Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
17.9.10 17:34
klaaras píše:
Já teda alkohol nepiju, ale taky si myslím , že trochu neuškodí :-) Jinak já se teď vrátila z Plzně, byla jsem se podívat v HM na těhu kalhoty a absolutně žádný mi nesedí, tak fakt nevim co budu nosit :-(

Tak třeba ti sednou později. Já si nechám upravit klasické rifle na těhu, už jsem o tom mluvila se švadlenou. Taky možnost.

• načítám...
4395
18.9.10 05:47

Eviku gratuluju ke svatbe, byla jsi moc hezka nevesta.
Taky blahopreju k dobrym kontrolam.
Jak vas tak ctu, tak budu muset asi pomalu taky zacit resit kocarek, nejak jsem se jeste nedostala k tomu se po kacarku alespon podivat. Zatim na mimi vubec nic nekupujeme, ale za 14 dni chceme jet s manzelem na veletrh do Prahy, tak uz zacneme.

• načítám...
9199
18.9.10 07:43

Dobré ránko,

Evi: taktéž gratulace ke svatbě a chválím šatičky, taky jsem strašně moc chtěla s cervenou barvičkou, ale nakonec jsem zůstala u smetanové (dělali jsme svatbu v červenci za poklusu, aneb 4.7. jsme se rozhodli a 23.7. už ze mě byla vdaná paní :lol: )

Kočárek budu řešit taktéž někdy na přelomu roku. Hold slevy jsou slevy :lol:

Co se týče alkoholu, tak občasné ulíznutí či uhltnutí jistě mimi neuškodí, obzvlášť co se týče piva a vína. Mě naštěsí zachraňuje, že na pivko v těhotenství nemám vůbec chuť a ani mi nechutná a to jsem byla velká pivařka. To jsem zvládala tak 4-5 kousků bez problemů :lol:

• načítám...
1996
18.9.10 10:50

Dobré ráno holky!

Tak já vyrazila ty moje chlapy na procházku a chystám se poklidit a uvařit rýži k obědu.A odpoledne jdeme na kolonádu.Malej dostal chuť na prameny. :-D

alkohol já si sem tam dám třeba malý pivko.Moje dr. říkala,že když to není každý den,tak to miminku neuškodí.

• načítám...
13837
18.9.10 18:58

Všem hezký víkendíček.

• načítám...
12429
18.9.10 19:01

hezkou sobotu:)koukám jaká se tady rozběhla alkoholová dizkuze :mrgreen: Já jsem se dneska vyznamenala jídlem (italská polévka, pečeý králík a teď se chladí to tiramisu - mimochodem koupila jsem to mascarpone a bude to výborné :-P ) tak manža dal chladit vínko tak si taky dneska dám:)

• načítám...
494
18.9.10 19:14

teda Kaspi, to máte italský den, koukám, to muselo být výborný :-) já dnes vařila po selsku (cibulačka a halušky), ale taky moc dobrý. tak si užijte večer s vínkem, já to zase vidím na čaj s citronem, stejně pořád bojuju s rýmou, takže to bude asi to nejlepší :-)

• načítám...
4395
19.9.10 06:49

Preju hezkou nedeli.
K alkoholu ja nepila pred tehotenstvim, takze ani ted mi nedelaproblem nepit :-) ale jinak si myslim, ze jedna sklenicka vina jednou za cas nevadi.

• načítám...
1718
19.9.10 09:26

ahoj holky, tak na dnešek jsem se krásně vyspala, dá se říct,že do růžova a venku svítí sluníčko.
Včera večer se mi stala jsem třídila prádlo a najednou cítím,jak mi něco přeběhlo po ruce,podívám se a vidím,jak mi něco sedí na prstech,vypadalo to jako list,tak jsem rukou zatřásla a ono to začalo mávat křidélky a sneslo se to na zem. Pak to zůstalo nehybné.Po bližším prozkoumání jsem zjistila,že je to asi 15cm velká můra,švagr jí chytil do sklenice a když jsme se na ní divaly,koukala na na nás velkýma očima,zvláštní zvířátko,nikdy předtím sem nic takového neviděla.Asi se jí líbilo na přítelově tričku,tak na něm usla. vypustily jsme jí na zahradě.
Jinak už se nemůžu dočkat zítřka,KO snad i UTZ.Zase uvidím prcka. Hezkou neděli.

• načítám...
2185
19.9.10 11:30

Ahoj holky,

Myspulko máš hezkou nvou fotku v avataru :wink: a na zítra na kontrolu držím palce :palec: a historka s můrou pěkná :-D
Já jdu zas až 6. října :roll: a 7. na velký UTZ, jsem nervózní, že je to zas až tak za dlouho.
Fragol gratuluju k výsledkům :kytka:
Ostatním všem co jim kontroly a testy dobře dopadly taky gratuluju a co půjdou taky držím palce :wink:

Pivo si občas jedno dám, ale většinou nemám ani na alkohol chut´, takže mně to neláká.

Štěpán byl zas dva dny ve školce a ted´má šílenou rýmu :roll:

Včera a předevčírem mně docela bolelo břicho, včera jsem se už chystala jestli jet na pohotovost, ale dneska je to už dobré. On Štěpán hrozně zlobil a já jsem byla vytočená, to je možná z toho. :zed:

• načítám...
13197
19.9.10 16:09

ahojda holciny, omlouvam se, ze sem lezu, ale delala jsem podzimni uklid a na mmb jsem hodila veci po nasem martinkovi,hodne veci je tam unisex, jsou opravdu za „hubicku“, juknete :-) jeste jednou se omlouvam za vpad a preju krasne tehotneni!!!!

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

marky

p.s.: jsem tam pod ID 226816

• načítám...
1996
19.9.10 19:27

Ahoj holky!

Tak my dneska byli celý den doma a ráno s malým jedu k doktorovi.Má úplně zelenou rýmu a teplotky :roll:

• načítám...
2578
20.9.10 08:13

Hezké pondělí holky :mavam:

u nás je celkem zima - ale už se snaží vylézt sluníčko tak snad se to zlepší. :think:

• načítám...
24837
20.9.10 08:54

Ahoj, tak jak se máte po víkendu? :wink:
U nás svítí sluníčko, sice je to už takový studený, ale pořád je takové počasí super :pankac:
Pěkný den a marodi, uzdravte se :-D

• načítám...
494
20.9.10 09:18

ahojte holky, přeji pěkné pondělí :-)
Brňačky, já na ten sraz nebudu moct dorazit, manžel onemocněl, já jsem taky celá nakřáplá a děsím se, jak to mezi náma zvládne Anička :-? každopádně si to tam zítra užijte, snad se budu moct zúčastnit nějakého dalšího srazu, třeba uděláme nějaký ten dopolední i s dětma…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+