My máme po té kardiologii, taky vše OK, uuuuuf :dance: .

• načítám...
9199
16.9.10 07:55

Dobré ránko,

tak u nás v Beskydech po deštivé noci svítí sluníčko.

Na velký UTZ i na srdíčko pojedeme do F-M a máme to při jedné návštěvě, což se mi jeví pozitivně, ale jdeme az 6.10., ale těším se že uvidím Danečka a doufám, že si manžel dokáže vyměnit v práci směnu a půjde se mnou se podímat na mimi (smála bych se, kdyby nám pro změnu řekli, že budeme mít Ninku :-D )

Holky, do jaké velikosti se dělají těhu podprdy??? Já už teď mám šestky. Vždycky jsem nosila podprdu buď D čí E, ale teď už mi začínají pěkně lézt vrchem a vlastne všude, ale kostice mě zatím netlačí :-) Tak nevím, - asi si koupím nějaké stany :-)

Jinak taky chodím ke gynekologovi - muži. Už od začátku, nějak mi to nikdy nepřišlo, že je to chlap a s postupem času si říkám, že bych k ženské stejně asi ani nešla.
Sice teď když čekáme Danečka, tak jsem změnila doktora (za mladšího a milejšího a sympatičtějšího :huban: ), kvůli dojíždění a udělala jsem jen dobře. Je velice hodný a starostlivý stejně jako sestřička a taky mi na každé kontrole ukáže mimi a daruje snímeček z UZ, tak manžel s babičkama vidí broučka aspoň takhle :lol:

Ropustko a Marki: držím pěstičky, ať vám veškeré výsledky vyjdou dobře. A všem ostatním samořejmě taky, ať máme všechny zdravé a krásné miminka :palec:

:mavam:
  • načítám...
2578
16.9.10 08:42

hezké ráno holky

tak my byli včera na tom UTZ ve 20t a dopadlo to super- máme všechno kde má být a bude to chlapeček tak jsem si už upravila metřík a taky už vážíme 332g - tak mám radost že jsme zdravý :pankac:

Taky ted přemýšlím jestli na ten 3D nebo ne :nevim: nás by to stálo taky cca 1000,– tak ještě nevím

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+