Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
16.9.10 14:07

Beruško, my máme fusak od Emitexu (Combi 3v1), má odepínací spodní díl, takže se využije cca do 3 let prcka, což je super, takové univerzální kousky mám ráda :wink: Dá se použít i do autosedačky, ale my měli Emitexovou zavinovačku do autosedačky :wink:
Kombinézu jednu určitě využiješ, my měli tuto :wink: :
Pro mimčo bych volila spíš tu, co máš, nějak mi ty „šusťákové“ na mimčo nesedí, ale proti gustu :wink:
Jestli bude letošní zima taková jako lonit, tak mě trefí :roll:

• načítám...
2578
16.9.10 14:15

Alda: tak já si myslím, že celkem hubená jsem a taky ty pohyby pravidelně necítím :nevim: občas miminko ucítím ale by to bylo pořád a nějak hodně to teda ne :nevim: tak nevím - myslela jsem si že miminko je lenoch ale na každým UTZ mi dr. říkal že sebou pěkně šije :think: tak nevím :kytka:

Fragi: tak kombinézka je krásná a to miminko uplně nejkrásnější :andel: takovej malej kožíšek :huban:

• načítám...
12429
16.9.10 14:22

Berush jestli souhlasí manžel tak na ostatní kašli :wink: My máme Benjamína a když to někde řeknu tak se mě ptají jestli to myslím vážně - na ranu :zed:

• načítám...
2578
16.9.10 14:24

Beruš: přesně jak píše Kass - jméno se musí líbit tobě a ostatním je potom houby, u nás se také Tobiášek moc nezavděčil :roll:

• načítám...
3946
16.9.10 14:26

Kaspinka : :lol: :palec: přítel vcelku souhlasí :oops:

fragola : děkuji za zkušenosti ,jinak krásné miminko :palec:

a pohyby cítím tak 5-10 x za den.. přibližně..

• načítám...
853
16.9.10 14:36

Ahoj holky s tema jmenama vas chapu, ja jsem prave z tohohle duvodu zadna jmena dopredu nikomu nerikala a byl pokoj. po porodu to uz nikdo resit nebude, kazdej se bude rozplyvat nad krasnym miminkem! A kdo jo, tak uz je to stejne jedno, ze? :mrgreen:

• načítám...
12429
16.9.10 14:38

Mě to ze začátku mrzelo, protože ani mamka nebyla nadšená, ale teď už mi to fakt vadí jak jsou nekteří lidi netaktní :nevim:
sraz volala jsem do kavárny a nikdo to nebral tak se tam po práci stavím osobně, jen abyste věděli jaká je situace :wink:

• načítám...
1996
16.9.10 14:44

pohyby já je cítím tak 15× za den a někdy mi to přijde,že snad vůbec nespí a cítím mimíska pořád.A dneska nedalo pokoj ani v noci :lol:

• načítám...
1718
16.9.10 14:45
Lolly píše:
pohyby já je cítím tak 15× za den a někdy mi to přijde,že snad vůbec nespí a cítím mimíska pořád.A dneska nedalo pokoj ani v noci :lol:

Tak vidím,že máš taky divocha. :-D

• načítám...
12429
16.9.10 14:46

Tak já nevím kolikrát denně ale vím každý den že se tam vrtí:)

• načítám...
3946
16.9.10 14:50

ony se ty pohyby asi nedají spočítat, u mě mimisek kope vždy v autě nebo v MHD.. tam je to vždy jistý…

• načítám...
494
16.9.10 15:43

ahojte holky, já vás mo nestíhám…z toho co si pamatuju, fusak máme emitex, je super, teď spíš řeším, jestli kupovat ještě jeden, aby každá měla svůj nebo jestli už bude jen pro mladší (fragol, co myslíš???), zavinovačku jsme využili asi první dva měsíce a spací pytel na spaní má doteď, výborná věc, podle mě :-) s pohybama jsem na tom taky pořád nevalně, je teda pravda, že malá i na každým utz spí a placentu mám na přední stěně, takže rozhodně necítím každý pohyb, to jsem viděla i na tom velkým utz, asi cítím jen ty nejsilnější pohyby, jako je kopnutí nebo nějaký přemet, ale cítím ji každý den, tak aspoň že tak.

• načítám...
24837
16.9.10 15:46

Marocko, gratuluju si, že jsem na jaře prozřetelně koupila ještě jeden emitexový fusak ve slevě :mrgreen: Takže ano, plánuju vozit ve fusaku obě robátka :wink:

• načítám...
3968
16.9.10 16:00

Ahojky holky :-D
tak mám po dnešní kontrole, ultrazvuk my poprvé nedělal, ale za to jsem slyšela tlouct srdíčko :-D bylo to něco nádhernýho a ještě jsem taky podstoupila klasickou prohlídku a vše je prej v pořádku :-D
jinak na ten velkej ultrazvuk jdu teda až 6.října :cert: já se snad nedočkám :-D
byla jsem převážena a šok-od poslední kontroly před měsícem 4kg nahoře :-D :-D :-D ale nikdo nic na to neříkal, jen my pořád habruje ten tlak opět trochu vyšší takže prášky papám dál :-(

• načítám...
24837
16.9.10 16:03

Hromnice, gratuluju ke KO :-D

Zítra dopoledne tady budete všechno hormadně fandit, bo mě čeká KO + UZ v nemocnici, tak se to ve mě zase tluče :roll: Těším a bojím se zároveň :-?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+