Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky a nevíte jak jsou na tom kočárky Dorjan? Chvíli jsem uvažovala i nad ním: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Nedělejte mi chutě s frgálema
Jak sladký nemusím, tak buchty a koláče to zase jo ![]()
Nic, jdu péct Davčovi dort, mám nějaký zpoždění ![]()
Marocko, takže jdete do Phila nebo co jste s tandemem nakonec vymysleli? ![]()
Já sladký miluju, ale teď na něj nějak nemám chuť ![]()
Fragi užijte si oslavu ![]()
Já mám v plánu zkusit tiramisu, protože jsem si z Talošky na to dovezla dlouhý piškoty, ale nevím jestli tady seženu i mascarpone ![]()
Fragol, asi to vypadá na toho phila, ještě ale stále uvažuju nad jané powertwin, pročítám tady ty diskuse o sourozeneckých kočárcích, ale zatím se asi kloním k tomu philovi, nejradši bych koupila od nějaké maminy, tak rok až dva starý,tak uvidíme…
na mě se tady ty frgále smějí,ale asi to zase nechám až na večer s manželem k horkýmu čaji ![]()
Kaspi, já myslím, že bys mascarpone mohla sehnat v Rozkvětu dole, byla tam prodejna s italskýma potravinama, ale nevím jestli to tam je pořád…vím, že kdyžtak se to nahrazuje pomazánkovým máslem, ale je to pak takový tiramisu po česku ![]()
Jo ten recept mám taky takže když tak udělám náhradu:)Jen jsem na to byla zvědavá
ale jdu na cejl do Sparu a nevím jestli ho už cikáni nerozkradli ![]()
Kaspi, já ho viděla včera v kaufu, tam, kde mají smetany a tak. Stál kolem 45Kč.
Radča píše:
Holky a nevíte jak jsou na tom kočárky Dorjan? Chvíli jsem uvažovala i nad ním: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Přesně tenhle i stejnou zlatou barvu má kamarádka… ale vzhledem k tomu že má necelých 14 dní staré miminečko, a včera byli poprvé na procházce zatím nemůže hodnotit… Ale jakmile budu něco vědět, přidám recenzi…
tak já si ještě chvilečku počkám - do 17h ale jinak také všem krásný víkend
Fragi: hezkou oslavu..
a na ten burčák valíme zítra - už se těším na ty své 3dc
mám burčák moc ráda tak jsem si protentokrát zvýšila míru o jednu dc ![]()
ahoj
fragola : gratuluji ke KO ![]()
Evik : gratuluji ke svatbě, ty fotky jsou moc hezky ![]()
Vy budete pít burčák, dokonce až 3 deci?
Dáváte si některá občas trochu pivka nebo dokonce vína, to by mě zajímalo
? Já s tím mám problém, když vidím jak si přítel občas dá Heinekena, tak mám chuť nebo mě láká Frisco.. ![]()
já jsem si třeba v prvním těhotenství čas od času skleničku vína dala, ale asi až tak od půlky těhotenství a pak teda asi týden před porodem,to už téměř každý den na doporučení doktorky, když jsme malou vyháněli (stejně to k ničemu nebylo).
Teď jsem víno neměla ještě vůbec a asi ani nebudu, možná až tak na Vánoce, měla jsem problémy s tím špiněním a krvácením, takže to nechci nějak dráždit vínem. Toho burčáku jsem si dala tak tři hlty
ale myslím, že pokud je těhotenství bez problémů, tak občas jedna sklenička alkoholu miminku neublíží
tak mě teda alkohol problém nedělá ale ptala jsem se na to dr. a pokud nemáš žádné komplikace tak ničemu neškodí 2dc vína nebo malé pivo
každý na to má názor jiný ale já si myslím že jednou za měsíc to škodit vůbec nemůže ![]()
Já teda alkohol nepiju, ale taky si myslím , že trochu neuškodí
Jinak já se teď vrátila z Plzně, byla jsem se podívat v HM na těhu kalhoty a absolutně žádný mi nesedí, tak fakt nevim co budu nosit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat