Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
16.9.10 16:06
fragola píše:
Hromnice, gratuluju ke KO :-DZítra dopoledne tady budete všechno hormadně fandit, bo mě čeká KO + UZ v nemocnici, tak se to ve mě zase tluče :roll: Těším a bojím se zároveň :-?

děkuju a neboj se budeme :-D já jsem tak trošku myslela, že už my ho taky uděklá dneska, ale ještě musím 3 týdny čekat :cert: i když to srdíčko fakt nádhera :-D :-D :-D takže pořád nakupujeme výbavičku v neutrálních barvách :-D

• načítám...
1718
16.9.10 16:10

Hromnice gratuluji ke KO
Fragol,jasně,že budeme držet palečky a myslet na vás.

• načítám...
3968
16.9.10 16:16

holky děkuju moc :-D
měla by jsem na vás ještě prosbičku :-D
já jsem se jaksi zapomněla objednat doteď k zubaři a na to EKG :cert: myslíte si, že to nebude moc vadit, když jsem prakticky v polovině těhotenství nebo se tam mělo jít dřív a teď už je to zbytečný :-( děkuju

• načítám...
24837
16.9.10 16:16

Holky, dík :hug: Já jsem takovej plašan :zed: Člověk by řek, že mě jen tak něco nepoloží, ale s každým dalším těhotenstvím je to snad horší :roll:

Myšpulko, zapomněla jsem ti pochaváli fotku, jsi kočka :-D :palec:

• načítám...
1718
16.9.10 16:19
fragola píše:
Holky, dík :hug: Já jsem takovej plašan :zed: Člověk by řek, že mě jen tak něco nepoloží, ale s každým dalším těhotenstvím je to snad horší :roll:Myšpulko, zapomněla jsem ti pochaváli fotku, jsi kočka :-D :palec:

Jé díky,ale jsem normální ženská jako každá :-D

• načítám...
24837
16.9.10 16:19

Hromnice, to je fuk, kdy na to EKG a k zubařce půjdeš, hlavně, když to stihneš do porodu :-D Tam to není nijak omezený, naopak jsem včera četla v diskuzi, že v porodnici chtěli EKG max. 2 měsíce staré, ale je to asi všude jinak :nevim: Já třeba při posledních 2 těhu k praktickému nešla a nikdo to se mnou neřešil :wink:

• načítám...
1718
16.9.10 16:20
Hromnice píše:
holky děkuju moc :-D
měla by jsem na vás ještě prosbičku :-D
já jsem se jaksi zapomněla objednat doteď k zubaři a na to EKG :cert: myslíte si, že to nebude moc vadit, když jsem prakticky v polovině těhotenství nebo se tam mělo jít dřív a teď už je to zbytečný :-( děkuju

Já byla u obvoďačky minulý týden a nic neříkala a na EKG mě vůbec neposlala,prý jsem nikdy problémy neměla a jsem mladá. K zubařce musím jít,ale moc se mi tam nechce,mám strach ze zubaře.

• načítám...
2578
16.9.10 16:33

Hramnice: gratuluji k dobrým výsledkům, mě když poprvé pustili srdíčko - tak to byl hrozně zvláštní pocit :think: takvej fakt divnej.

Fragi: držím palečky - určitě bude všechno OK :kytka:

• načítám...
2578
16.9.10 16:35

Myšpulka: ta fotka je vážně hezká, jen by zajmalo jestli jsi se fotila sama ? vypadá že jo - protože když jsem to vždycky skoušela já - tak to byla hrůza :roll:

• načítám...
1718
16.9.10 16:37

Jj sama jsem se fotila.Focení mě moc baví,nemyslím tím jen sebe,ale i krajinu,památky, rodinný oslavy a tak.Jen počkejte až bude prcek na světě,to bude fotek :-D

• načítám...
3968
16.9.10 16:38

děkuju za odpovědi takže je ještě čas, příští týden se půjdu objednat :-) nevím proč ale nějak se na to EKG bojím, doufám, že to bude v pohodě a že i ten tlak se dá brzo do pořádku :-)
ale k zubaři a dobrovolně, tam asi nepůjdu vůbec jsem na to strašnej posera :cert: jenom když sedím v čekárně a slyším vrtačku no fůůj :cert:

• načítám...
3221
16.9.10 16:56

teda tady Vás za celý den dočíst dá teda pěknou dřinu… :dance: Gratuluji ke kontrolám, na zítra držím určitě palečky… :palec:
Já byla u zubaře, ale s bolestí zubu a na preventivce pak v srpnu. do průkazky mi nic nenapsali… Je to problém? myslíte že bych tam měla zajít ještě jednou???
o EKG mi nikde nikdo nic neříkal. tak nevím… :think: Ani ohledně praktického doktora, nebo jiných vyšetření… :nevim:
Venku je tak nádherně a já musím dřepět v práci až do 6!!! To je k vzteku. vážně začínám uvažovat nad tou nemocenskou… :roll:

• načítám...
494
16.9.10 17:24

zrovna dneska jsem si říkala, že už bych ty doktory měla taky oběhat, k zubaři musíme celá rodina tak jako tak, i když se mi tam strašně nechce, obvodní snad bude jen o razítku, jak minule a na ekg jsem nebyla ani v prvním těhu. Tam asi posílá obvodní, ne?Ani nevím, jestli jsem v té první průkazce na to měla kolonku, teď ji tam mám, ale myslím, že pokud mě tam nepošle obvodní, tak se nikam nepohrnu…my se teď asi jdeme mrknout na Svobodák na ty vinný trhy :lol:

• načítám...
1996
16.9.10 17:26

EKG tak na tom jsem jako u malýho byla na začátku těhu ještě před UTZ ve 12tt.Moje gyndařka ho vyžaduje,ale zubaře jen dobrovolně.

marocka moje obvoďačka má ekg přímo v ordinaci a poslala mě k ní gynekoložka.

• načítám...
4395
16.9.10 17:33

Hokly gratuluju ke kontrolam a zitra drzim fagol palce, ale podle me se bojis zbytecne :kytka:
jinak ja na EKG taky nebyla, obvodak ani gyndar me na nej neposilali.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+