Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky, já vás nestíhám…z toho co si pamatuju, gratuluju Fragol ke kontrole (i ostatním, pokud už jsou zpátky, těm co ji mají před sebou přeju hodně štěstí),
Evikovi taky gratulace k vydařené svatbě!
Co se výbavy týká, chápu vás s těma kočárkama, my už sice máme dva a stejně ještě půjdem do toho tandemu, takže taky řeším všechna pro a proti, ale nemůžu říct, že by mě to nebavilo
jinak výbavu mám kompletní, naštěstí máme druhou holčičku, tak ta záplava růžové nebude vadit
Co se x-landru týká, mě se ten kočárek líbí moc a slyšela jsem na něj jen dobré recenze…
jinak holky z Brna, zajděte si na Svoboďák na valašský frgál, mají je fakt výborný a ochutnala jsem i burčák, ten snad tak nevadí, taky mi moc chutnal ![]()
Tak kočárek už máme vyřešeny - sice nám zatím nedorazil domů ale už je obejdaný a zaplacený
moc se na něj těším
mutsy
ted řeším přebalovací pult - protože ho koupit musím ale zase za něj nechci dávat hodně peněž, celkem hezkej a cenově přijatelnej jsem našla tento a i se mi líbí
tedy v bíle barvě
www.mimibazar.cz/foto.php?…
Marocko díky teď jsi mi udělala doooooost velký chutě
Miluju frgály i burčák, musím tam toho mýho dostrkat:)
My jdem v neděli na Prýgl k Santonu na farmářské trhy, tak se těším:)
Zdravíme vás z postele, dneska mi není dvakrát nejlíp, Nikolka mě nakazila rýmou tak jsem unavená.
Zrovna jsem si dáchla hodinku a nikča ještě chrní, včera jsme jí ostříhali strojkem, vlásky měla už strašně rozčepýřené, tak se jí uleví od toho jejího škrábání.
Dneska jsem to ještě doupravila, aby to vypadalo dobře, je to takový chlapeček, ale za chvíli ji to snad doroste, ona totiž má jen pár chlupů a ještě blonďaté, takže kde nic tu nic,…
Už nad náma lítají stíhačky a vrtulníky, zítra je den NATO, tak máme podívanou.
Všem gratuluji ke kontrolám, k sňatku,…
Já mám fusak ještě po manželovi, je pravý z ovčí vlny, podobný jako tu někdo ukazoval na obrázku(modrý velký) a druhý ten je menší a ten mám do města, je nový a krásně se hodí do kočáru k peřince a zavinovačce.
Jestli můžu trošku poradit s kočárky, nedejte moc na vzhled, ale na komfort pro mimi, dostatečné místo pro miminko i ve fusaku, ty naše drobátka tam budou trávit delší dobu,…
jj, Kaspi, zajdi si tam, my si koupili hruškový a tvarohový a pak baštili u televize, ještě nám zbylo na dnešek a možná půjdu koupit ještě jednu várku, než to zase všechno sklidí…
kočárek s x-landerem jsem vážně spokojená.Mám trojkolku a dá se s ním krásně manipulovat jednou rukou.Jakohlubokej jsem měla trojkombinaci,ale ta je teda pekelně těžká oproti X-landeru.Takže do tý bych už nešla.Bylto záhul,když jsem to vláčela,tady k nám dokopce.
mě se teda z kočárku moc líbí i ten casualplay a pak taky jané slalom…já jsem původně vůbec nechtěla tříkolku a teď zjišťuju, že právě tyhle kočárky se mi líbí nejvíc
jo a ještě m přjde zajímavý kořárek red castle
Ahoj holky,včera jsem byla na UTZ,původně jsem se objednala na 3D, ale pan dr. říkal, že je ještě brzy, že nej to je kolem 25. týdne, tak jsem si aspon něchala natočit normální. Miminko má vše, co má mít. Říkal, že mezi nožkama nic nevidí, takže si myslí, že to bude holčička, ale jak se chtěl pak ještě ujistit, už to nešlo vidět, protože si tam strkalo ručky. Ale já tomu jaksi nevěřím, byla jsem si jistá, že čekám chlapečka. Příští týden jdu na velký utz, tak uvidím, co mi řeknou tam, snad se mimi nebude stydět
Jinak gratuluji k úspěšným KO a evikovi ke svatbě ![]()
Ropusko, já bydlím v bartošovicích, což je kousiček od mošnova a úplně z těch letadel šílím, to je takový rachot.
Holky,a jaký typ kočárku x-lander máte přesně na mysli? Já už jsem z toho vybírání zoufalá ![]()
Tak jako mě by se jich líbilo
Ale víc jak 12-13tis do nich dávat nechci (hluboký, sporťák, taška a fusak), autosedajdu koupíme zvlášť.
Radi já přemýšlím o XT 2010 nebo XA 2010. Jinak s nákupem počkám až na přelom roku, protože letošní kolekce budou zlevněný ![]()
Kaspi, taky bych to chtěla kolem těch 13 tisíc a sedačku zvlášť. Ale co tak čtu, tak taky právě chválí nějakou tu x-lander, ne? Stojí kolem 3500 ale je prý fakt dobrá. Ted ale nevím, jestli si to nepletu s jinou značkou. Taky si myslím, že to bude nej kupovat na konci prosince, že budou slevy. Tak snad neporodím dříve ![]()
Já právě těm autosedačkám co jsou v setu ke kočárkům moc nevěřím, tak jsme se domluvili s manželem že to projde a vybere on. přece jen riziko v autě je větší než v kočáře.
Jo no, mám na to stejný názor. Ted mám dojem, že ta sedačka není od x-landera, ale Maxi cosi. No není to jednoduché vybírání.
nevím jestli je to pravda - ale je tu hodně diskuzí na autosedačky a jako nejlepší a nejbezpečnější vychází autosedačka od Maxi Cosi at se to týká vajčka nebo těch větších. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat