Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vítám nové těhulky ![]()
Kaspinko, doufám,že sis dovolenou pořádně užila a odpočinula si.
to chápu, doma to musí být dlouhý,zvlášť čekání, ale určitě to bude dobrý, držím palce, pro dnešek se loučím a zítra se zase ozvu, ahoj Lenka
Myspuli díky
Dovča byla fakt super, hned bych tam zůstala o týden dýl, minimálně:)
Jinak mi přišli těhu rifle tak je doma musím hned ozkoušet ale vypadají parádně:)
Bříško dodám až ho vymámím z manžela:)je to fotograf tak má skoro všechny u sebe:)
Tak to je dobře,že sis dovolenou užila,taky bych hned jela.
Já plánuji,že až bude pupík větší nechám si udělat profi fotky jako památku.
Kass: tak vítej zpět z dovolené
ti věřím že se ti nechtělo - mě by se taky nechtělo..
fotku také přidám - už ji mám ve fotáku tak to jen přetáhnout - je to hrozná dřina
![]()
Také vítám novou těhulku
a přeji hodně zdraví, a ty testy určitě dopadnou dobře - hodně jich vychází falešně pozitivních a pak jsou z toho budoucí mamky na nervy ![]()
Marky díky:)
O těch těstech jsem zrovna včera četla dost dobrej článek v časáku Moje rodina co mi mamka přinesla z práce - triple testy jsou spolehliví jen ze 65%!!!!Docela mazec, proto je lepší připlatit si za NT+biochemku tam to vychází na 90%.
jeste to musim vydrzet do zitrka az si vyzvednu testy tak snad budu chytrejsi a treba me sestricka jak se budu objednavat an ultrazvuk rekne vic
Jen co budu mít čas, vlítnu tabulku a nové těhulky přidám
Vítejte
Jsem se úplně lekla, kam jsem to vlezla, že tady skoro nikoho neznám ![]()
Kaspi, vítej doma, doufám, že jste si to patřičně užili
Tabulka je stará, jen jsi na ni zapomněla, je na str. 80 v této diskuzi. Ty tam 100% jsi ![]()
Jinak diskuzi bychom chtěly zavřít, aby nebyla veřejná, přístup by měli jen členové a přijímaly by se další maminy
Zatím je to tak nějak půl na půl ![]()
Holky,taky se vám stává,že se vám občas motá hlava a je vám na omdlení? Myslíte,že by to mohlo být tím,že mi chybí hořčík? Když to na mě příjde,tak si musím sednout,napít se a nebo slupnot aspoň kousek čokolády.Stáva se mi to někdy,když jdu nakupovat doma ne.Mám starch,abych sebou někde neflákla,tak chodím s mamkou nebo s přítelem sama ne.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat