Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
16.9.10 11:17

Myšpulko, škytavku jsem ještě nezaregistrovala, ale mrňouska už teď cítím fakt hodně často :wink:
A škytavku mívají všechni prcci, je to roztomilý, ale přijde mi to malinko brzo, ale fakt nevím, jestli už to může u tebe teď být ono :wink:

• načítám...
12429
16.9.10 11:36

Náš malej měl škytavku asi ve 12tt když jsme byli na utz, bylo to legrační jak tam nadskakoval :lol:

• načítám...
3946
16.9.10 11:44

Ahojky,

market : gratuluji k chlapečkovi!! :kytka:

měla jsem hroznou noc, probudily mě bolesti- bolela mě ledvina, trochu záda a šlo to až k plícím, celý jeden bok, bylo to dost nepříjemné, netušíte jestli může souviset s mimi? Zpočátku jsem myslela, že je to jen vzduch, ale ráno to samé. Taky mě napadlo, jestli nejsem jen prochladlá.

Jinak já jsem slyšela , že nejlepší je zavinovačka, ale někdy je nutná peřinka, když jsou problémy s kyčlemi, pytel až na pozdější období.

Spíš by mě zajímalo jaký fusak a jakou kombinézku, naše miminka se přeci jen narodí do zimy. Máme vše poděděné a nejsem si jistá, jestli je to dostačující. Fusak látkový s umělým beránkem a kombinézy jen takové ty huňaté bez rukaviček a jedna je dokonce jen kalhotová. tak nevím, aby nebyla miminku zima. Hodím se nějaké fotečky.

za 1. fusak

• načítám...
3946
16.9.10 11:45

2. kombinézka (ta s ťapkama)

• načítám...
12429
16.9.10 12:11

Berush fusak, kombinéza a oblečení pod ní si myslím bude stačit:)

• načítám...
3946
16.9.10 12:13
Kaspinka píše:
Berush fusak, kombinéza a oblečení pod ní si myslím bude stačit:)

Díky :)ještě jsem uvažovala o této http://miminkaabatolata.mimishop.cz/detail.php?…

zdá se mi teplejší a mimi je celé kryté…

• načítám...
12429
16.9.10 12:16

Ta je pěkná :palec:

• načítám...
1718
16.9.10 12:55
beruškaa82 píše:
Ahojky,

market : gratuluji k chlapečkovi!! :kytka:

měla jsem hroznou noc, probudily mě bolesti- bolela mě ledvina, trochu záda a šlo to až k plícím, celý jeden bok, bylo to dost nepříjemné, netušíte jestli může souviset s mimi? Zpočátku jsem myslela, že je to jen vzduch, ale ráno to samé. Taky mě napadlo, jestli nejsem jen prochladlá.

Jinak já jsem slyšela , že nejlepší je zavinovačka, ale někdy je nutná peřinka, když jsou problémy s kyčlemi, pytel až na pozdější období.

Spíš by mě zajímalo jaký fusak a jakou kombinézku, naše miminka se přeci jen narodí do zimy. Máme vše poděděné a nejsem si jistá, jestli je to dostačující. Fusak látkový s umělým beránkem a kombinézy jen takové ty huňaté bez rukaviček a jedna je dokonce jen kalhotová. tak nevím, aby nebyla miminku zima. Hodím se nějaké fotečky.

za 1. fusak

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Taky chci koupit nějakou takovou teplejší kombinézku.
Jinak fusak máme přímo v kočárku a pak ještě jeden od tchýně s beránkem.

• načítám...
3946
16.9.10 13:24

myspulka : beránek je nejlepší! a ta kombinéza je překrásná (pro holčičku) :palec:

• načítám...
1718
16.9.10 13:26

Mě se nějak moc líbí růžový věci,prostě cítím,že to bude holka.No uvidíme jestli se ukáže na UTZ pindík :-D

• načítám...
3946
16.9.10 13:31
myspulka píše:
Mě se nějak moc líbí růžový věci,prostě cítím,že to bude holka.No uvidíme jestli se ukáže na UTZ pindík :-D

Jé, tak ať se zadaří !! Mně se taky líbily růžové věci, dokonce růžové kočáry :lol: Ještě , že jsem nic dopředu nenakupovala. :oops:

• načítám...
12429
16.9.10 13:34

Berush a jak se bude jmenovat?:)

Já mám nejoblíbenější barvu modrou což se bude našemu malýmu hodit:)

• načítám...
3946
16.9.10 13:39

kaspinka : s velkou pravděpodobností, i přestože nikdo v okolí nesouhlasí : Aleš :dance:

• načítám...
1996
16.9.10 13:49

Ahoj holky!

Já byla dneska na sonu žaludku.Poslala mě tam obvoďačka,aby se vědělo,jestli tam něconení,když mě pořád tak bolí a na nic se nepřišlo.

fusak Já mám fusak x-lander.Je teploučký a přtom lehkýa dá se odepnout a používat i jako podložka pod mimi.

kombinéza já jich mám hned několik některé růžové a některé modré od sestry po malý.Jinak pod kombinézu stačí bodýno,punčošky a svetřík a nebo mikča.A když byla velká zima,tak ségra dávala ještě tepláčky.Jinak mám ještě několik bundiček a fusaky do autosedačky a ty ségra používala i jako kombinézku do kočárku.

• načítám...
5542
16.9.10 14:06

Holky jak to máte s pohybama? Já si pořád nejsem jistá jestli je to zrovna ono,asi 3× jsem to teda poznala určitě ale to už je nějakou dobu, rozhodni nic pravidelného- denního necítím :(, je pravda že mám otočenou dělohu do vnitř a nejhubenější taky nejsem :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+