Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ok tak nová informace:)
Brňandy vypadá to, že 22.9. ve středu by mohl vyjít sraz brněnských těhulek. ![]()
Ano x Ne
Prosím co nejdřív abych bukla tu kavárnu:)
ahojte holky, tak já jsem taky z Brna, ale se srazem ještě nevím, s malou si do kavárny netroufnu a navíc už je to docela pozdě, po 6 už začínáme krmit, koupat atd., ale bydlím kousek od Svoboďáku, takže bych se třeba přišla jen mrknout. Každopádně na mě se nevažte, kdyžtak bych asi dala vědět až těsně před, taky podle manžela, jestli by stíhal z práce pohlídat a tak…až budete na mateřské vššchny, popř. už i s mimčama, tak pak můžeme jít někdy dopo do baby kavárny ![]()
Marocko tohle je nekuřácká kavárna tak s malou nemusíš mít strach:)
Uvidíš jak ti to výjde, jestli jsi tam kousek tak buď bys mohla přijít na chvilku s malou nebo třeba později až příjde manžel ![]()
Kaspi já vím, že je nekuřácká, akorát, že jde spíš o to, že malá jaksi nevydrží sedět na jednom místě a poslouchat, teda občas jo, ale většinou spíš ne, takže bych ji tam akorát pěkně naháněla…ale uvidím, kdyžtak se přidám až na nějaký další srazík i s ostatníma dětma…
docela Vám závidím ten srazík…
Škoda že z Ostravy nás tady tolik není… ale co. proberte to i za nás, a pak nám tady všechno napište… ![]()
market, taky závidím že jdeš zítra na UTZ, já až od zítra za týden… Se nedočkám… ![]()
vvvv-tak tak,je nás tady u OV málo tak musíme plkat jen tady..
ale třeba se to rozroste a taky se budeme moci sejít ![]()
Dostala jsem chuť na něco dobrého,takže jsme upekly borůvkový lívanec. Mňami mňam ![]()
tak jsem si dnes koupila vysněnou riflovou těhotenskou sukni, tak mám velkou radost, jen ta cena…na netu bych ji sehnala levněji, ale měla jsem strach, že mi nebude sedět, i tak jsem si jich zkoušela několik
hmmm, lívance bych si taky dala, já si teď dávám gumové bonbóny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat