Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2149
17.9.10 15:37

Holky a nevíte jak jsou na tom kočárky Dorjan? Chvíli jsem uvažovala i nad ním: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
24837
17.9.10 15:40

Nedělejte mi chutě s frgálema :lol: Jak sladký nemusím, tak buchty a koláče to zase jo :wink:
Nic, jdu péct Davčovi dort, mám nějaký zpoždění :roll:

• načítám...
24837
17.9.10 15:42

Marocko, takže jdete do Phila nebo co jste s tandemem nakonec vymysleli? :wink:

• načítám...
12429
17.9.10 15:43

Já sladký miluju, ale teď na něj nějak nemám chuť :roll:
Fragi užijte si oslavu :kytka:
Já mám v plánu zkusit tiramisu, protože jsem si z Talošky na to dovezla dlouhý piškoty, ale nevím jestli tady seženu i mascarpone :nevim:

• načítám...
494
17.9.10 15:52

Fragol, asi to vypadá na toho phila, ještě ale stále uvažuju nad jané powertwin, pročítám tady ty diskuse o sourozeneckých kočárcích, ale zatím se asi kloním k tomu philovi, nejradši bych koupila od nějaké maminy, tak rok až dva starý,tak uvidíme…
na mě se tady ty frgále smějí,ale asi to zase nechám až na večer s manželem k horkýmu čaji :-)
Kaspi, já myslím, že bys mascarpone mohla sehnat v Rozkvětu dole, byla tam prodejna s italskýma potravinama, ale nevím jestli to tam je pořád…vím, že kdyžtak se to nahrazuje pomazánkovým máslem, ale je to pak takový tiramisu po česku :-)

• načítám...
12429
17.9.10 15:57

Jo ten recept mám taky takže když tak udělám náhradu:)Jen jsem na to byla zvědavá :-) ale jdu na cejl do Sparu a nevím jestli ho už cikáni nerozkradli :mrgreen:

• načítám...
2149
17.9.10 15:59

Kaspi, já ho viděla včera v kaufu, tam, kde mají smetany a tak. Stál kolem 45Kč.

• načítám...
12429
17.9.10 16:01

Radi díky :huban: tak já valím pro něj:)
holky pěkný víkend :mavam:

• načítám...
3221
17.9.10 16:08
Radča píše:
Holky a nevíte jak jsou na tom kočárky Dorjan? Chvíli jsem uvažovala i nad ním: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…

Přesně tenhle i stejnou zlatou barvu má kamarádka… ale vzhledem k tomu že má necelých 14 dní staré miminečko, a včera byli poprvé na procházce zatím nemůže hodnotit… Ale jakmile budu něco vědět, přidám recenzi…

• načítám...
2578
17.9.10 16:09

tak já si ještě chvilečku počkám - do 17h ale jinak také všem krásný víkend
Fragi: hezkou oslavu..

a na ten burčák valíme zítra - už se těším na ty své 3dc :mrgreen: :mrgreen: mám burčák moc ráda tak jsem si protentokrát zvýšila míru o jednu dc 8-)

• načítám...
3946
17.9.10 16:49

ahoj

fragola : gratuluji ke KO :kytka:

Evik : gratuluji ke svatbě, ty fotky jsou moc hezky :potlesk:

Vy budete pít burčák, dokonce až 3 deci? :think: Dáváte si některá občas trochu pivka nebo dokonce vína, to by mě zajímalo :mrgreen: ? Já s tím mám problém, když vidím jak si přítel občas dá Heinekena, tak mám chuť nebo mě láká Frisco.. :oops:

• načítám...
494
17.9.10 17:02

já jsem si třeba v prvním těhotenství čas od času skleničku vína dala, ale asi až tak od půlky těhotenství a pak teda asi týden před porodem,to už téměř každý den na doporučení doktorky, když jsme malou vyháněli (stejně to k ničemu nebylo).
Teď jsem víno neměla ještě vůbec a asi ani nebudu, možná až tak na Vánoce, měla jsem problémy s tím špiněním a krvácením, takže to nechci nějak dráždit vínem. Toho burčáku jsem si dala tak tři hlty :-) ale myslím, že pokud je těhotenství bez problémů, tak občas jedna sklenička alkoholu miminku neublíží

• načítám...
2578
17.9.10 17:07

tak mě teda alkohol problém nedělá ale ptala jsem se na to dr. a pokud nemáš žádné komplikace tak ničemu neškodí 2dc vína nebo malé pivo :nevim: každý na to má názor jiný ale já si myslím že jednou za měsíc to škodit vůbec nemůže :think:

• načítám...
3221
17.9.10 17:19

jsem stejného názoru, že kapka alkoholu neuškodí…  :palec:

• načítám...
3524
17.9.10 17:26

Já teda alkohol nepiju, ale taky si myslím , že trochu neuškodí :-) Jinak já se teď vrátila z Plzně, byla jsem se podívat v HM na těhu kalhoty a absolutně žádný mi nesedí, tak fakt nevim co budu nosit :-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+