Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myšpulko, škytavku jsem ještě nezaregistrovala, ale mrňouska už teď cítím fakt hodně často ![]()
A škytavku mívají všechni prcci, je to roztomilý, ale přijde mi to malinko brzo, ale fakt nevím, jestli už to může u tebe teď být ono ![]()
Náš malej měl škytavku asi ve 12tt když jsme byli na utz, bylo to legrační jak tam nadskakoval ![]()
Ahojky,
market : gratuluji k chlapečkovi!! ![]()
měla jsem hroznou noc, probudily mě bolesti- bolela mě ledvina, trochu záda a šlo to až k plícím, celý jeden bok, bylo to dost nepříjemné, netušíte jestli může souviset s mimi? Zpočátku jsem myslela, že je to jen vzduch, ale ráno to samé. Taky mě napadlo, jestli nejsem jen prochladlá.
Jinak já jsem slyšela , že nejlepší je zavinovačka, ale někdy je nutná peřinka, když jsou problémy s kyčlemi, pytel až na pozdější období.
Spíš by mě zajímalo jaký fusak a jakou kombinézku, naše miminka se přeci jen narodí do zimy. Máme vše poděděné a nejsem si jistá, jestli je to dostačující. Fusak látkový s umělým beránkem a kombinézy jen takové ty huňaté bez rukaviček a jedna je dokonce jen kalhotová. tak nevím, aby nebyla miminku zima. Hodím se nějaké fotečky.
za 1. fusak
Berush fusak, kombinéza a oblečení pod ní si myslím bude stačit:)
Kaspinka píše:
Berush fusak, kombinéza a oblečení pod ní si myslím bude stačit:)
Díky
ještě jsem uvažovala o této http://miminkaabatolata.mimishop.cz/detail.php?…
zdá se mi teplejší a mimi je celé kryté…
beruškaa82 píše:
Ahojky,market : gratuluji k chlapečkovi!!
měla jsem hroznou noc, probudily mě bolesti- bolela mě ledvina, trochu záda a šlo to až k plícím, celý jeden bok, bylo to dost nepříjemné, netušíte jestli může souviset s mimi? Zpočátku jsem myslela, že je to jen vzduch, ale ráno to samé. Taky mě napadlo, jestli nejsem jen prochladlá.
Jinak já jsem slyšela , že nejlepší je zavinovačka, ale někdy je nutná peřinka, když jsou problémy s kyčlemi, pytel až na pozdější období.
Spíš by mě zajímalo jaký fusak a jakou kombinézku, naše miminka se přeci jen narodí do zimy. Máme vše poděděné a nejsem si jistá, jestli je to dostačující. Fusak látkový s umělým beránkem a kombinézy jen takové ty huňaté bez rukaviček a jedna je dokonce jen kalhotová. tak nevím, aby nebyla miminku zima. Hodím se nějaké fotečky.
za 1. fusak
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Taky chci koupit nějakou takovou teplejší kombinézku.
Jinak fusak máme přímo v kočárku a pak ještě jeden od tchýně s beránkem.
myspulka : beránek je nejlepší! a ta kombinéza je překrásná (pro holčičku) ![]()
Mě se nějak moc líbí růžový věci,prostě cítím,že to bude holka.No uvidíme jestli se ukáže na UTZ pindík ![]()
myspulka píše:
Mě se nějak moc líbí růžový věci,prostě cítím,že to bude holka.No uvidíme jestli se ukáže na UTZ pindík
Jé, tak ať se zadaří !! Mně se taky líbily růžové věci, dokonce růžové kočáry
Ještě , že jsem nic dopředu nenakupovala. ![]()
Berush a jak se bude jmenovat?:)
Já mám nejoblíbenější barvu modrou což se bude našemu malýmu hodit:)
kaspinka : s velkou pravděpodobností, i přestože nikdo v okolí nesouhlasí : Aleš ![]()
Ahoj holky!
Já byla dneska na sonu žaludku.Poslala mě tam obvoďačka,aby se vědělo,jestli tam něconení,když mě pořád tak bolí a na nic se nepřišlo.
fusak Já mám fusak x-lander.Je teploučký a přtom lehkýa dá se odepnout a používat i jako podložka pod mimi.
kombinéza já jich mám hned několik některé růžové a některé modré od sestry po malý.Jinak pod kombinézu stačí bodýno,punčošky a svetřík a nebo mikča.A když byla velká zima,tak ségra dávala ještě tepláčky.Jinak mám ještě několik bundiček a fusaky do autosedačky a ty ségra používala i jako kombinézku do kočárku.
Holky jak to máte s pohybama? Já si pořád nejsem jistá jestli je to zrovna ono,asi 3× jsem to teda poznala určitě ale to už je nějakou dobu, rozhodni nic pravidelného- denního necítím
, je pravda že mám otočenou dělohu do vnitř a nejhubenější taky nejsem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat