Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Beruško, my máme fusak od Emitexu (Combi 3v1), má odepínací spodní díl, takže se využije cca do 3 let prcka, což je super, takové univerzální kousky mám ráda
Dá se použít i do autosedačky, ale my měli Emitexovou zavinovačku do autosedačky ![]()
Kombinézu jednu určitě využiješ, my měli tuto
:
Pro mimčo bych volila spíš tu, co máš, nějak mi ty „šusťákové“ na mimčo nesedí, ale proti gustu ![]()
Jestli bude letošní zima taková jako lonit, tak mě trefí ![]()
Alda: tak já si myslím, že celkem hubená jsem a taky ty pohyby pravidelně necítím
občas miminko ucítím ale by to bylo pořád a nějak hodně to teda ne
tak nevím - myslela jsem si že miminko je lenoch ale na každým UTZ mi dr. říkal že sebou pěkně šije
tak nevím ![]()
Fragi: tak kombinézka je krásná a to miminko uplně nejkrásnější
takovej malej kožíšek ![]()
Berush jestli souhlasí manžel tak na ostatní kašli
My máme Benjamína a když to někde řeknu tak se mě ptají jestli to myslím vážně - na ranu ![]()
Beruš: přesně jak píše Kass - jméno se musí líbit tobě a ostatním je potom houby, u nás se také Tobiášek moc nezavděčil ![]()
Kaspinka :
přítel vcelku souhlasí ![]()
fragola : děkuji za zkušenosti ,jinak krásné miminko ![]()
a pohyby cítím tak 5-10 x za den.. přibližně..
Ahoj holky s tema jmenama vas chapu, ja jsem prave z tohohle duvodu zadna jmena dopredu nikomu nerikala a byl pokoj. po porodu to uz nikdo resit nebude, kazdej se bude rozplyvat nad krasnym miminkem! A kdo jo, tak uz je to stejne jedno, ze? ![]()
Mě to ze začátku mrzelo, protože ani mamka nebyla nadšená, ale teď už mi to fakt vadí jak jsou nekteří lidi netaktní ![]()
sraz volala jsem do kavárny a nikdo to nebral tak se tam po práci stavím osobně, jen abyste věděli jaká je situace ![]()
pohyby já je cítím tak 15× za den a někdy mi to přijde,že snad vůbec nespí a cítím mimíska pořád.A dneska nedalo pokoj ani v noci ![]()
Lolly píše:
pohyby já je cítím tak 15× za den a někdy mi to přijde,že snad vůbec nespí a cítím mimíska pořád.A dneska nedalo pokoj ani v noci
Tak vidím,že máš taky divocha. ![]()
ony se ty pohyby asi nedají spočítat, u mě mimisek kope vždy v autě nebo v MHD.. tam je to vždy jistý…
ahojte holky, já vás mo nestíhám…z toho co si pamatuju, fusak máme emitex, je super, teď spíš řeším, jestli kupovat ještě jeden, aby každá měla svůj nebo jestli už bude jen pro mladší (fragol, co myslíš???), zavinovačku jsme využili asi první dva měsíce a spací pytel na spaní má doteď, výborná věc, podle mě
s pohybama jsem na tom taky pořád nevalně, je teda pravda, že malá i na každým utz spí a placentu mám na přední stěně, takže rozhodně necítím každý pohyb, to jsem viděla i na tom velkým utz, asi cítím jen ty nejsilnější pohyby, jako je kopnutí nebo nějaký přemet, ale cítím ji každý den, tak aspoň že tak.
Marocko, gratuluju si, že jsem na jaře prozřetelně koupila ještě jeden emitexový fusak ve slevě
Takže ano, plánuju vozit ve fusaku obě robátka ![]()
Ahojky holky ![]()
tak mám po dnešní kontrole, ultrazvuk my poprvé nedělal, ale za to jsem slyšela tlouct srdíčko
bylo to něco nádhernýho a ještě jsem taky podstoupila klasickou prohlídku a vše je prej v pořádku ![]()
jinak na ten velkej ultrazvuk jdu teda až 6.října
já se snad nedočkám ![]()
byla jsem převážena a šok-od poslední kontroly před měsícem 4kg nahoře
ale nikdo nic na to neříkal, jen my pořád habruje ten tlak opět trochu vyšší takže prášky papám dál ![]()
Hromnice, gratuluju ke KO ![]()
Zítra dopoledne tady budete všechno hormadně fandit, bo mě čeká KO + UZ v nemocnici, tak se to ve mě zase tluče
Těším a bojím se zároveň ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat