Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
15.9.10 13:56
al3da píše:
Jo, taky, já už se v pondělí ptala u nás na mzdovce a tam mi řekly že to teď většinou chodí do 3 týdnů od odevzdání papíru na peníze a že když by mi to nepřišlo do 25 v měsíci mám se ozvat že to nějak zaurgují, ale další den to naštěstí dorazilo :)) tak snad ti to taky brzy přijde. Ještě se tě zeptám kam jdeš na velký UTZ ve 20tt?

Já jdu normálně na gyndu ke svýmu doktorovi-doktor Tesař na Sněmovní Praha 1 :-) a ty chodíš kam-jinak zaregistrovaná k porodu jsem u Apolináře

• načítám...
5542
15.9.10 14:00

Aha, jdu do Podolí a taky tam jsem zaregistrovaná, právě mě zajímalo jestli náhodou nepůjdeš k Apolináři. Doktorka mi řekla že jestli chci tak mi napíše žádanku a můžu se objednat tam a já to musím říct uvítala, aspoň to zas zkoukne někdo jinej :-)). Tyjo už zítra, fakt bledá závist :-)) já jdu až příští pátek…

• načítám...
3968
15.9.10 14:05
al3da píše:
Aha, jdu do Podolí a taky tam jsem zaregistrovaná, právě mě zajímalo jestli náhodou nepůjdeš k Apolináři. Doktorka mi řekla že jestli chci tak mi napíše žádanku a můžu se objednat tam a já to musím říct uvítala, aspoň to zas zkoukne někdo jinej :-)). Tyjo už zítra, fakt bledá závist :-)) já jdu až příští pátek…

neboj to už Ti uteče :-) my zase přemýšlíme o tom 3D ultrazvuku-jestli jo nebo ne, nějak se nemůžu rozhodnout :-D
to Tě obdivuju, že jsi si vystála ten ranní nával u Podolí, i když já jsem u Apolináře tak čekala 2 hodiny předem, ale to už byklo v dopoledních hodinách

• načítám...
4395
15.9.10 14:10

Ja mam taky doktora a nikdy mi to nejak zvlastni neprislo.
Ja jdu na UTZ 23. a uz se nemuzu dockat, jak jsem ted nemocna, tak se tesim o to vic, az uvidim prcka, ze je v poradku. A 14 dni na to pujdeme s manzelem na 3D.

• načítám...
5542
15.9.10 14:11
Hromnice píše:
al3da píše:
Aha, jdu do Podolí a taky tam jsem zaregistrovaná, právě mě zajímalo jestli náhodou nepůjdeš k Apolináři. Doktorka mi řekla že jestli chci tak mi napíše žádanku a můžu se objednat tam a já to musím říct uvítala, aspoň to zas zkoukne někdo jinej :-)). Tyjo už zítra, fakt bledá závist :-)) já jdu až příští pátek…
neboj to už Ti uteče :-) my zase přemýšlíme o tom 3D ultrazvuku-jestli jo nebo ne, nějak se nemůžu rozhodnout :-D
to Tě obdivuju, že jsi si vystála ten ranní nával u Podolí, i když já jsem u Apolináře tak čekala 2 hodiny předem, ale to už byklo v dopoledních hodinách

Jo, byla jsem tam na šestou ráno, ale zvládla jsem to :) manžel pracuje kousek, tak aby za mnou/náma mohl chodit
A k tomu 3D já ti nevím, já už byla 2× švagr je gynekolog, ale žádný ukázkový obrázek nemám, před obličejem mělo pokaždé pupečník a ještě tam cpalo ručičky a nožičky,a když si představím že bych za to platila 1000 tak by mě to asi mrzelo.

• načítám...
3968
15.9.10 14:17
al3da píše:
Hromnice píše:
al3da píše:
Jo, byla jsem tam na šestou ráno, ale zvládla jsem to :) manžel pracuje kousek, tak aby za mnou/náma mohl chodit
A k tomu 3D já ti nevím, já už byla 2× švagr je gynekolog, ale žádný ukázkový obrázek nemám, před obličejem mělo pokaždé pupečník a ještě tam cpalo ručičky a nožičky,a když si představím že bych za to platila 1000 tak by mě to asi mrzelo.

No právě, to je taky jeden důvod proč se nemůžene rozhodnout na ten 3D ultrazvuk-my tam přijdeme, mimísek bude spát nebo bude špatně natočenej a neuvidíme stejně nic :-( a já by jsem platila 1200kč :cert:
a tak jsem říkala, jestli nebude lepší mu za ty peníze něco koupit, nebo je investovat do kočárku :think:
foteček z ultrazvuků máme dost z každý kontroly jednu(za 200kč) a myslím si, že to možná stačí :-)

• načítám...
5542
15.9.10 14:23

No švagr řikal že se málo kdy podaří opravdu ukázkový obrázek jako mají na plakatech v ordinacích, i když se snaží a platit si nechávaj až dle toho jak to dopadne a jak dlouho se musí snažit, ale není v Praze. Ale sestřičky z nemocnice většinou nějaký hezký obrázek mají protože k němu jdou třeba 4× než se to povede a prcek je zrovna dobře natočenej.

• načítám...
5542
15.9.10 14:23

No švagr řikal že se málo kdy podaří opravdu ukázkový obrázek jako mají na plakatech v ordinacích, i když se snaží a platit si nechávaj až dle toho jak to dopadne a jak dlouho se musí snažit, ale není v Praze. Ale sestřičky z nemocnice většinou nějaký hezký obrázek mají protože k němu jdou třeba 4× než se to povede a prcek je zrovna dobře natočenej.

• načítám...
24837
15.9.10 14:47

Vy zase drbete jak o život… :lol:

Marodi, dejte se do pořádku :wink:

Já jdu na UZ v pátek, těším se, ale bojím zároveň, no, snad je všechno, jak má být :-?

• načítám...
13837
15.9.10 17:02

Můj co má novou ordinaci tak má taky už 3D a jsem ráda že má aj pásy a to aj na dojčata takže su ráda:o)

Jinak jsem se dozvěděla výsledek Tripl testů a vše je v pořádku :dance:

• načítám...
12429
15.9.10 17:56

Grepi tak super :potlesk:

• načítám...
24837
15.9.10 18:01

Grepi, gratuluju k výsledkům :-D :kytka:

• načítám...
1996
15.9.10 19:42

Ahoj holky!

Grepi gratulka k výsledkům :potlesk:

Ropusko přeju,aby všechno bylo v pořádku :hug:

podprsenka já už nosím kojící.Mám dvě z prvního těhu a oni se přizpůsobí velikosti,takže jsou super. :palec:

doktor Já mám teda doktorku,ale s doktorama problém nemám.

• načítám...
2000
15.9.10 19:50

grepik- taky gratuluji

no s tim doktorem, asi to je trosicku stres, ze to bude poprvi, nikdy jsem nebyla u doktora chlapa, decka doktorka-zenska, ocni-zenska, gynda-zenska, ted u obvodaka jsem jeste nebyla, vlastne se nepamatuji ze bych byla u nejakyho chlapa, a precejen asi budu mit divny pocit jestli se budu svlikat poprvi pred doktorem, asi to je divnej pocit s toho poprvi.
spousta kamaradek ma gynekologa a spousta by nemenila, pry jsou jemnejsi, citlivejsi a ohleduplnejsi.
treba jednou taky budu mit chlapa a budu rada :oops:

• načítám...
2000
15.9.10 19:57

holky nemate nekdo zkusenosti s homeopatii, popripade kontakt na nekoho v Brne???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+