Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
al3da píše:
Jo, taky, já už se v pondělí ptala u nás na mzdovce a tam mi řekly že to teď většinou chodí do 3 týdnů od odevzdání papíru na peníze a že když by mi to nepřišlo do 25 v měsíci mám se ozvat že to nějak zaurgují, ale další den to naštěstí dorazilotak snad ti to taky brzy přijde. Ještě se tě zeptám kam jdeš na velký UTZ ve 20tt?
Já jdu normálně na gyndu ke svýmu doktorovi-doktor Tesař na Sněmovní Praha 1
a ty chodíš kam-jinak zaregistrovaná k porodu jsem u Apolináře
Aha, jdu do Podolí a taky tam jsem zaregistrovaná, právě mě zajímalo jestli náhodou nepůjdeš k Apolináři. Doktorka mi řekla že jestli chci tak mi napíše žádanku a můžu se objednat tam a já to musím říct uvítala, aspoň to zas zkoukne někdo jinej
. Tyjo už zítra, fakt bledá závist
já jdu až příští pátek…
al3da píše:
Aha, jdu do Podolí a taky tam jsem zaregistrovaná, právě mě zajímalo jestli náhodou nepůjdeš k Apolináři. Doktorka mi řekla že jestli chci tak mi napíše žádanku a můžu se objednat tam a já to musím říct uvítala, aspoň to zas zkoukne někdo jinej. Tyjo už zítra, fakt bledá závist
já jdu až příští pátek…
neboj to už Ti uteče
my zase přemýšlíme o tom 3D ultrazvuku-jestli jo nebo ne, nějak se nemůžu rozhodnout ![]()
to Tě obdivuju, že jsi si vystála ten ranní nával u Podolí, i když já jsem u Apolináře tak čekala 2 hodiny předem, ale to už byklo v dopoledních hodinách
Ja mam taky doktora a nikdy mi to nejak zvlastni neprislo.
Ja jdu na UTZ 23. a uz se nemuzu dockat, jak jsem ted nemocna, tak se tesim o to vic, az uvidim prcka, ze je v poradku. A 14 dni na to pujdeme s manzelem na 3D.
Hromnice píše:al3da píše:neboj to už Ti uteče
Aha, jdu do Podolí a taky tam jsem zaregistrovaná, právě mě zajímalo jestli náhodou nepůjdeš k Apolináři. Doktorka mi řekla že jestli chci tak mi napíše žádanku a můžu se objednat tam a já to musím říct uvítala, aspoň to zas zkoukne někdo jinej. Tyjo už zítra, fakt bledá závist
já jdu až příští pátek…
my zase přemýšlíme o tom 3D ultrazvuku-jestli jo nebo ne, nějak se nemůžu rozhodnout
to Tě obdivuju, že jsi si vystála ten ranní nával u Podolí, i když já jsem u Apolináře tak čekala 2 hodiny předem, ale to už byklo v dopoledních hodinách
Jo, byla jsem tam na šestou ráno, ale zvládla jsem to
manžel pracuje kousek, tak aby za mnou/náma mohl chodit
A k tomu 3D já ti nevím, já už byla 2× švagr je gynekolog, ale žádný ukázkový obrázek nemám, před obličejem mělo pokaždé pupečník a ještě tam cpalo ručičky a nožičky,a když si představím že bych za to platila 1000 tak by mě to asi mrzelo.
al3da píše:Hromnice píše:Jo, byla jsem tam na šestou ráno, ale zvládla jsem toal3da píše:neboj to už Ti uteče
já jdu až příští pátek…
my zase přemýšlíme o tom 3D ultrazvuku-jestli jo nebo ne, nějak se nemůžu rozhodnout
to Tě obdivuju, že jsi si vystála ten ranní nával u Podolí, i když já jsem u Apolináře tak čekala 2 hodiny předem, ale to už byklo v dopoledních hodináchmanžel pracuje kousek, tak aby za mnou/náma mohl chodit
A k tomu 3D já ti nevím, já už byla 2× švagr je gynekolog, ale žádný ukázkový obrázek nemám, před obličejem mělo pokaždé pupečník a ještě tam cpalo ručičky a nožičky,a když si představím že bych za to platila 1000 tak by mě to asi mrzelo.
No právě, to je taky jeden důvod proč se nemůžene rozhodnout na ten 3D ultrazvuk-my tam přijdeme, mimísek bude spát nebo bude špatně natočenej a neuvidíme stejně nic
a já by jsem platila 1200kč ![]()
a tak jsem říkala, jestli nebude lepší mu za ty peníze něco koupit, nebo je investovat do kočárku ![]()
foteček z ultrazvuků máme dost z každý kontroly jednu(za 200kč) a myslím si, že to možná stačí ![]()
No švagr řikal že se málo kdy podaří opravdu ukázkový obrázek jako mají na plakatech v ordinacích, i když se snaží a platit si nechávaj až dle toho jak to dopadne a jak dlouho se musí snažit, ale není v Praze. Ale sestřičky z nemocnice většinou nějaký hezký obrázek mají protože k němu jdou třeba 4× než se to povede a prcek je zrovna dobře natočenej.
No švagr řikal že se málo kdy podaří opravdu ukázkový obrázek jako mají na plakatech v ordinacích, i když se snaží a platit si nechávaj až dle toho jak to dopadne a jak dlouho se musí snažit, ale není v Praze. Ale sestřičky z nemocnice většinou nějaký hezký obrázek mají protože k němu jdou třeba 4× než se to povede a prcek je zrovna dobře natočenej.
Vy zase drbete jak o život… ![]()
Marodi, dejte se do pořádku ![]()
Já jdu na UZ v pátek, těším se, ale bojím zároveň, no, snad je všechno, jak má být ![]()
Můj co má novou ordinaci tak má taky už 3D a jsem ráda že má aj pásy a to aj na dojčata takže su ráda:o)
Jinak jsem se dozvěděla výsledek Tripl testů a vše je v pořádku ![]()
Ahoj holky!
Grepi gratulka k výsledkům ![]()
Ropusko přeju,aby všechno bylo v pořádku ![]()
podprsenka já už nosím kojící.Mám dvě z prvního těhu a oni se přizpůsobí velikosti,takže jsou super. ![]()
doktor Já mám teda doktorku,ale s doktorama problém nemám.
grepik- taky gratuluji
no s tim doktorem, asi to je trosicku stres, ze to bude poprvi, nikdy jsem nebyla u doktora chlapa, decka doktorka-zenska, ocni-zenska, gynda-zenska, ted u obvodaka jsem jeste nebyla, vlastne se nepamatuji ze bych byla u nejakyho chlapa, a precejen asi budu mit divny pocit jestli se budu svlikat poprvi pred doktorem, asi to je divnej pocit s toho poprvi.
spousta kamaradek ma gynekologa a spousta by nemenila, pry jsou jemnejsi, citlivejsi a ohleduplnejsi.
treba jednou taky budu mit chlapa a budu rada ![]()
holky nemate nekdo zkusenosti s homeopatii, popripade kontakt na nekoho v Brne???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat