Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myspulko, gratuluju ke kontrole, hlavně, že je všechno o.k., ale i k holčicce (Julie se mi taky moc líbí, ale u manžela to nějak neprochází)
S otoky nemám zkušenosti, v prvním těhu jsem je měla až tak tři týdny před termínem, teď taky zatím nic, ale břicho mi tvrdne každý den, taky často večer, ale i přes den, ale je to tak max 8× za den, tak to snad ještě jde. Říkala jsem to i doktorce, ale měla jsem to tak i poprvé, takže ani magnézko nemám, stejně mi předtím vůbec nepomohlo.
Já jsem teď špatná z dcerky, byla zvyklá usínat ve 12 dopo a spala krásně dvě až tři hodinky. Teď jde natěšená do postýlky, ale i když je unavená, tak nemůže zabrat, brečí, povídá si, spí tak 10 minut a pak zase nic a takhle to vydrží třeba dvě hoďky, jenže pak je úplně hotová a v pět už se jí pletou nohy. Nevím co to je a doufám, že jen nějaký přechodný stav, říkám si třeba zuby ![]()
zatím to vypadá tak, že uvažujeme nad tímto kočárkem
http://www.kocarkyliberta.cz/index.php?…-!
nemáte s tím někdo zkušenosti
![]()
holky,uvažuju o nějakých těhu kalhotách s pásem přes bříško.Líbí se mi tyhle
http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…
Vypadají dobře:) Já mám teda s Bnoprix špatné zkušenosti, nikdy mi nic nesedělo co jsem si objednala
Těhu kalhoty jsem si objednala dvoje přes mimibazar a super ![]()
no já jedny mám taky s mimibazaru,ale jen na gumičku,dívala jsem se i najiný,ale nějak se mi žádný nelíbí.Z bonprixu jsem už objednávala víckrát a zatím vše v pořádku. Nevím ještě se rozmyslím.
Myspulko ja mam jedny bez pasu a jedny s pasem, ty s pasem jsou suprovy, nic ti nepada, nepovoluje se, jsou fakt pohodlne, a je mi v nich moc fajn, mohla bych je mit porad…vzala jsem si svoji velikost a zatim dobry, jsou strecovy, takze kdyz mi narostl i zadek tak zadny problem…vrele doporucuju a hlavne super ted v tom chladnem pocasi, vubec mi netahne na zada ![]()
ty kalhoty vypadají hezky - no já už čekám jako na smilování na věci od sestřenky, dorazí za týden a už melu z posledního jsou mi jedny rifle a jedny kalhoty ![]()
tak uvidím co všechno se mi bude hodit a taky uvažuji o koupi riflích, myslím že je něměla, tak do těch budu muset investovat. ![]()
Evik001 píše:
Myspulko ja mam jedny bez pasu a jedny s pasem, ty s pasem jsou suprovy, nic ti nepada, nepovoluje se, jsou fakt pohodlne, a je mi v nich moc fajn, mohla bych je mit porad…vzala jsem si svoji velikost a zatim dobry, jsou strecovy, takze kdyz mi narostl i zadek tak zadny problem…vrele doporucuju a hlavne super ted v tom chladnem pocasi, vubec mi netahne na zada
Právě kvůli těm zádům,aspoň je budu mít v teplíčku a i bříško. Asi do nich půjdu,kdyžtak se dají vyměnit.
Kaspi, tvrdnutí, pokud je v normě a nevede k otvírání, není v těhotenství problém… Je to strašně časté, sice to třeba člověka stresuje, ale pokud je to tak, jak píšu, je to v pohodě.
Beruško, na ty otoky fakt pij, je blbost nepít. Colu bych do sebe stejně moc nelila. Ananas, syrovátka, rajčata, sprchovat studenou vodou apod. Za sebe doporučím chladivou koňskou mast, ta mi pomohla nejvíc
A zkus se poptat v poradně, já třeba beru i Detralex kvůli křečovým žilám, uvidíš, co ti na to řekne MUDr. ![]()
Fragi díky
ještě že tu máme takovou zasloužilou matku, která nám všechno vysvětlí ![]()
Kaspi,
![]()
Marocko, třeba jsou to fakt ty zuby
Nezkoušela jsi třeba dát Panadol apod.? Já bych jednou zkusila, třeba to zabere ![]()
Fragol, to jsem nezkoušela, jinak mi totiž přijde úplně normální, není ani nijak protivná, jen nechce moc jíst a to spaní je teda děs…ještě možná zkusím dát ji spát třeba o hodinu nebo víc později, třeba to zabere…
Marocko, ona je to s těma dětma občas fakt tipovačka, co se jim vlastně děje
Tak třeba zabere posun spánku, uvidíš ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat